|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 7:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
 Супер,направо дай да се разберем за довечера 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:42 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: :36_2_25: Супер,направо дай да се разберем за довечера 
Прърво да се раберем, че кой каквото удари-после делим...да не стане така, че да си оскубем косите
Колегата Левски май е заспал блажено на някое диванче 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:47 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: :36_2_25: Супер,направо дай да се разберем за довечера  Прърво да се раберем, че кой каквото удари-после делим...да не стане така, че да си оскубем косите Колегата Левски май е заспал блажено на някое диванче  Е нали сме партия  Е то след тази биричка и хапване,нали знаеш за шопа - щом му пригладнее отмалее,наяде се доспи му се 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:50 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
То аз не съм с шопски корен, но като хапна и пийна и на мен ми идва да подремна...мацка оттеглям се от лафа, че имам бач 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:55 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: А Купето с въздух ли върви, а бирата без пари ли я раздават?...хитрушан такъв...ние нюхаме от далече кой има и кой няма кинти  То само за толкова стигат. За бензин 50 кинта на ден, и 5 за бира  А през останалото време събирам за ремонти, за тази седмица съм приготвил поредната хилядарка. tiamariaa написа: :36_2_25: Супер,направо дай да се разберем за довечера  Кажете, кажете.  Дебна аз Tuzarka написа: Прърво да се раберем, че кой каквото удари-после делим...да не стане така, че да си оскубем косите Колегата Левски май е заспал блажено на някое диванче 
Ако останете капо, мога да се включа в последния момент, като вечна дълбока резерва.
Диванче друг път, започва събрание със скандали, и се чудя как да драсна на някъде. 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:07 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: А Купето с въздух ли върви, а бирата без пари ли я раздават?...хитрушан такъв...ние нюхаме от далече кой има и кой няма кинти  То само за толкова стигат. За бензин 50 кинта на ден, и 5 за бира  А през останалото време събирам за ремонти, за тази седмица съм приготвил поредната хилядарка. tiamariaa написа: :36_2_25: Супер,направо дай да се разберем за довечера  Кажете, кажете.  Дебна аз Tuzarka написа: Прърво да се раберем, че кой каквото удари-после делим...да не стане така, че да си оскубем косите Колегата Левски май е заспал блажено на някое диванче  Ако останете капо, мога да се включа в последния момент, като вечна дълбока резерва. Диванче друг път, започва събрание със скандали, и се чудя как да драсна на някъде.  Ще ти се да драснеш,ама не 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:11 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Диванче друг път, започва събрание със скандали, и се чудя как да драсна на някъде. 
Ела се скрий при мен....няма да ти взема пари 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:12 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Диванче друг път, започва събрание със скандали, и се чудя как да драсна на някъде.  Ела се скрий при мен....няма да ти взема пари  А мацка що лъжеш,а нали уж бяхме партия.Работа имала, а само дебне 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:14 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: LEVSKI написа: Диванче друг път, започва събрание със скандали, и се чудя как да драсна на някъде.  Ела се скрий при мен....няма да ти взема пари  А мацка що лъжеш,а нали уж бяхме партия.Работа имала, а само дебне  тука говорим за лИбоФ...не за пари...ми нали съм модератор и все дебна...в кръвта ми е 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:20 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: LEVSKI написа: Диванче друг път, започва събрание със скандали, и се чудя как да драсна на някъде.  Ела се скрий при мен....няма да ти взема пари  А мацка що лъжеш,а нали уж бяхме партия.Работа имала, а само дебне  тука говорим за лИбоФ...не за пари...ми нали съм модератор и все дебна...в кръвта ми е  Знаех си,че ще ми направиш някоя врътка 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:21 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Ела се скрий при мен....няма да ти взема пари  Ей приятел в нужда се познава  Ако ме изгонят от вкъщи, ще попитам дали предложението ти е в сила tiamariaa написа: А мацка що лъжеш,а нали уж бяхме партия.Работа имала, а само дебне 
Тя ще те извика, след като вече ме е оставила с обърнати джобове, и едно билетче за градския транспорт. Като отпрашите за морето да се сменявате зад волана на Купе-то. 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:22 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: YЗнаех си,че ще ми направиш някоя врътка 
Не бреее...тва е само за пред жертвите...мъжте на въдицата 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:25 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Ей приятел в нужда се познава  Ако ме изгонят от вкъщи, ще попитам дали предложението ти е в сила
Ти да не си помисли, че вкъщи ще те скрия  ...взимай каса с бира и идвай в моя офис...тука нема скандали..само хубави неща 
Последна промяна Tuzarka на Вто Фев 26, 2008 3:27 pm, променена общо 1 път
|
| Вто Фев 26, 2008 3:26 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: YЗнаех си,че ще ми направиш някоя врътка  Не бреее...тва е само за пред жертвите...мъжте на въдицата  Ох, успокойх се 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:27 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: YЗнаех си,че ще ми направиш някоя врътка  Не бреее...тва е само за пред жертвите...мъжте на въдицата  Ох, успокойх се 
Споко...не всички жени си подливат вода 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:28 pm |
|
|