Дата и час: Сря Дек 24, 2025 6:13 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение 
Сега ще се направя на скромна и ще пусна само 1 руса снимка...от тук нататъка е ваш ред да се разкривате[/quote]

Да, да, да....да изплашим аудиторията и най-вече журналистите и само теб да поканят на интервю!

Нед Фев 10, 2008 11:51 pm
Профил
Мнение 
Абе, градски, хвани куотни един пост като хората, само ме шашкаш с тия половинчати куотвания :D

Нед Фев 10, 2008 11:53 pm
Мнение 
manot24 написа:
Сега ще се направя на скромна и ще пусна само 1 руса снимка...от тук нататъка е ваш ред да се разкривате

Да, да, да....да изплашим аудиторията и най-вече журналистите и само теб да поканят на интервю![/quote]

айде, айде..не се правете на скромни...аз тука като в един Бай Брадър се разголвам, а вие зяпате през екранчетата :D

Нед Фев 10, 2008 11:55 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение 
Paparac написа:
Абе, градски, хвани куотни един пост като хората, само ме шашкаш с тия половинчати куотвания :D

Айде от мен да мине! Така добре ли е?
Видя ли личното съобщение?

Нед Фев 10, 2008 11:58 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение 
Tuzarka написа:
manot24 написа:
Сега ще се направя на скромна и ще пусна само 1 руса снимка...от тук нататъка е ваш ред да се разкривате

Да, да, да....да изплашим аудиторията и най-вече журналистите и само теб да поканят на интервю!

айде, айде..не се правете на скромни...аз тука като в един Бай Брадър се разголвам, а вие зяпате през екранчетата :D[/quote]

Най-накрая да си дойдем на заглавието на темата...не само да преброим, но и да разголим душите на жените /получи се и рима / във форума!
Душите разголихме, сега остават телата!

Пон Фев 11, 2008 12:01 am
Профил
Мнение 
manot24 написа:
Tuzarka написа:
manot24 написа:

айде, айде..не се правете на скромни...аз тука като в един Бай Брадър се разголвам, а вие зяпате през екранчетата :D

Най-накрая да си дойдем на заглавието на темата...не само да преброим, но и да разголим душите на жените /получи се и рима / във форума!
Душите разголихме, сега остават телата![/quote]

Ние ще си разголим душите, а вие :36_2_54:

Пон Фев 11, 2008 12:05 am
Мнение 
manot24 написа:
Paparac написа:

Видях го, Мареа 125 ТД ли караше? Моята препоръка е за такъв акумулатор - http://www.didi94.com/batteries/excell.php

Пон Фев 11, 2008 12:05 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение 
Paparac написа:
manot24 написа:
Paparac написа:

Видях го, Мареа 125 ТД ли караше? Моята препоръка е за такъв акумулатор - http://www.didi94.com/batteries/excell.php

Малко излизаме от темата, но ти с какъв си?
И в Блград дали продават някъде от тези?

Пон Фев 11, 2008 12:11 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение 
Tuzarka написа:
manot24 написа:
Tuzarka написа:
manot24 написа:

Душите разголихме, сега остават телата!

Ние ще си разголим душите, а вие :36_2_54:[/quote]

А ние ще си разголим колите! Става ли?

Пон Фев 11, 2008 12:14 am
Профил
Мнение 
manot24 написа:
Малко излизаме от темата, но ти с какъв си?
И в Блград дали продават някъде от тези?

От каква тема излизаме, като тук си е чист чат :D На Мареата е някакъв БОШ, нямам представа в момента точно какъв, на Типото е български и вече 4 г. е бетон (пупупу, да не му е уроки). :D

Последна промяна Paparac на Пон Фев 11, 2008 12:27 am, променена общо 1 път

Пон Фев 11, 2008 12:22 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение 
Paparac написа:
От каква тема излизаме, като тук си е чист чат :D На Мареата е някакъв БОШ, нямам представа в момента точно какъв, на Типото е български и вече 4 г. е бетон (пупупу, да не му е уроки). :D

А от къде основания за тази препоръка? И не е ли по-добре този : http://www.didi94.com/batteries/x-tra.php
Иначе излязохме от темата за жените!

Пон Фев 11, 2008 12:26 am
Профил
Мнение 
И двете коли си дойдоха с настоящите акумулатори, т.е. едната дойде от чужбина с БОШ-а, а другата от БГ я купих с българския акумулатор. Не се е налагала смяна, а този, който ти препоръчвам, го правя след солидно четене по автофоруми.

Пон Фев 11, 2008 12:29 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение 
Paparac написа:
И двете коли си дойдоха с настоящите акумулатори, т.е. едната дойде от чужбина с БОШ-а, а другата от БГ я купих с българския акумулатор. Не се е налагала смяна, а този, който ти препоръчвам, го правя след солидно четене по автофоруми.

Видя ли другия X-tra - та? Мисля че е по-добър? 75 Ah и 800 A пусков ток...

Пон Фев 11, 2008 12:31 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение 
Иначе аз ще полягам! Лека и мека на всички!

Пон Фев 11, 2008 12:37 am
Профил
Мнение 
До лаф :cool:

Пон Фев 11, 2008 12:41 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 637  Следваща