|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 11:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Arnold написа: Пак ли ме изпревариха за главната роля, еееее  Не плачи, давам ти я  Но първо трябва да те одобрят "продуцентките" 
Направо ме подари...барем няква цена да беше искал...пък после щяхме да делим.....  Ще те разлюбвам 
|
| Вто Фев 26, 2008 12:43 am |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Tuzarka написа: Arnold написа: Пак ли ме изпревариха за главната роля, еееее  Мигнеш - губиш.....къде дрема...кастинга за главната роля изтърва  ..ще те вземем да играеш ролята на втория ми любовник....ей, какъв сериал се завъртя...кой като мен...половината мъже във филма ще са мои  Баси а аз с мойто богатство къде отивам, на баира, а не така 
|
| Вто Фев 26, 2008 12:44 am |
|
 |
|
Paparac
|
tiamariaa написа: Мали колко бързо се отказа 
Ами не бях прочел "условията на договора" 
|
| Вто Фев 26, 2008 12:44 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Баси а аз с мойто богатство къде отивам, на баира, а не така 
Е 50 % от мъжете за мен и 50% за теб...после като ни писне ще си ги менкаме 
|
| Вто Фев 26, 2008 12:47 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Баси а аз с мойто богатство къде отивам, на баира, а не така  Е 50 % от мъжете за мен и 50% за теб...после като ни писне ще си ги менкаме 
Тузи, този аватар откъде го изрови, кърти. 
|
| Вто Фев 26, 2008 12:49 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: Баси а аз с мойто богатство къде отивам, на баира, а не така  Е 50 % от мъжете за мен и 50% за теб...после като ни писне ще си ги менкаме  Тузи, този аватар откъде го изрови, кърти. 
Това е другото ми аз...тъмната страна на Тузарка 
|
| Вто Фев 26, 2008 12:50 am |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Баси а аз с мойто богатство къде отивам, на баира, а не така  Е 50 % от мъжете за мен и 50% за теб...после като ни писне ще си ги менкаме  Така може,но след като съм възкръснала нали 
|
| Вто Фев 26, 2008 12:51 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: Баси а аз с мойто богатство къде отивам, на баира, а не така  Е 50 % от мъжете за мен и 50% за теб...после като ни писне ще си ги менкаме  Така може,но след като съм възкръснала нали 
То кога възкръснеш може и да не ти е до мъже...ние ще инсценираме, че са те гътнали  а в това време ти ще правиш иху-аху на някой топъл и слънчев остров 
|
| Вто Фев 26, 2008 12:55 am |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: Баси а аз с мойто богатство къде отивам, на баира, а не така  Е 50 % от мъжете за мен и 50% за теб...после като ни писне ще си ги менкаме  Така може,но след като съм възкръснала нали  То кога възкръснеш може и да не ти е до мъже...ние ще инсценираме, че са те гътнали  а в това време ти ще правиш иху-аху на някой топъл и слънчев остров  Да бе и да ви чакам да дойдете,а вие да сте на отсрещния 
|
| Вто Фев 26, 2008 12:58 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Ами да-ще правим иху-аху на съседни острови и така няма да губим време докато си менкаме любовниците 
|
| Вто Фев 26, 2008 12:59 am |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Ами да-ще правим иху-аху на съседни острови и така няма да губим време докато си менкаме любовниците  То като гледам как бързо се отказаха, я по-добре двете да си бием камшика без да умирам 
|
| Вто Фев 26, 2008 1:01 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: Ами да-ще правим иху-аху на съседни острови и така няма да губим време докато си менкаме любовниците  То като гледам как бързо се отказаха, я по-добре двете да си бием камшика без да умирам 
Тъкмо щях да ти пиша, че мъжете пак офейкаха като разбраха как ще си ги употребяваме 
|
| Вто Фев 26, 2008 1:03 am |
|
 |
|
Arnold
|
Аз не съм офейкал ама вие си решавате 
|
| Вто Фев 26, 2008 1:05 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Аз не съм офейкал ама вие си решавате 
Ама направо сме си почнати и недовършени....аха да стане работата и ти се скриваш в храстите..ми то ищаха ми отлита 
|
| Вто Фев 26, 2008 1:09 am |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Arnold написа: Аз не съм офейкал ама вие си решавате  А не така,кажи си последното желание 
|
| Вто Фев 26, 2008 1:10 am |
|
|