|
|
Дата и час: Сря Дек 24, 2025 6:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: Те вече трябва да са се върнали, а и винаги пускат по най-бързия начин снимките  баси и нета имам, не знам дали са се върнали,но няма още никакви снимки Аз съм доволна от моя, но все пак е София и тук няма да преуспеят много фирмите ако не доставят добър нет :roll: То и при нас има доста но я3вно не съм избрала правилният доставчик 
|
| Нед Фев 10, 2008 9:10 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Смени си го, но преди това проучи кой е най-добрия
|
| Нед Фев 10, 2008 9:14 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
[quote="Tuzarka"]Смени си го, но преди това проучи кой е най-добрия[/quot Дошло му е времето да го сменя  Имаш ли си биричка или да ти пратя по Speedi
|
| Нед Фев 10, 2008 9:18 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: Смени си го, но преди това проучи кой е най-добрия[/quot Дошло му е времето да го сменя  Имаш ли си биричка или да ти пратя по Speedi
В интерес на истината днес няма да пия...алкохол....нещо се разболявам и гърлото ми е зле  ....най-много да пия някой Колдрекс, но това не се брои
Виж ако имаш мезенце...може да пратиш 
|
| Нед Фев 10, 2008 9:21 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: Смени си го, но преди това проучи кой е най-добрия[/quot Дошло му е времето да го сменя  Имаш ли си биричка или да ти пратя по Speedi В интерес на истината днес няма да пия...алкохол....нещо се разболявам и гърлото ми е зле  ....най-много да пия някой Колдрекс, но това не се брои Виж ако имаш мезенце...може да пратиш  Имам ще ти пратя,само чакай пощальона на вратата.Това,че те боли гърлото не е много на добре.Дано само не е вируса,аз го минах,но е ужасен
|
| Нед Фев 10, 2008 9:27 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: Смени си го, но преди това проучи кой е най-добрия[/quot Дошло му е времето да го сменя  Имаш ли си биричка или да ти пратя по Speedi В интерес на истината днес няма да пия...алкохол....нещо се разболявам и гърлото ми е зле  ....най-много да пия някой Колдрекс, но това не се брои Виж ако имаш мезенце...може да пратиш  Имам ще ти пратя,само чакай пощальона на вратата.Това,че те боли гърлото не е много на добре.Дано само не е вируса,аз го минах,но е ужасен
Да не ми пратиш Пейо от "Имаш поща"  Искам сланинка..не съм яла хубава сланинка от 100 години. Аз преди Коледа минах грип. Добре, че всяка година ме грипът ми има едни и същи симптоми, та знам моментално какви хапчета да пия...но сега не знам само съм настинала или ще ме тръшне 
|
| Нед Фев 10, 2008 9:33 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka искам публично и искренно да ти се извиня... въобще нямах представа че си ти .. предположих че има някакво съвпадение понеже ми се стори доста лесно откриването на този линк .. просто незнам от къде ми дойде на акъла тази глупост ... пак казвам .. нямах ни най-малка представа че имаш нещо общо .. освен ника де... линковете ги открих на принципа на налучкването докато си пиех кафенцето ... съжелявам наистина и на мен не би ми било приятно този и онзи да показва неща от личния ми живот публично .. както сама си казала - каквото искаш да споделиш с нас - ще го направиш сама ...
извинявам се и на paparac и на arnold за глупавата шега.. това са реални сайтове с които нямам нищо общо и всеки може да попадне случайно там (както аз) ...не съм имал за цел да злепоставя никого ...
