Дата и час: Пет Дек 26, 2025 5:17 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
CHILIEV написа:
Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 тя нашата работа ще стане .... "някой пият от радост , други от мъка, а ние от обед" Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
:beer: има ли значение от кога

Пон Фев 18, 2008 3:05 pm
Профил
Мнение 
баш си има значение ..
ако почнем от обед до вечерта не се знае какво и къде можем да правим Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пон Фев 18, 2008 3:12 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
CHILIEV написа:
баш си има значение ..
ако почнем от обед до вечерта не се знае какво и къде можем да правим Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
Е ти пък изпадна в подробности, как дойде Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Фев 18, 2008 3:15 pm
Профил
Мнение 
браво бе .. ще му оттървем края ..
ще се таковаме на разбъркано ...
така де .. ще се напиваме на разбъркано - първо на вино, бира и ракия.. след това минаваме
на мастика с ром и ще разреждаме с вермут че е лекичък .. апък после.. каквото сабя покаже Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Фев 18, 2008 3:55 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
CHILIEV написа:
браво бе .. ще му оттървем края ..
ще се таковаме на разбъркано ...
така де .. ще се напиваме на разбъркано - първо на вино, бира и ракия.. след това минаваме
на мастика с ром и ще разреждаме с вермут че е лекичък .. апък после.. каквото сабя покаже Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Е пропусна доста напитки,но ти е простено,то от това таковане на разбъркано така става :padane:

Пон Фев 18, 2008 4:00 pm
Профил
Мнение 
аз лично ако смеся и половината, от тези , които изброих няма да мога да таковам каквото и да е ... да пия де, затова се ограничих само с това
все пак да не забравяме (сланинката) за какво сме се събрали Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Фев 18, 2008 4:09 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
CHILIEV написа:
аз лично ако смеся и половината, от тези , които изброих няма да мога да таковам каквото и да е ... да пия де, затова се ограничих само с това
все пак да не забравяме (сланинката) за какво сме се събрали Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Е добре де оставаме на сланинка и червено винце Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пон Фев 18, 2008 4:14 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Смесването на питиетата при мен е професионално изкривяване Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Фев 18, 2008 4:15 pm
Профил
Мнение 
Алллоу....не се точете на мойта сланинка ;-) Кат' ми видяхте гърба и се разлафихте....този път няма да го приема лично, другия - ще си помисля :36_2_33:

Пон Фев 18, 2008 4:19 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
Алллоу....не се точете на мойта сланинка ;-) Кат' ми видяхте гърба и се разлафихте....този път няма да го приема лично, другия - ще си помисля :36_2_33:
Ох мацка добре,че се появи,умрях от скука и взех да съблазнявам със сланинката Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Фев 18, 2008 4:24 pm
Профил
Мнение 
Tuzarka написа:

да видиш дали е хубаво Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Фев 18, 2008 4:25 pm
Мнение 
А аз кога вися тука по цял ден и цяла нощ - никой не ме сайдисва...е, чак на последък като ме видяха (кой на снимка, кой на живо)....почна едно лееекичко уважение Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Фев 18, 2008 4:27 pm
Мнение 
tiamariaa написа:
Tuzarka написа:
Ох мацка добре,че се появи,умрях от скука и взех да съблазнявам със сланинката Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Гледам двама пича са ти скочили...и ако на това му се вика скука.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Фев 18, 2008 4:29 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
tiamariaa написа:
Tuzarka написа:

Гледам двама пича са ти скочили...и ако на това му се вика скука.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Да аме единият се изпари бързо бързо,а другият мисли само за твоята сланинка :D

Пон Фев 18, 2008 4:30 pm
Профил
Мнение 
Ясно, единия - кръшка....другия - пие и мези....пак ще си останем двечките Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 женско парти :angdevil:

Пон Фев 18, 2008 4:33 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 637  Следваща