|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 11:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
CHILIEV написа: Tuzarka написа: Да си шия ли шаферската рокля  аз мога да пия бираи да играя на булчинското хоро  Ама нали няма да играеш голото хоро,или поне да си накрая му 
|
| Вто Фев 26, 2008 6:00 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: CHILIEV написа: Tuzarka написа: Да си шия ли шаферската рокля  аз мога да пия бираи да играя на булчинското хоро  Ама нали няма да играеш голото хоро,или поне да си накрая му 
Ти пък..гледай каква си..аз баш на голото хоро се точех 
|
| Вто Фев 26, 2008 6:05 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: ...Да играеш булчинско хоро в ролята на булката ли ...
реших да се изтъкна че мога да тропам по разни сватби, дето се заформят напоследък тука ама айде...
апък за голо хоро нищо не съм споменавал ама то това женското подсъзнание 
|
| Вто Фев 26, 2008 6:06 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: CHILIEV написа: Tuzarka написа: Да си шия ли шаферската рокля  аз мога да пия бираи да играя на булчинското хоро  Ама нали няма да играеш голото хоро,или поне да си накрая му  Ти пък..гледай каква си..аз баш на голото хоро се точех  А така,втасахме я,и сигурно се гласеше да си в средата 
|
| Вто Фев 26, 2008 6:07 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
CHILIEV написа: Tuzarka написа: ...Да играеш булчинско хоро в ролята на булката ли ... реших да се изтъкна че мога да тропам по разни сватби, дето се заформят напоследък тука ама айде... апък за голо хоро нищо не съм споменавал ама то това женското подсъзнание  Е явно не знаеш вица за голото хоро 
|
| Вто Фев 26, 2008 6:08 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
tiamariaa написа: Е явно не знаеш вица за голото хоро 

|
| Вто Фев 26, 2008 6:11 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
CHILIEV написа: tiamariaa написа: Е явно не знаеш вица за голото хоро   Е ако го напиша ще си изгуби ефекта,трябва да се чуе 
|
| Вто Фев 26, 2008 6:13 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
tiamariaa написа: CHILIEV написа: tiamariaa написа: Е явно не знаеш вица за голото хоро   Е ако го напиша ще си изгуби ефекта,трябва да се чуе 
жалко .. оставяме за срещата в Търново 
|
| Вто Фев 26, 2008 6:15 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
CHILIEV написа: tiamariaa написа: CHILIEV написа: tiamariaa написа: Е явно не знаеш вица за голото хоро   Е ако го напиша ще си изгуби ефекта,трябва да се чуе  жалко .. оставяме за срещата в Търново  Е добре,да се надявам,че ще успея да дойда 
|
| Вто Фев 26, 2008 6:17 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
tiamariaa написа: CHILIEV написа: tiamariaa написа: CHILIEV написа: tiamariaa написа: Е явно не знаеш вица за голото хоро   Е ако го напиша ще си изгуби ефекта,трябва да се чуе  жалко .. оставяме за срещата в Търново  Е добре,да се надявам,че ще успея да дойда 
то няма да е за изпускане .. прави си плановете от сега 
|
| Вто Фев 26, 2008 6:25 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
tiamariaa написа: Е добре,да се надявам,че ще успея да дойда 
то няма да е за изпускане .. прави си плановете от сега 
|
| Вто Фев 26, 2008 6:25 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
CHILIEV написа: tiamariaa написа: Е добре,да се надявам,че ще успея да дойда  то няма да е за изпускане .. прави си плановете от сега  Не зависи от мен,може да съм на работа 
|
| Вто Фев 26, 2008 6:27 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
tiamariaa написа: CHILIEV написа: tiamariaa написа: Е добре,да се надявам,че ще успея да дойда  то няма да е за изпускане .. прави си плановете от сега  Не зависи от мен,може да съм на работа 
Аз ще го оправя тоя твоя шеф. Само кажи ако не те пусне за пролетната среща 
|
| Вто Фев 26, 2008 6:34 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
m1t3t0 написа: tiamariaa написа: CHILIEV написа: tiamariaa написа: Е добре,да се надявам,че ще успея да дойда  то няма да е за изпускане .. прави си плановете от сега  Не зависи от мен,може да съм на работа  Аз ще го оправя тоя твоя шеф. Само кажи ако не те пусне за пролетната среща  Лошото е,че аз съм шефа  , значи мен трябва да оправиш 
|
| Вто Фев 26, 2008 6:39 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Тук съм....гледам почти сте се оправили 
|
| Вто Фев 26, 2008 6:42 pm |
|
|