Дата и час: Сря Юли 16, 2025 12:45 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
Харесва ли ви тройната коалиция? 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Харесва ли ви тройната коалиция?
дано да не бъда банален,но всеки пак да си кажи мнението.Аз лично не харесвам тази тройна коалиция и се,,моля,,да падне по възможност по-скоро.Подкрепяте ли ме или гледате и следите всичко безпристрастно.Мисля,че пасивноста ще бъде знак на съгласие,с което ставаме съучастници в ,,заличаването,,на българищината.Дано да сте ме разбрали правилно.

Чет Фев 14, 2008 10:52 pm
Профил
UNREAD_POST 
аз съм ЗА за махането на всички 250-и кусур депутати заедно с коалиции, царчета, президентчета и прочие ... и да се наслагат хора, които са си изпатили от тези времена примерно между 20-30 годишни, които са преживели и знаят кое точно не е наред .. :cool:

Чет Фев 14, 2008 10:59 pm
UNREAD_POST 
В парламента вече има 80 подписа на депутати с/у тройната коалиция....сигурни ли сме, че следващите които дойдат няма да са по-лоши. Да не говорим, че повечето във властта са марионетки в ръцете на по-силни хора, лобита и т.н. Евросъюзът дава команди и повечето от тях няма как да не се изпълнят...според мен съденето в Страстбург е една добра идея, когато властващите са направили гаф-като например едновременото ползване на ТОЛ такса и винетка. При идеи за протести мотото "И сам война е войн" не важи. Това, че много хора мълчат не означава, че нямат мнение..просто се замислят, че няма смисъл от излишно палене...М/у другото пасивността е породена от 5 века турско робство

Чет Фев 14, 2008 11:03 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Re: харесвали ви....
parata написа:
дано да не бъда банален,но всеки пак да си кажи мнението.Аз лично не харесвам тази тройна коалиция и се,,моля,,да падне по възможност по-скоро.Подкрепяте ли ме или гледате и следите всичко безпристрастно.Мисля,че пасивноста ще бъде знак на съгласие,с което ставаме съучастници в ,,заличаването,,на българищината.Дано да сте ме разбрали правилно.

Ами така, както си поставил въпроса, ти май не искаш мнение, а да потвърдим, че и на нас не ни харесва тройната коалиция :). Ето какво е моето мнение: не ми харесва (всъщност слабо казано е, че не ми харесва, направо ме смазва) безпаричието, в което се намирам вече 18 години (т.е. след 89 г.). Но не мисля, че виновник за това е сегашното управление. Също така не мисля, че която и да е друга партия може да предложи нещо различно. Така че тази коалиция по-добре да изкара мандата си. По принцип това е пътя, бавно, много бавно пълзим нагоре. Дайте си сметка, че е така.

Чет Фев 14, 2008 11:16 pm
Профил
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
В парламента вече има 80 подписа на депутати с/у тройната коалиция....

60 са, трябват им 80, за да могат да поискат вот на недоверие!

Чет Фев 14, 2008 11:23 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:
Tuzarka написа:
В парламента вече има 80 подписа на депутати с/у тройната коалиция....

60 са, трябват им 80, за да могат да поискат вот на недоверие!

Гледах БТВ и там го казаха, говориха че са повече подписи заради новите отцепници от царя..освен да не съм дочула Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Чет Фев 14, 2008 11:25 pm
UNREAD_POST 
И на мен не ми харесва тая коалиция, в която Джогански управлява практически Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Чет Фев 14, 2008 11:43 pm
UNREAD_POST 
Arnold написа:
И на мен не ми харесва тая коалиция, в която Джогански управлява практически Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

То и аз не съм расист, ама айде да не казвам конкретни етноси, че някой може да се обиди

Чет Фев 14, 2008 11:52 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Arnold написа:

То и аз не съм расист, ама айде да не казвам конкретни етноси, че някой може да се обиди

Не, бе, и аз хората с турски етнически произход не ги ненавиждам. Обаче този посочения Ахмед Джолан, не мога да го понасям Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Чет Фев 14, 2008 11:54 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:
Tuzarka написа:
Arnold написа:

Не, бе, и аз хората с турски етнически произход не ги ненавиждам. Обаче този посочения Ахмед Джолан, не мога да го понасям Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Джолан, Джолан, не ми беше хрумвало за тоя красавец Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Фев 14, 2008 11:55 pm
UNREAD_POST 
Премиер - руски гражданин
Президент - първо поколение с обувки
Цар - австрийско-германски испанец
Големия кукловод - турчин
Е, КАК да ми харесва???? Няма начин! Всички са за :dweeba:

Пет Фев 15, 2008 12:12 am
UNREAD_POST 
Rokambol написа:

С една поправка, премиерът е украинец поне аз колко имам информация.

Пет Фев 15, 2008 12:15 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Arnold написа:
Rokambol написа:

С една поправка, премиерът е украинец поне аз колко имам информация.

С още една поправка - всичките гореизброени са педераси,а хората които са ги подкрепяли,подкрепят и ще продължават да ги подкрепят......жалка работа..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пет Фев 15, 2008 6:07 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ]