Дата и час: Сря Дек 24, 2025 8:08 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Tuzarka написа:
Eli's BRAVO написа:
Здрасти на всички!
Абе хора ВИЕ ме разбивате все повече, всеки път като вляза е все по-яко тук!

:36_2_33:

Виж, че минахме 100 страници :D

Видях!Направо ме разбивате!
Бива си ви!!! А аз си чакам нета за вкъщи.....:(

Пон Фев 11, 2008 5:55 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
Tuzarka написа:
Eli's BRAVO написа:
Здрасти на всички!
Абе хора ВИЕ ме разбивате все повече, всеки път като вляза е все по-яко тук!

:36_2_33:

Виж, че минахме 100 страници :D

Видях!Направо ме разбивате!
Бива си ви!!! А аз си чакам нета за вкъщи.....:(

Дали сме ти отсрочка 2 седмици, така че имаш време :cool:

Пон Фев 11, 2008 5:57 pm
Мнение 
Чилиев...за гсм-ите ми
Сега съм със Самсунг е770
Изображение

До преди 2 дни бях със Сони Еркисон S700i
Изображение
Изображение

А от утре по живо по здраво ще съм с със Сони Ериксона, които преди време ти бях показала W 910 успях да го нямеря в червения цвят :)
Изображение

Пон Фев 11, 2008 6:02 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
На мен Н70 нещо не ми харесва..имам чувството, че екрана му не е кристално ясен и виждам пикселчета :roll: а и много му е объркано менюто...един път пращах мелодия по Блутут, захака си я някъде и после пък нещо не можехме да я прехвърлим в друга папка :D

Върши ми чудесна работа: добра камера, офис приложения, светкавица/ползвам го вместо фотоапарат/, добър звук и микрофон. Само батерията не ме кефи, но се преглъща/зарядно за колата и едно вкъщи и нямам проблеми вече/. Алармата също се настройва всеки ден :(. Проблемът който описваш се решава с преинсталиране на софтуера на телефона, и при мен беше така, но се спазарих с продавача и ми го ъпгрейдна без пари.

Пон Фев 11, 2008 6:19 pm
Профил
Мнение 
Tuzarka написа:
W 910

:cool: да се похвалиш като го вземеш ейй ... и да драснеш някой ред като го разцъкаш да кажеш за какво иде реч :)

Пон Фев 11, 2008 6:19 pm
Мнение 
CHILIEV написа:
Tuzarka написа:
W 910

:cool: да се похвалиш като го вземеш ейй ... и да драснеш някой ред като го разцъкаш да кажеш за какво иде реч :)

Няма да е много интересно, защото това ще ми е 3тия Сони Ериксон
Аз го разцъках виртуално в сайта на Сони Ериксон...на Сонитата лесно им се научава менюто, пък и май няма особено разлики при новия апарат...като изключим новите фунции..като разтръскване на гсм-а, за да смениш мелодията :D ..единственото кофти е, че няма светкавица...но за толкова тънък май няма още сътворена толкова малка и плоска светкавица :shock:

Пон Фев 11, 2008 6:38 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
....... ..единственото кофти е, че няма светкавица...но за толкова тънък май няма още сътворена толкова малка и плоска светкавица :shock:

колко е тънък .... моето LG е сравнително тънко - 9,9мм по характеристика и има светкавица...

Пон Фев 11, 2008 6:47 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
CHILIEV написа:
Tuzarka написа:
W 910

Няма да е много интересно, защото това ще ми е 3тия Сони Ериксон
Аз го разцъках виртуално в сайта на Сони Ериксон...на Сонитата лесно им се научава менюто, пък и май няма особено разлики при новия апарат...като изключим новите фунции..като разтръскване на гсм-а, за да смениш мелодията :D ..единственото кофти е, че няма светкавица...но за толкова тънък май няма още сътворена толкова малка и плоска светкавица :shock:

Какво те бърка, че няма светкавица, важното е че има вибрация :D

Пон Фев 11, 2008 6:49 pm
Профил
Мнение 
CHILIEV написа:
Tuzarka написа:
....... ..единственото кофти е, че няма светкавица...но за толкова тънък май няма още сътворена толкова малка и плоска светкавица :shock:

колко е тънък .... моето LG е сравнително тънко - 9,9мм по характеристика и има светкавица...

12.5мм е обща дебелина. Като се има предвид, че е слайдер делим на 2 и става по 6,25мм за всяка една от двете плъзгащи се части

Пон Фев 11, 2008 6:52 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
12.5мм е обща дебелина. Като се има предвид, че е слайдер делим на 2 и става по 6,25мм за всяка една от двете плъзгащи се части

ехееее.. зашо делиш .. все пак не можеш да си го разнасяш на половинки .. Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 :P може затова да нямаш светкавица .. ама не е голяма загуба .. снимките стават по гадни със светкавица .. поне при мен ... а да разчиташ на нея за снимки в тъмното - ужас

Пон Фев 11, 2008 9:11 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Нокията я продадох отдавна...ето такава беше....нали си обичам изчанчените модели :wink:
Изображение

Обаче нещо сериала не го схванах...много омазан сюжет....обясни по-бавно като за блондинка кой с кого къде и колко пъти :D

Добре е оребрена, доста добре, ама иначе не е ли малко.....малка :36_2_33:

Пон Фев 11, 2008 9:34 pm
Мнение 
Чилиев..без светкавица на снимкиите ще излязат бойни негри в тъмна нощ :D
Айрис...телефончето ще е още ново за онези другите функции..виж старото V-образното става..пък като се отвори и става двойно по-дълго :D

Пон Фев 11, 2008 9:37 pm
Мнение 
Арнолд..сега няма да влизаме в подробности..той е дебел, той не е дебел :D

Пон Фев 11, 2008 9:53 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
..той е дебел, той не е дебел :D

Сещам се пък аз за лафа на баба Вуна, дето видяла двама в една немска тоалетна да се суетят около някакъв старец, полегнал на пода - те точно това си говорели - "той е дебел, той не е дебел", а тя им отговаря - "абе, келеши, той е умреееел" :D

Пон Фев 11, 2008 10:00 pm
Мнение 
Paparac написа:
Tuzarka написа:
..той е дебел, той не е дебел :D

Сещам се пък аз за лафа на баба Вуна, дето видяла двама в една немска тоалетна да се суетят около някакъв старец, полегнал на пода - те точно това си говорели - "той е дебел, той не е дебел", а тя им отговаря - "абе, келеши, той е умреееел" :D

Баба Вуна е колоритна мацка :36_2_33:

Пон Фев 11, 2008 10:07 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 637  Следваща