за пореден път искам да се извиня на всички и най-вече на Tuzarka ... моля не ме съдете строго ... 
|
| Нед Фев 10, 2008 9:46 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: Смени си го, но преди това проучи кой е най-добрия[/quot Дошло му е времето да го сменя  Имаш ли си биричка или да ти пратя по Speedi В интерес на истината днес няма да пия...алкохол....нещо се разболявам и гърлото ми е зле  ....най-много да пия някой Колдрекс, но това не се брои Виж ако имаш мезенце...може да пратиш  Имам ще ти пратя,само чакай пощальона на вратата.Това,че те боли гърлото не е много на добре.Дано само не е вируса,аз го минах,но е ужасен Да не ми пратиш Пейо от "Имаш поща"  Искам сланинка..не съм яла хубава сланинка от 100 години. Аз преди Коледа минах грип. Добре, че всяка година ме грипът ми има едни и същи симптоми, та знам моментално какви хапчета да пия...но сега не знам само съм настинала или ще ме тръшне  А ти това кажи,че искаш сланинка,няма проблем,ама и червено винце за лек 
|
| Нед Фев 10, 2008 9:51 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: Tuzarka искам публично и искренно да ти се извиня... въобще нямах представа че си ти .. предположих че има някакво съвпадение понеже ми се стори доста лесно откриването на този линк .. просто незнам от къде ми дойде на акъла тази глупост ... пак казвам .. нямах ни най-малка представа че имаш нещо общо .. освен ника де... линковете ги открих на принципа на налучкването докато си пиех кафенцето ... съжелявам наистина и на мен не би ми било приятно този и онзи да показва неща от личния ми живот публично .. както сама си казала - каквото искаш да споделиш с нас - ще го направиш сама ... извинявам се и на paparac и на arnold за глупавата шега.. това са реални сайтове с които нямам нищо общо и всеки може да попадне случайно там (както аз) ...не съм имал за цел да злепоставя никого ... за пореден път искам да се извиня на всички и най-вече на Tuzarka ... моля не ме съдете строго ... 
Дай целувка и се помиряваме
Предполагам, че за Арнолд и Папарак, не е зле закачката в смисъл, че това наистина са случайни страници...но при мен успя да налучкаш сайта 
|
| Нед Фев 10, 2008 9:53 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa..греяно вино....охааа....аз така си оправих гърлото преди Коледа...след като лекарствата помогнаха само временно ...греяно вино с черен пипер....с парче ябълка и карамфил 
|
| Нед Фев 10, 2008 9:55 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa..греяно вино....охааа....аз така си оправих гърлото преди Коледа...след като лекарствата помогнаха само временно ...греяно вино с черен пипер....с парче ябълка и карамфил  О да, може и с мед и считай,че си излекувана напълно  без нейно съдействие разбира се
|
| Нед Фев 10, 2008 10:00 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Дай целувка и се помиряваме Предполагам, че за Арнолд и Папарак, не е зле закачката в смисъл, че това наистина са случайни страници...но при мен успя да налучкаш сайта 
наистина стана случайно ... благодаря за разбирането ..
за секунда помислих че ще ме разпънете тука
като се съберем на срещата ще донеса някое отлежало домашно "извинение" 
|
| Нед Фев 10, 2008 10:00 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Чилиев, я кажи ти готови темплейти ли позваш за направа на сайтове или сам ги мислиш?
Ъъъъ...още не си дал целувката за помирение  ...да кажем, че не съм злопаметна, когато нещо не е направено нарочно 
|
| Нед Фев 10, 2008 10:05 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Чилиев, я кажи ти готови темплейти ли позваш за направа на сайтове или сам ги мислиш? Ъъъъ...още не си дал целувката за помирение  ...да кажем, че не съм злопаметна, когато нещо не е направено нарочно 
ето -  БАЦ !
ами зависи от клиента .. все пак имам и темплейти, с които им излиза по-евтино ..
но мога да го направя абсолютно както го поискат .. там вече става много работа
много рисуване и излиза по-дебеличко 
|
| Нед Фев 10, 2008 10:21 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Нали съм ти конкуренция  На Фотошоп ли рисуваш...защото аз нещо се лашкам от една програма на друга и все нещо от функциите и не ми достига  Идеята ми е да си нарисувам подложката, но Micromedia Fireworks нещо ми идва бозава, а пък Корела е постен от към възможности за развинтване на фантазията....Реших да ти послушам съвета, дето ми го даде едно време-денонощно висене на компютъра на самоучител. Сега си мисля дизайна на мой сайт за глупости(който ще можеш да постваш)  Но май е по-добре да ида на някакви курсове 
|
| Нед Фев 10, 2008 10:32 pm |
|
|