|
|
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 1:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Paparac
|
Arnold написа: Paparac написа: pi4_s_bravo написа: Май само с тебе сме "простосмъртни"  Споко, ти си от богопомазаните  А аз?
И ти си пич 
|
| Нед Фев 17, 2008 2:09 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
КАто гледам почнахте да си ги мерите...статусите във форума,де...и май няма да ми излезе късмета..освен да си ходя 
|
| Нед Фев 17, 2008 2:09 am |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: КАто гледам почнахте да си ги мерите...статусите във форума,де...и май няма да ми излезе късмета..освен да си ходя 
Ти па що ше мериш? 
|
| Нед Фев 17, 2008 2:10 am |
|
 |
|
Arnold
|
Paparac написа: Tuzarka написа: КАто гледам почнахте да си ги мерите...статусите във форума,де...и май няма да ми излезе късмета..освен да си ходя  Ти па що ше мериш? 
Добро питане 
|
| Нед Фев 17, 2008 2:10 am |
|
 |
|
pi4_s_bravo
|
Ти госпожо модераторке утре на среща ще идваш ли? 
|
| Нед Фев 17, 2008 2:11 am |
|
 |
|
Rokambol
|
Tuzarka написа: КАто гледам почнахте да си ги мерите...статусите във форума,де...и май няма да ми излезе късмета..освен да си ходя 
Да ги нямаме такива, как така ще си ходиш 
|
|
 |
|
Paparac
|
Arnold написа: Paparac написа: Tuzarka написа: КАто гледам почнахте да си ги мерите...статусите във форума,де...и май няма да ми излезе късмета..освен да си ходя  Ти па що ше мериш?  Добро питане 
Ти вместо да кажеш тенкю, че и твоят аватар оправихме, се правиш на дупенце, а 
|
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: КАто гледам почнахте да си ги мерите...статусите във форума,де...и май няма да ми излезе късмета..освен да си ходя  Ти па що ше мериш? 
Е аз няма какво да си меря..освен на вас да ви меря....броя мнения във форум 
|
| Нед Фев 17, 2008 2:12 am |
|
 |
|
Arnold
|
Paparac написа: Arnold написа: Paparac написа: Tuzarka написа: КАто гледам почнахте да си ги мерите...статусите във форума,де...и май няма да ми излезе късмета..освен да си ходя  Ти па що ше мериш?  Добро питане  Ти вместо да кажеш тенкю, че и твоят аватар оправихме, се правиш на дупенце, а 
Няма такова нещо, аз искам да съм Тузенце, ама парашута ми все е отворен при падането и не става номера. Все се тресвам на оголената ми глава 
|
| Нед Фев 17, 2008 2:13 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
pi4_s_bravo написа: Ти госпожо модераторке утре на среща ще идваш ли? 
Ми аз поисках червен килим и духов оркестър - по възможност Горан Брегович....но никой не се нави
Да, ще идвам
|
| Нед Фев 17, 2008 2:13 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Арнолд, добре че се удряш на горната глава 
|
| Нед Фев 17, 2008 2:14 am |
|
 |
|
Paparac
|
pi4_s_bravo написа: Ти госпожо модераторке утре на среща ще идваш ли? 
Ше идва, ше идва, а и тя само се прави на госпожа 
|
|
 |
|
pi4_s_bravo
|
Това с духовия оркестър тука може да се тълкува грешно от някои хора 
|
|