Дата и час: Чет Дек 25, 2025 1:44 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
До лаф :cool:

Рамщайн за събуждане :D

Пон Фев 11, 2008 1:41 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Paparac написа:
Tuzarka написа:
До лаф :cool:

Рамщайн за събуждане :D

От 2месеца ползвам за тази цел /и то безуспешно/ едно парче на Сепултура, да добавя че Рамщайн пък изобщо не действа :( . Има значително по-приятни методи на събуждане, които се ползват със значително по-голям успех :P

Пон Фев 11, 2008 11:41 am
Профил
UNREAD_POST 
Ако човек е с по-слабо сърце може да му побелее косата от стрес...сутрин рано Рамщайн....лудница

Аз сутрин си правя алармите да ми звънят през 15 минути с различни мелодии и нищо не помага за разсъбуждане :shock:

Айрис....кои са тия по-приятни методи.... :sex: ...ако някой реши сутрин да ме буди с това ще бъде пребит :D за мен съня е свято нещо и никой и нищо не трябва да ме обезпооява тогава :D

Пон Фев 11, 2008 12:14 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ш'съ сетиш! Лично аз предпочитам именно този метод на събуждане пред "...one more territory..." през 5минути. Мани, че взех да се присещам разни работи, а това не се отразява добре на работният процес :P

Пон Фев 11, 2008 12:33 pm
Профил
UNREAD_POST 
Airis написа:
Ш'съ сетиш! Лично аз предпочитам именно този метод на събуждане пред "...one more territory..." през 5минути. Мани, че взех да се присещам разни работи, а това не се отразява добре на работният процес :P

през 5 минути..какъв капацитет, какъв талант :D

Пон Фев 11, 2008 12:38 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Airis написа:

през 5 минути..какъв капацитет, какъв талант :D

Nokia звъни през 5мин. Ти какво ползваш та е чак през 15мин

Пон Фев 11, 2008 12:48 pm
Профил
UNREAD_POST 
Хахахаха.....аз си мислих, че през 5 минути искаш секс :D кой за каквото си мисли....е през 15 минути да имам време за малко почивка...пък и батериите не издържат дълго на вибрация :36_2_33:

Иначе си нагласям и двата телефона да звънят...също могат през пет минути, но на първото позвъняване ги изключвам в полусън и съответно няма звънене след 5 минути

Имала съм случай едно време ..имах мобифон...нагласила съм го на аларма и съм го изключила....сутринта звъни алармата, в полусън взимам гсм-а, включвам го, набирам ПИН кода, влизам в менюто, изключвам алармата, изключвам гсм-а и лягам да спя :D

Пон Фев 11, 2008 12:58 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Хахахахаха, ти да видиш..... нали все за събуждане иде реч :D . Няма значение дали е има или няма вибрация ;)

Пон Фев 11, 2008 1:06 pm
Профил
UNREAD_POST 
Airis написа:
Хахахахаха, ти да видиш..... нали все за събуждане иде реч :D . Няма значение дали е има или няма вибрация ;)

Ааа има има...вибрацията върши поне половината от работата :D

Пон Фев 11, 2008 1:07 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Никаква работа не върши - освен ако не броиш дразнещият звук на танцуващ по нощното шкафче телефон :D

Пон Фев 11, 2008 1:11 pm
Профил
UNREAD_POST 
Airis написа:
Никаква работа не върши - освен ако не броиш дразнещият звук на танцуващ по нощното шкафче телефон :D

Аз говоря за наденицата :D ...искам да кажа за другата фунция на вибрацията на гсм-а

Пон Фев 11, 2008 1:12 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Airis написа:

Аз говоря за наденицата :D ...искам да кажа за другата фунция на вибрацията на гсм-а

Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 УЛЯЛЯЯЯ

Пон Фев 11, 2008 1:30 pm
Профил
UNREAD_POST 
шшшшт...никой да не чуе какви сме развинтени :D

Пон Фев 11, 2008 1:31 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
От тук насетне GSM ще го наричаме 36_2_47
Та като стана на върпос, трябва да си купя един GSM и резервни батерии за него :D

Пон Фев 11, 2008 1:35 pm
Профил
UNREAD_POST 
Airis написа:
От тук насетне GSM ще го наричаме 36_2_47
Та като стана на върпос, трябва да си купя един GSM и резервни батерии за него :D

Гумен и водоустойчив :D ..ще си говорим за параметри..колко му държи батерията в стендбай или режим на ползване, какъв му е дизайна :D

Пон Фев 11, 2008 1:37 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 637  Следваща