|
|
Дата и час: Сря Дек 24, 2025 3:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: В гуугъл пуснах на търсачката за снимки "middle finger" 
Така ли, ето ти тогава предложение за нов аватар в профила

|
| Нед Фев 10, 2008 2:15 am |
|
 |
|
Paparac
|
Arnold написа: Tuzarka написа: В гуугъл пуснах на търсачката за снимки "middle finger"  Така ли, ето ти тогава предложение за нов аватар в профила 
БУхахаххахахахаххаха, и на теб ли чичко гугъл ти го изплю това? 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:17 am |
|
 |
|
Ronaldinho
|
папарак,брат ми нещо не може да се регистрира
не е ли позволено за хора извън българия?
|
| Нед Фев 10, 2008 2:18 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Мамка му...знаех си, че няма да съм първа на стотната страница...Арнолд сърдя ти се
Като намаля снимката няма да се вижда добре 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:19 am |
|
 |
|
Paparac
|
Ronaldinho написа: папарак,брат ми нещо не може да се регистрира не е ли позволено за хора извън българия?
Форумът се хоства в САЩ и изобщо няма рестрикции за потребители извън БГ. Кажи какво му показва, та не може да се регне?
|
| Нед Фев 10, 2008 2:19 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
|
| Нед Фев 10, 2008 2:20 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Ronaldinho написа: папарак,брат ми нещо не може да се регистрира не е ли позволено за хора извън българия? Форумът се хоства в САЩ и изобщо няма рестрикции за потребители извън БГ. Кажи какво му показва, та не може да се регне?
Казва му "Вие не сте притежател на Фиат - ВЪНЬ" 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:21 am |
|
 |
|
Paparac
|
БУхахахаха, в търсене на изображения в гугъл написах ТУЗАРКА, ей го резултата:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Paparac на Нед Фев 10, 2008 2:30 am, променена общо 1 път
|
| Нед Фев 10, 2008 2:27 am |
|
 |
|
Paparac
|
Обърнете внимание на втория резултат 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:28 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: БУхахахаха, в търсене на изображения в гугъл написах ТУЗАРКА, ей го резултата:
:
хахахаха...три бутилки алкохол  добър образ съм си изградила..... снимката не е моя 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:29 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
А защо няма новата ми снимка...сигурно гуугъл още не я е прихванал 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:30 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: Paparac написа: БУхахахаха, в търсене на изображения в гугъл написах ТУЗАРКА, ей го резултата:
: хахахаха...три бутилки алкохол  добър образ съм си изградила..... снимката не е моя 
Аз виждам само две бутилки 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:32 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Обърнете внимание на втория резултат 
А това http://images.google.bg/images?gbv=2&hl=bg&q=Paparac
А това е още по-интересно - виж по какви критерии съм търсила и чии аватари са излезли http://images.google.bg/images?gbv=2&hl ... ld+fiat-bg
|
| Нед Фев 10, 2008 2:32 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: Paparac написа: БУхахахаха, в търсене на изображения в гугъл написах ТУЗАРКА, ей го резултата:
: хахахаха...три бутилки алкохол  добър образ съм си изградила..... снимката не е моя  Аз виждам само две бутилки 
Божкеле...ще сменям диоптъра...някакво вързопче...алкохолизмът си е алкохолизъм...явно съм искала да е бутилка 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:35 am |
|
 |
|
Paparac
|
Хихихи, мен и в двата линка ме има с аватара, бухаххахахаха, че и на ЛЕВСКИ купето го има, ама Arnold защо го няма? 
|
| Нед Фев 10, 2008 2:36 am |
|
|