Дата и час: Чет Дек 25, 2025 8:37 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Paparac написа:
Tuzarka написа:
Тихо, бе..нали като кавалер ще застанеш пред мен като започне Троянеца да пуца :wub:

Той като кавалер и куршумите искаш да поема, а? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Ми тъй де...както пише по дебелите романтични книги...пък и ще е част от изпитанието...след боя и сръбската музика :D

Сря Фев 13, 2008 11:51 pm
Мнение 
Споко бре, да не съм луд да стрелям по колежка от модераторския екип :cool: 8)

Сря Фев 13, 2008 11:56 pm
Мнение 
Trojaneca написа:

Аз съм стрелял буквално изключително много с АК47 (Калашников), дори и награди под формата на отпуски съм печелил едно време. Ползвал съм 3 различни автомата в Гранична полиция. Единствено първия ставаше за нещо. Другите бяха от Втората световна война наследство и за нищо не ставаха. А с Макаров ако успееш да уцелиш качествено някой в тиквата на разстояние повече от 8-10 метра трябва да си голям късметлия. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Фев 14, 2008 12:01 am
Мнение 
Чудя се аз с какво да се въоръжа...с пистолет или електро шок.....понякога работата ми налага да имам нещо за всеки случай 8)

Чет Фев 14, 2008 12:03 am
Мнение 
Tuzarka написа:
Чудя се аз с какво да се въоръжа...с пистолет или електро шок.....понякога работата ми налага да имам нещо за всеки случай 8)

Работиш какво? Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Чет Фев 14, 2008 12:04 am
Мнение 
Paparac написа:
Trojaneca написа:

Аз съм стрелял буквално изключително много с АК47 (Калашников), дори и награди под формата на отпуски съм печелил едно време. Ползвал съм 3 различни автомата в Гранична полиция. Единствено първия ставаше за нещо. Другите бяха от Втората световна война наследство и за нищо не ставаха. А с Макаров ако успееш да уцелиш качествено някой в тиквата на разстояние повече от 8-10 метра трябва да си голям късметлия. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Дойде ред и на темите за войниклъка :secret:

Чет Фев 14, 2008 12:05 am
Мнение 
Arnold написа:
Tuzarka написа:

Работиш какво? Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Нали се сещаш, че няма да кажа на всеослушание какво работя. :P Но ще ти дам пример...случвало се е да бия пеша 3 км отиване и 3 км връщане в планината(гората)...не се знае кой може да срещна, нищо че не съм сама... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Чет Фев 14, 2008 12:07 am
Мнение 
Trojaneca написа:

Може с пластмасови сачмички...или на пейнтбол :D

Чет Фев 14, 2008 12:18 am
Мнение 
Tuzarka написа:

Пейнтбола е добра идея, да се съберем няколко луди глави от форума и да си спретнем една градска битка :cool:

Чет Фев 14, 2008 12:25 am
Мнение 
Trojaneca написа:
Tuzarka написа:

Пейнтбола е добра идея, да се съберем няколко луди глави от форума и да си спретнем една градска битка :cool:

Това е добра идея..само да се стопли....ъъъ имам питане..след това лудата глава ще си остане ли на раменете ми? :D

Чет Фев 14, 2008 12:28 am
Мнение 
Tuzarka написа:
Trojaneca написа:
Tuzarka написа:

Това е добра идея..само да се стопли....ъъъ имам питане..след това лудата глава ще си остане ли на раменете ми? :D

Ще я опазим Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Лудата ти глава. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Фев 14, 2008 12:45 am
Мнение 
Ако нещо вземе, че се търколи...прибирате я в една торба, пък аз вкъщи ще си я пришивам или лепя Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Фев 14, 2008 12:47 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Ха честито на новите модератори Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 . Колежке ако имате нужда от въоръжение веднагиз ще ви услужа. В зависимост от дивечът може и аз да се включа :-D

Чет Фев 14, 2008 12:51 am
Профил
Мнение 
Airis написа:
Ха честито на новите модератори Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 . Колежке ако имате нужда от въоръжение веднагиз ще ви услужа. В зависимост от дивечът може и аз да се включа :-D

МЕрси :beer: Аз викам да ходим да пуцаме по свалячи из нощна София..или да стреляме по катаджии. М/у другото кво стана с твоята одисея с акта?

Чет Фев 14, 2008 12:54 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
Airis написа:

МЕрси :beer: Аз викам да ходим да пуцаме по свалячи из нощна София..или да стреляме по катаджии. М/у другото кво стана с твоята одисея с акта?

То и аз такъв лов говорех. С акта карам в момента, отказах се от дописване на обяснения. Като видях колко народ има по гишета направо ми прилоша, а и трябваше да сменям предно стъкло, че транзитките изтичаха. Да видя постановлението, ако не ми го опростят - гоня до дупка, аз съм човек на честта. Тяхната кожа, още не може да ми мине ....

Чет Фев 14, 2008 12:59 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 637  Следваща