|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 7:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
m1t3t0
|
Хах Ангеле отрязахме те от нашия разговор 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:24 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
m1t3t0 написа: Еми да не ни пречи. Ама може би на лични е по-добре  Да се опознаем, а не тука публично. Нещо много притеснителен го раздаваш а? tiamariaa написа: Ти защо се намесваш в чужди разговори  ,дръж си бабката 
Да видя как е от страни, може и аз да стана воайор 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:26 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
m1t3t0 написа: Еми да не ни пречи. Ама може би на лични е по-добре  Да се опознаем, а не тука публично. Е може и това да стане 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:26 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
tiamariaa написа: m1t3t0 написа: Еми да не ни пречи. Ама може би на лични е по-добре  Да се опознаем, а не тука публично. Е може и това да стане 
Хм... а може и на хотел да отидете, там със сигурност няма да ви пречим 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:27 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Не го давам притеснителен просто трябва да се действа засекретено после началника да не ми чете конско. Друго си Лс-то
Пп: Ти хотела го остави на нас 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:29 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
LEVSKI написа: tiamariaa написа: m1t3t0 написа: Еми да не ни пречи. Ама може би на лични е по-добре  Да се опознаем, а не тука публично. Е може и това да стане  Хм... а може и на хотел да отидете, там със сигурност няма да ви пречим  А не воайорката съм аз  ,а къде ще отидем си е наша работа 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:31 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
А, бе какво сте направили докато ме нямаше...нови 20 серии 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:31 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: А, бе какво сте направили докато ме нямаше...нови 20 серии  Бързо се развива сериала 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:33 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: А, бе какво сте направили докато ме нямаше...нови 20 серии 
Той живота си тече...  Помагай, че тези двамата се съюзиха срещу мен 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:34 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Няма такова нещо ние си започнахме наш разговор ти се опита да станеш воайор, но в крайна сметка се оказа, че воайора всъщност е воайорка  и не си дава правомощията таку така 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:36 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: А, бе какво сте направили докато ме нямаше...нови 20 серии  Той живота си тече...  Помагай, че тези двамата се съюзиха срещу мен 
Че няма око да ти вадят...кво се шашкаш 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:37 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
m1t3t0 написа: Няма такова нещо ние си започнахме наш разговор ти се опита да станеш воайор, но в крайна сметка се оказа, че воайора всъщност е воайорка  и не си дава правомощията таку така  Точно така,моето си е мое,а и чуждото пак е мое 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:38 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Абе нещо не получавам Лс... защо ли...май аз трябва да направя 1-вата крачка към запознанството. 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:40 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: m1t3t0 написа: Няма такова нещо ние си започнахме наш разговор ти се опита да станеш воайор, но в крайна сметка се оказа, че воайора всъщност е воайорка  и не си дава правомощията таку така  Точно така,моето си е мое,а и чуждото пак е мое 
И мое, и мое....ако става въпрос за мъже 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:40 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
m1t3t0 написа: Абе нещо не получавам Лс... защо ли...май аз трябва да направя 1-вата крачка към запознанството.  Аз чакам теб,ти мен, давай първо ти 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:42 pm |
|
|