|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 9:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
LEVSKI
|
tiamariaa написа: Kimi_Raikonen написа: Най- добре е натискане по пейките- до там ми стигат фантазийте... Не се излагай с тая бедна фантазия 
Ми тук ся шъ съ доотракваме на стари години. 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:22 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Tuzarka написа: Ми тука си пиша у един дебел тефтер разни неща...тъй ми се чиниш много цветен от към фантазии  Някой ден като филмираш сценария, как ще го кръстиш? Нали няма да е "Мемоарите на една гейша"?  Или "Мемоари за един Гей"?  Мнооого травиални заглавия..требе да е нещо по-нестандартно 
Ами при заформилите се теми днес, за име ти предлагам следното: "Кой кум, кой сват, кой на булката отзад" 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:24 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Ами при заформилите се теми днес, за име ти предлагам следното: "Кой кум, кой сват, кой на булката отзад" 
Идеално....ти си гении...само трябва да включим и младоженеца някъде в заглавието 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:27 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: LEVSKI написа: Tuzarka написа: Ми тука си пиша у един дебел тефтер разни неща...тъй ми се чиниш много цветен от към фантазии  Някой ден като филмираш сценария, как ще го кръстиш? Нали няма да е "Мемоарите на една гейша"?  Или "Мемоари за един Гей"?  Мнооого травиални заглавия..требе да е нещо по-нестандартно  Ами при заформилите се теми днес, за име ти предлагам следното: "Кой кум, кой сват, кой на булката отзад"  А така да си дойдем на думата 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:27 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: А така да си дойдем на думата 
Пу да не съм булката 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:30 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: А така да си дойдем на думата  Пу да не съм булката  А може ли младоженека да я смени 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:32 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: А така да си дойдем на думата  Пу да не съм булката  А може ли младоженека да я смени 
Щом си навита да си булката дето там ...такова..отзад...добре
|
| Вто Фев 26, 2008 8:33 pm |
|
 |
|
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
На кум не се отказва нишо...
|
| Вто Фев 26, 2008 8:34 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: А така да си дойдем на думата  Пу да не съм булката  А може ли младоженека да я смени  Щом си навита да си булката дето там ...такова..отзад...добре А не,не ми пробутвай тези номера 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:35 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: А така да си дойдем на думата  Пу да не съм булката  А може ли младоженека да я смени  Щом си навита да си булката дето там ...такова..отзад...добре А не,не ми пробутвай тези номера 
Ами ти сама се натискаше за мястото на булката 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:36 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Ами при заформилите се теми днес, за име ти предлагам следното: "Кой кум, кой сват, кой на булката отзад"  Идеално....ти си гении...само трябва да включим и младоженеца някъде в заглавието 
Последна корекция по заглавието, че става много дълго, от тук натам, вие я мислете:
Кой кум, кой сват, кой на булката изотзад, а младоженеца на инат, дъни шаферката в своя фиат.

|
| Вто Фев 26, 2008 8:37 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Kimi_Raikonen написа: На кум не се отказва нишо...
Тогава нема да те взимам за кум...че покрай не отказването младоженецът няма да може да се докопа до булката 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:37 pm |
|
 |
|
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Пръв е кума, после младоженеца, после се пие и червена ракия. 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:38 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: LEVSKI написа: Ами при заформилите се теми днес, за име ти предлагам следното: "Кой кум, кой сват, кой на булката отзад"  Идеално....ти си гении...само трябва да включим и младоженеца някъде в заглавието  Последна корекция по заглавието, че става много дълго, от тук натам, вие я мислете: Кой кум, кой сват, кой на булката изотзад, а младоженеца на инат, дъни шаферката в своя фиат. 
Образ безподобен 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:38 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Kimi_Raikonen написа: Пръв е кума, после младоженеца, после се пие и червена ракия. 
Да му мисли булката 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:40 pm |
|
|