|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 1:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Популация - друг път. Аз ще съм железния девствен пояс 
Някой да ми услужи с един оксижен за известно време? 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:05 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
m1t3t0 написа: хммм tiamaria aйде и ние в гардероба  Там ще се запознаем и разни други неща  Чакам те
|
| Вто Фев 26, 2008 5:06 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Аз имам 4-ри крилен споко. Ти както каза Мариа не ни бери грижа 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:06 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: m1t3t0 написа: хммм tiamaria aйде и ние в гардероба  Там ще се запознаем и разни други неща  Моля, моля. Това не е трикрилен гардероб, няма място за всички. Помолете колегата Чилиев, да ви скове един сандък. 
Ще направим четворка...за белот де 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:07 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Популация - друг път. Аз ще съм железния девствен пояс  Някой да ми услужи с един оксижен за известно време? 
Докато намериш контакт, пък докато срежеш ламарините....ще ми е минал мерака 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:08 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Популация - друг път. Аз ще съм железния девствен пояс 
ниможиш уплаши колегата ЛЕВСКИ, той винаги си носи джобния ъглошлайф...

|
| Вто Фев 26, 2008 5:09 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Ангеле ще викнем Ключаря той се справя с всичко  . Ще отвори пояса за секунди 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:10 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
m1t3t0 написа: Ангеле ще викнем Ключаря той се справя с всичко  . Ще отвори пояса за секунди 
мръсници, колко станахте бе... горкото момиче 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:12 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
m1t3t0 написа: Ангеле ще викнем Ключаря той се справя с всичко  . Ще отвори пояса за секунди  Ти получи ли ми съобщението 
|
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: Tuzarka написа: Популация - друг път. Аз ще съм железния девствен пояс  ниможиш уплаши колегата ЛЕВСКИ, той винаги си носи джобния ъглошлайф... 
Колега...ние тука се разделихме по двойки и се наместихме по гардеробите....ми теб какво ще те правим? 
|
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: m1t3t0 написа: хммм tiamaria aйде и ние в гардероба  Там ще се запознаем и разни други неща  Моля, моля. Това не е трикрилен гардероб, няма място за всички. Помолете колегата Чилиев, да ви скове един сандък.  Ще направим четворка...за белот де 
Ама някой ще трябва да ни прекара осветление, че иначе в тъмното ще си гледаме картите един на друг. 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:13 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
tiamariaa написа: m1t3t0 написа: Ангеле ще викнем Ключаря той се справя с всичко  . Ще отвори пояса за секунди  Ти получи ли ми съобщението 
Да даже ти отговорих ама кой да гледа 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:13 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
m1t3t0 написа: Ангеле ще викнем Ключаря той се справя с всичко  . Ще отвори пояса за секунди 
Освен ключ имам и аларма вързна към СОТ...като засвири и идват едни яки момчета и нема да ти казвам какво ще направят на този дето се опитва да ме поквари 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:14 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: CHILIEV написа: Tuzarka написа: Популация - друг път. Аз ще съм железния девствен пояс  ниможиш уплаши колегата ЛЕВСКИ, той винаги си носи джобния ъглошлайф...  Колега...ние тука се разделихме по двойки и се наместихме по гардеробите....ми теб какво ще те правим?  Ми дай някак си да си го поделим 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:15 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: m1t3t0 написа: Ангеле ще викнем Ключаря той се справя с всичко  . Ще отвори пояса за секунди  Освен ключ имам и аларма вързна към СОТ...като засвири и идват едни яки момчета и нема да ти казвам какво ще направят на този дето се опитва да ме поквари 
Ще заглушим сота, споко това не е толкова трудно, пък и те идват до пет минути, ще бързаме много  Но се притеснявам ако има имобилайзер и Fiat CODE тогава вече няма оправия 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:18 pm |
|
|