Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:19 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Документ за катализатор за Общината... 
Автор Съобщение
Мнение 
Tuzarka написа:
Е, да точно в данъчното писах за катализатор, конски сили и т.н. Плащам си на данъчните....да, да...още не съм си платила за миналата годин...Моя данък май е над 100лв..не си спомням

На Мареата също е над 100 лв., но на Типото е 18 лв., тъй като се води с катализатор по документи, а той реално е махнат доста отдавна. Но карайки на газ, дори по-малко замърсявам. На Типото данъка не е плащан от 3 години, интересното е, че без да е платен данъка, колата би трябвало да не може да мине на преглед :D Ама не само минава, а дори не го гледат на канал/манал/манаф :D

Пон Фев 11, 2008 12:44 am
Мнение 
И аз съм без катализатор. На техническия преглед момчетата са мои хора и нищо не казаха за липса на стикер за газова, за дупка в гърнето и за неплатен данък :P

Пон Фев 11, 2008 12:47 am
Мнение 
Tuzarka написа:
И аз съм без катализатор. На техническия преглед момчетата са мои хора и нищо не казаха за липса на стикер за газова, за дупка в гърнето и за неплатен данък :P

Прости и моята пословична разсеяност, ама ти Браво 1.6 16В ли караше? Ако е така, дори и да си с катализатор ще си плащаш като поп пълния данък. Аааа, при мен идеята е, че ме "отвориха" за тоя сервиз, където правят ГТП (Годишен техничеески преглед). 4 г. колата не са я погледнали, не, че мен не ме интересува в ред ли е Типото, ама си имам други места, където да го проверявам.

Пон Фев 11, 2008 12:53 am
Мнение 
Да това Браво е. 103 коня 76 kw ....а на брат ми е 74 или 75 kw и 90 и няколко коня и плаща мижав данък :roll:

Пон Фев 11, 2008 1:06 am
Мнение 
Tuzarka написа:
Да това Браво е. 103 коня 76 kw ....а на брат ми е 74 или 75 kw и 90 и няколко коня и плаща мижав данък :roll:

Няма как твоето да е 76 киловата и да е 103 коня, а това на брат ти да е 74 или 75 и да е 90 и няколко кончета. 1 киловат е равен на 1.36 конски сили. 1.6 моторите на Браво са или 103 коня като твоето, или 66 киловата=90 коня, т.е. като това на брат ти. :cool:

Пон Фев 11, 2008 1:22 am
Мнение 
Paparac написа:
Tuzarka написа:

Няма как твоето да е 76 киловата и да е 103 коня, а това на брат ти да е 74 или 75 и да е 90 и няколко кончета. 1 киловат е равен на 1.36 конски сили. 1.6 моторите на Браво са или 103 коня като твоето, или 66 киловата=90 коня, т.е. като това на брат ти. :cool:

Блондинка съм....тоест е под границата 75 или 76 коня...не я знам точно колко е...добър урок за Бравото ми изнесе..не знаех тези равенства :cool:

Пон Фев 11, 2008 1:25 am
Мнение 
Tuzarka написа:
Paparac написа:
Tuzarka написа:

Блондинка съм....тоест е под границата 75 или 76 коня...не я знам точно колко е...добър урок за Бравото ми изнесе..не знаех тези равенства :cool:

Пак бъркаш коне с киловати, границата е 100 коня, ако се не лъжа, та дали не беше 101, но не 75 или 76 (освен ако не си имала предвид киловати).

Пон Фев 11, 2008 1:27 am
Мнение 
Киловатите имам предвид :D ...явно е време да си лягам..изчаткала съм...направо се изложих като шофьор на Браво :-(

Пон Фев 11, 2008 1:29 am
Мнение 
Tuzarka написа:
Киловатите имам предвид :D ...явно е време да си лягам..изчаткала съм...направо се изложих като шофьор на Браво :-(

Хубавото е, че не казваш имам "в предвид", "на предвид", "из предвид" и други подобни. :D

Пон Фев 11, 2008 1:31 am
Мнение 
Чата тук ли се е преместил?

Пон Фев 11, 2008 1:32 am
Мнение 
Папарак...тук вече ме взе за мезе...понякога в разговорния стил използвам "в предвид" ....не претендирам, че правописът и правоговорът ми са префектни:D

Не чата не е тук Арнолд:D

Самоцензурирам се да спра със спама тук :offtopic:

Пон Фев 11, 2008 1:36 am
Мнение 
Tuzarka написа:
Папарак...тук вече ме взе за мезе...понякога в разговорния стил използвам "в предвид" ....не претендирам, че правописът и правоговорът ми са префектни

Лично аз нямам забележки към точно твоя правопис, на доста добро ниво е. А и аз като се залигавя после виждам какви пословични грешки правя. Местя се в Кафето, че тук оспамихме темата. :cool:

Пон Фев 11, 2008 1:39 am
Мнение 
Какво стана с тази община? :D :D

Сря Фев 13, 2008 9:51 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2