|
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 7:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
За аномалиите в София и неработещите дистанционни на колите
Автор |
Съобщение |
parata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 19, 2007 9:43 pm Мнения: 177 Местоположение: Айтос
|
 За аномалиите в София и неработещите дистанционни на колите
колеги от софия,какви са тия работи по б.т.в.Наистина ли колите не могат да запалят и става бъркотия.Имали свидетел някой на тия работи или всичко е блъф.
_________________ Fiat Punto 1,2 75Ph
|
Пет Фев 22, 2008 10:47 pm |
|
 |
Paparac
|
И аз го гледах това, много шантава работа. Как така не можеха да си заключат колите, не ми е ясно.
|
Пет Фев 22, 2008 10:50 pm |
|
 |
parata
Кара Фиатче 126
|
на времето на щит 80 руснаците направиха така ,че танковете да не запалят/вярвам,че се сещате/Абе тука няма ли електрончици и физици да ни изяснят.Бре...как бих искал да имам такава джаджа .
|
Пет Фев 22, 2008 10:55 pm |
|
 |
parata
Кара Фиатче 126
|
колеги софианци,вярно ли е това.Значили ,че като дойда при вас и няма да запаля.Вземете малко отношение на тази мистика.
|
Нед Фев 24, 2008 9:11 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Ами доколото разбрах от колежката, само дистанционните не работят. Иначе колите си палят.
|
Нед Фев 24, 2008 9:30 pm |
|
 |
Paparac
|
Zozo написа: Ами доколото разбрах от колежката, само дистанционните не работят. Иначе колите си палят.
Точно така, един оператор само гледаше колата с невярващи очи, докато една от твоите колежки щрапаше безуспех с дистанцинното. 
|
Нед Фев 24, 2008 9:35 pm |
|
 |
6emetron
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Окт 27, 2007 12:20 am Мнения: 155 Местоположение: Пловдив 02 Източен
|
На мен преди време ми се случи същото нещо в Пловдив на колелото на централна гара, дистанционното хващаше когато си иска, първо едва я заключих,след тва неможех да я отключа наложи се да я отварям с ключа и кат са разпищя няма спиране, неможех и да запаля заради имобилаизера и изведнъж се оправи.
После я тествах пред нас хиляда пъти я отварях и затварях да видя дали не се е прецакала алрмата нещо ама и до ден днешен си работи без проблеми, явно е имало някакви радио смущения или нещо от сорта, които пречат на дистанционното да функционира.
_________________ fiat bravo 1.4 12v
|
Нед Фев 24, 2008 9:51 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Колеги не ви ли се е случвало до сега, да спрете на кръстовище, и докато си слушате радио, то да заглъхне от веднъж и всичко умира, дори и мобилни телефони губят сигнал по някога. Това обикновено се случва, когато от страни спира някой си господин "Крива кратуна", и има в колата заглушител или някакво мощно устройство за излъчване, с единствена цел, да не може да бъде взривена бомба с дистанционно устройство от някой контейнер.
|
Нед Фев 24, 2008 10:03 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Мдааам на мене ми се случи това преди 2 седмици на кръстовището на Южния парк и Гоце Делчев. Много ми стана смешно, защото едно момче пред мен излезе от колата и започна да си мърда антената, но така и не можа да я оправи 
|
Нед Фев 24, 2008 10:16 pm |
|
 |
6emetron
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Окт 27, 2007 12:20 am Мнения: 155 Местоположение: Пловдив 02 Източен
|
Колега LEVSKI напълно си прав днеска говорих с едни приятели точно по тази тема и те ми казаха същото !!!
Пазят си кожите хорицата 
_________________ fiat bravo 1.4 12v
|
Пон Фев 25, 2008 6:58 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Аз не можах да го снимам че имаше друга кола с охрани която застана пред мен на следващия светофар. Иначе бяхме успоредно един до друг и тогава устройството, което беше закрепено на задната броня и приличаше на усилвател с 3 бая височки антени не се виждаше. Надявах се на следващия светофар да мога да го снимам ама тия с джипа застанаха пред мен и не можах. Иначе щях да постна снимка 
|
Пон Фев 25, 2008 11:56 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|