Дата и час: Чет Дек 25, 2025 10:11 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Airis написа:
Tuzarka написа:
Airis написа:
Ха честито на новите модератори Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 . Колежке ако имате нужда от въоръжение веднагиз ще ви услужа. В зависимост от дивечът може и аз да се включа :-D

МЕрси :beer: Аз викам да ходим да пуцаме по свалячи из нощна София..или да стреляме по катаджии. М/у другото кво стана с твоята одисея с акта?

То и аз такъв лов говорех. С акта карам в момента, отказах се от дописване на обяснения. Като видях колко народ има по гишета направо ми прилоша, а и трябваше да сменям предно стъкло, че транзитките изтичаха. Да видя постановлението, ако не ми го опростят - гоня до дупка, аз съм човек на честта. Тяхната кожа, още не може да ми мине ....

Ти-човек на честта с/у хиляди олигофрени..кауза пер дута..още не сме дорасли като държава да можем да си защитаваме правата.... :-(

Чет Фев 14, 2008 1:04 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
Airis написа:
Tuzarka написа:
Airis написа:
Ха честито на новите модератори Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 . Колежке ако имате нужда от въоръжение веднагиз ще ви услужа. В зависимост от дивечът може и аз да се включа :-D

МЕрси :beer: Аз викам да ходим да пуцаме по свалячи из нощна София..или да стреляме по катаджии. М/у другото кво стана с твоята одисея с акта?

То и аз такъв лов говорех. С акта карам в момента, отказах се от дописване на обяснения. Като видях колко народ има по гишета направо ми прилоша, а и трябваше да сменям предно стъкло, че транзитките изтичаха. Да видя постановлението, ако не ми го опростят - гоня до дупка, аз съм човек на честта. Тяхната кожа, още не може да ми мине ....

Ти-човек на честа с/у хиляди олигофрени..кауза пер дута..още не сме дорасли като държава да можем да си защитаваме правата.... :-(

Истината боли, но е такава. Аз мога бая да ги попсувам гърчолята, но еваларката. Какво направиха: вдигат песнионното време - всенародна стачка, пристанище Солун го приватизират - докерите стачкуват и то над 3месеца, не им се работи в студеното - пак стачка, лятно време като ги домързи от жегата - познай... стачка. Ама всички, а не 15човека. Та аз за себе си съм си права и ще обжалвам.

Чет Фев 14, 2008 1:13 am
Профил
Мнение 
Те и в Италия като не им харесат цените на мобилните услуги и решават в знак на протест да не ползват гсм-и 1 ден...но тук е друга хава :shock:

Вчера какво видях...вечерта идвам от УНСС и долу на Дървеница заявивам на ляво...брех катаджии..ама завиваме 2 реда коли...изведнъж катаджията изкача, пресича платното на 2те колни коли и в насрещното махва с палка на една малка кола. Колата се намираше в лявото платно (демек не в лентата до тротоара).Колата спира на средатата на платното си. Нашите 2 колони също спират, за да дадат път на колата да свие през нашето платно до катаджийската кола. Обаче полицая с палката не показва къде да спре колата. Ние чакаме, онзи спрения чака, полицая-нищо. Смях и 2те колони след половин минута си продължиха по живо по здраво....аз ако бях в спряната кола щях да изтрещя..тва да те спрат си е стрес, но и в един момент да стане някакъв хаос и никой нищо да не разбира. И това е 20.30 вечерта Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Чет Фев 14, 2008 1:23 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Умници са ми те :muhata:

Чет Фев 14, 2008 1:47 am
Профил
Мнение 
НАправо гении..тениската си разкъсам заради тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Фев 14, 2008 1:48 am
Мнение 
Tuzarka написа:

Айде, ама дай и снимков матриял :D

Чет Фев 14, 2008 1:49 am
Мнение 
Paparac написа:
Tuzarka написа:

Ненаситник ли ти беше фамилията? :D Как искаш - кдри в процеса на разкъсванео или финала след разкъсването Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Фев 14, 2008 2:00 am
Мнение 
Tuzarka написа:
Paparac написа:
Tuzarka написа:

Ненаситник ли ти беше фамилията? :D Как искаш - кдри в процеса на разкъсванео или финала след разкъсването Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Не ми е такава фамилията, но нямам против и кадри от двата процеса.

Чет Фев 14, 2008 2:02 am
Мнение 
Брех колко бързо се оживи като заговорихме за гола плът 36_2_35

Чет Фев 14, 2008 2:04 am
Мнение 
Tuzarka написа:
Брех колко бързо се оживи като заговорихме за гола плът 36_2_35

Не, бе, някой колеги ме алармираха, че нямат достъп до форума, а би трябвало да имат. Не знам в международния ли им е проблема или в нещо друго....

Чет Фев 14, 2008 2:07 am
Мнение 
Аз пък си мислих, че иде реч за цици...пък то другаде била работата :D

Чет Фев 14, 2008 2:10 am
Мнение 
Tuzarka написа:
Аз пък си мислих, че иде реч за цици...пък то другаде била работата :D

Иде реч за какво, ейй, штъ пляскам Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Фев 14, 2008 2:11 am
Мнение 
Бий ме, бий ме..иде реч за онези женски възвижения, които будят у мъжете трепет, но не в душата им...по поетични не можах да се изразя :36_2_33:

Чет Фев 14, 2008 2:13 am
Мнение 
Tuzarka написа:
Бий ме, бий ме..иде реч за онези женски възвижения, които будят у мъжете трепет, но не в душата им...по поетични не можах да се изразя :36_2_33:

С дадените ми правомощия от Фюрера нямам право да те бия чак. Възвишенията са ясни иначе - Рила и Пирин. Поезията е от теб. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Фев 14, 2008 2:14 am
Мнение 
Paparac написа:
Tuzarka написа:

С дадените ми правомощия от Фюрера нямам право да те бия чак. Възвишенията са ясни иначе - Рила и Пирин. Поезията е от теб. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

А как тогава можеш да наказваш освен с БАН(което не е никак еротише) :D Понякога възвишенията могат да бъдат мааалки хълмчета..пред такива изгледи и поезията мълчи Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Фев 14, 2008 2:18 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 637  Следваща