| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Май има нещо такова 
Значи и утре до обяд да не ги чакаме  или ще са махмурлии или ще са изморени от любов 
|
| Чет Фев 14, 2008 10:27 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
 предполагам от първото,да ме прощават
|
| Чет Фев 14, 2008 10:30 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: :padane: предполагам от първото,да ме прощават
Не се знае ...няма да си признаят или поне не пред нас 
|
| Чет Фев 14, 2008 10:34 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
О предполагам,но със сигурност ще твърдят,че е от любов 
|
| Чет Фев 14, 2008 10:37 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: О предполагам,но със сигурност ще твърдят,че е от любов 
От няколко пъти любов..да бъдем по-точни...неее първо ще кажат, че са пили, но въпреки това са запазили сили за любовта, че и да завторят 
|
| Чет Фев 14, 2008 10:41 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: О предполагам,но със сигурност ще твърдят,че е от любов  От няколко пъти любов..да бъдем по-точни...неее първо ще кажат, че са пили, но въпреки това са запазили сили за любовта, че и да завторят  
|
| Чет Фев 14, 2008 10:43 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Ако прочетат какви ги къдрим тук по техен адрес ...ще ни подпукат с някоя гьостерица 
|
| Чет Фев 14, 2008 10:47 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Ако прочетат какви ги къдрим тук по техен адрес ...ще ни подпукат с някоя гьостерица   Малииии не ми се мисли
|
| Чет Фев 14, 2008 10:48 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: Ако прочетат какви ги къдрим тук по техен адрес ...ще ни подпукат с някоя гьостерица   Малииии не ми се мисли
Е, няма да ни вадят око 
|
| Чет Фев 14, 2008 10:50 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: Ако прочетат какви ги къдрим тук по техен адрес ...ще ни подпукат с някоя гьостерица   Малииии не ми се мисли Е, няма да ни вадят око  Е то другото ще го преживеем 
|
| Чет Фев 14, 2008 10:53 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: Ако прочетат какви ги къдрим тук по техен адрес ...ще ни подпукат с някоя гьостерица   Малииии не ми се мисли Е, няма да ни вадят око  Е то другото ще го преживеем 
Може пък да ни хареса 
|
| Чет Фев 14, 2008 11:04 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: Ако прочетат какви ги къдрим тук по техен адрес ...ще ни подпукат с някоя гьостерица   Малииии не ми се мисли Е, няма да ни вадят око  Е то другото ще го преживеем  Може пък да ни хареса  Да не казваме,че може и да пожелаем да повторим 
|
| Чет Фев 14, 2008 11:10 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Повторението е майка на знанието.....Като гледам форумът се понапълни...да знаеш мъжете сега ни дебнат в засада в храстите, гледат как сме се разгонили и чакат да ни скочат...на лаф 
|
| Чет Фев 14, 2008 11:14 pm |
|
 |
|
Arnold
|
timariaa, убийствен аватар, Tuzarka, благодаря за написаното в раздела Общи. Практически аз наистина повече се харесвам с тази "прическа' повече, отколкото с коса. 
|
| Чет Фев 14, 2008 11:20 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Повторението е майка на знанието.....Като гледам форумът се понапълни...да знаеш мъжете сега ни дебнат в засада в храстите, гледат как сме се разгонили и чакат да ни скочат...на лаф  Мислиш ли,точно бях решила да се паркирам в леглото, а ти взе,че ме заинтригува 
|
| Чет Фев 14, 2008 11:20 pm |
|
|