Дата и час: Сря Дек 24, 2025 8:09 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
Airis написа:
От тук насетне GSM ще го наричаме 36_2_47
Та като стана на върпос, трябва да си купя един GSM и резервни батерии за него :D

Гумен и водоустойчив :D ..ще си говорим за параметри..колко му държи батерията в стендбай или режим на ползване, какъв му е дизайна :D

Ъъъъ можеш ли да ми препоръчаш марка и вносител, така де нещо изтествано вече :P

Пон Фев 11, 2008 1:41 pm
Профил
Мнение 
Има едни стари Нокии гумирани, оребрени, водоустойчиви...с фенерче, не че ще го ползваш за нещо фенерчето

Пон Фев 11, 2008 1:56 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Airis написа:
Никаква работа не върши - освен ако не броиш дразнещият звук на танцуващ по нощното шкафче телефон :D

Аз говоря за наденицата :D ...искам да кажа за другата фунция на вибрацията на гсм-а

Tuzarka написа:
Има едни стари Нокии гумирани, оребрени, водоустойчиви...с фенерче, не че ще го ползваш за нещо фенерчето

36_2_13 36_2_39 36_2_13 36_2_39 36_2_13

Пон Фев 11, 2008 2:28 pm
Мнение 
Tuzarka написа:

ще ти трябва да си светиш с него като вземе да ти падат патериите в "режим на работа" че да немриш по-бързо другите ... те са го измислили хората ... :P
то в такъв момент няма време за губене :D
не е ли малко ръбава тая нокиа :D

Изображение

Пон Фев 11, 2008 2:31 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
CHILIEV написа:
Tuzarka написа:

ще ти трябва да си светиш с него като вземе да ти падат патериите в "режим на работа" че да немриш по-бързо другите ... те са го измислили хората ... :P
то в такъв момент няма време за губене :D
не е ли малко ръбава тая нокиа :D

Изображение

Много компетентно се изказваш за тази Нокиа, дано не споделяш мнения натрупани от личен опит :P .

Пон Фев 11, 2008 2:40 pm
Профил
Мнение 
Airis написа:
Много компетентно се изказваш за тази Нокиа, дано не споделяш мнения натрупани от личен опит :P .

сакън нидей... още не съм минал на "другия бряг", не съм "минал под дъгата" Изображение или както там му казват ...
за компетентността - не ми обръщай внимание мен са ме правили за адвокат мога да те убедя че си с 2 различни чорапа в момента .. ама пусто за инжинер се цаних ... да видим :P

че споделете за нокията че стана интересно Tuzarka отвори темата .. за това ли става въпрос
Изображение :D

Пон Фев 11, 2008 3:21 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Хахахахаха, аз съм с Н70. Заклевам се никога не съм ползвала Нокиата на снимката :angel:

Пон Фев 11, 2008 3:29 pm
Профил
Мнение 
Airis написа:
Хахахахаха, аз съм с Н70. Заклевам се никога не съм ползвала Нокиата на снимката :angel:

36_2_15 какви са отзивите от Н70 ?

Пон Фев 11, 2008 3:31 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
CHILIEV написа:
Airis написа:

36_2_15 какви са отзивите от Н70 ?

Батерията държи само 2дена - интензивно събуждане /през5мин./ и още по-интензивно говорене :wink:

Пон Фев 11, 2008 3:42 pm
Профил
Мнение 
Airis написа:
Батерията държи само 2дена - интензивно събуждане /през5мин./ и още по-интензивно говорене :wink:

честно казано не съм много фен на нокиа, но да не подхващаме пак темата за телефоните .. естествено не мога да им отрека преимуществото на батеиите пред другите марки .. но всеки си избира за себе си ...

уплашихте Arnold той влзезе изкара няколко физиономии с извънредно уголемени очи и се загуби ... ехоооо ... :P

Tuzarka и тя се затри някъде ... присети се за старата нокиа и отиде да я търси .. :D

.... през това време обаче отдавна загубеният брат на леля и по бащина линия, през 3-то коляно, дето била братовчедка на средната сестра на чичо Пешо от съседното село, се появил в малкото градче заедно със съпругата си .. която пък се падала вуйна на кмета на града по етървена линия ...
в задачата се пита колко тоалетна хартия ще спестим за една година ако спрем да храним баба.... че какво стана със сериала .. ? ... :D :D

абе дайте да измислим име на тоя сериал ... аз предлагам "СЕРИАЛЪТ" ! .. а.. ?? как звучи само :D

п.п. колко теми за размисъл само а .. ? :D :D

Пон Фев 11, 2008 4:28 pm
Мнение 
Нокията я продадох отдавна...ето такава беше....нали си обичам изчанчените модели :wink:
Изображение

Обаче нещо сериала не го схванах...много омазан сюжет....обясни по-бавно като за блондинка кой с кого къде и колко пъти :D

Пон Фев 11, 2008 5:29 pm
Мнение 
На мен Н70 нещо не ми харесва..имам чувството, че екрана му не е кристално ясен и виждам пикселчета :roll: а и много му е объркано менюто...един път пращах мелодия по Блутут, захака си я някъде и после пък нещо не можехме да я прехвърлим в друга папка :D

Пон Фев 11, 2008 5:32 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Нокията я продадох отдавна...ето такава беше....нали си обичам изчанчените модели :wink: ....

сега с какъв тел си ... това може цяла тема да се направи :D

Пон Фев 11, 2008 5:44 pm
Мнение 
Здрасти на всички!
Абе хора ВИЕ ме разбивате все повече, всеки път като вляза е все по-яко тук!

:36_2_33:

Пон Фев 11, 2008 5:49 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
Здрасти на всички!
Абе хора ВИЕ ме разбивате все повече, всеки път като вляза е все по-яко тук!

:36_2_33:

Виж, че минахме 100 страници :D

Пон Фев 11, 2008 5:50 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 637  Следваща