|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 5:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Нещо си...  Да беше дошла да видиш  И биричката добре ми дойде, сега като опъна краката на бюрото в офиса... 
Ех и една кака да ти прави масаж
Аз докато дойда до офиса ти ще дойде време да си лягам 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:06 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Ех и една кака да ти прави масаж Аз докато дойда до офиса ти ще дойде време да си лягам 
Ами тъкмо де, за вечеря  А после и с едно диванче ще те уредя 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:10 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Ех и една кака да ти прави масаж Аз докато дойда до офиса ти ще дойде време да си лягам  Ами тъкмо де, за вечеря  А после и с едно диванче ще те уредя 
Въх, къде се набутах и аз 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:11 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Въх, къде се набутах и аз 
 Къде, и аз не рабрах.  Пропусна обяда, поне за вечеря 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:18 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Въх, къде се набутах и аз   Къде, и аз не рабрах.  Пропусна обяда, поне за вечеря 
То, че ще е за вечеря - за вечеря ще е...но малко ме поуплаши това диванче 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:21 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Охо,вие двамцата останахте самички и какви ги надробихте 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:22 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Охо,вие двамцата останахте самички и какви ги надробихте 
Бе, нали с теб сме партия...аз залъгвам мъжа и после двете му отмъкваме кинитите и отиваме на шопинг 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:26 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: То, че ще е за вечеря - за вечеря ще е...но малко ме поуплаши това диванче  Я... Колко страхлива била баба Тузи  Може и за закуска да останеш. tiamariaa написа: Охо,вие двамцата останахте самички и какви ги надробихте 
Какви? 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:27 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Охо,вие двамцата останахте самички и какви ги надробихте  Бе, нали с теб сме партия...аз залъгвам мъжа и после двете му отмъкваме кинитите и отиваме на шопинг  А така може,мислех,че си започнало соло 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:28 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Бе, нали с теб сме партия...аз залъгвам мъжа и после двете му отмъкваме кинитите и отиваме на шопинг Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
С залъгването, операцията я смятайте за приключена кинти нЕма  Сиромашията като мечка е легнала на вратата, само чака да ме сграбчи 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:29 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: То, че ще е за вечеря - за вечеря ще е...но малко ме поуплаши това диванче  Я... Колко страхлива била баба Тузи  Може и за закуска да останеш. tiamariaa написа: Охо,вие двамцата останахте самички и какви ги надробихте  Какви?  Еми кажи речи ей на това мяза 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:30 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Бе, нали с теб сме партия...аз залъгвам мъжа и после двете му отмъкваме кинитите и отиваме на шопинг Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 С залъгването, операцията я смятайте за приключена кинти нЕма  Сиромашията като мечка е легнала на вратата, само чака да ме сграбчи 
А Купето с въздух ли върви, а бирата без пари ли я раздават?...хитрушан такъв...ние нюхаме от далече кой има и кой няма кинти 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:31 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Еми кажи речи ей на това мяза 
 ...ни съ давам лесно...първо да видя банковата сметка, после сватба и чааак тогава....онова хубавото нещо 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:33 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Еми кажи речи ей на това мяза   ...ни съ давам лесно...първо да видя банковата сметка, после сватба и чааак тогава....онова хубавото нещо  Ех ама пък и ти си една,не така с лошо,не стига,че е един а ти и него ще прогониш и пак без кинти 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:37 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: Еми кажи речи ей на това мяза   ...ни съ давам лесно...първо да видя банковата сметка, после сватба и чааак тогава....онова хубавото нещо  Ех ама пък и ти си една,не така с лошо,не стига,че е един а ти и него ще прогониш и пак без кинти 
Други ще дойдат...  ...ако останем съвсем на сухо ще идем да метнем по някоя друга въдица из нощните заведения 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:40 pm |
|
|