Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:51 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
Пак ще цакат шофьорите! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Пак ще цакат шофьорите!
http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=63636

То хубаво да гоним Европейските стандарти, но не само по данъци, такси и цени!!! :evil:

11 евро дневна винетка....а колко ли ще е годишната :evil:

"липсата на винетка временно ще се спира от движение моторното превозно средство"...това вече е прекалено

Като вдигнат данъците, еко-таксите и въведат хиляди плащания за ползване на пътищата - ще работим само за колите си!!!

Чет Фев 07, 2008 8:09 pm
UNREAD_POST 
Абе тия измамници смръдливи вече не знам какво ще измислят. То принципно след влизането ни в ЕС трябваше да остане само пътния данък и да се прекрати това безкрупулно обиране на хората хем с пътен данък, хем с винетка.

Чет Фев 07, 2008 8:13 pm
UNREAD_POST 
НАшите власт имащи са :shakey: Тези пари ще потънат в няколко джоба и пак ще скачаме по дупките по пътищата. Направо ми се повръща вече от новините и като гледам нечии мазни муцуни да ми се оправдават "Така е в Европа...Европа това иска...В Европейския съюз сме и т.н.". Ние сме цирея на Европейския съюз :evil:

Нямам наблюдения, но от много места чувам, че дори румънците са по-напред от нас в развитието си.

Чет Фев 07, 2008 8:22 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
За румънците, ако съдя по пътищата им-светлинни години са пред нас.
За нашичките, които ние сами пращаме у Парламенто-думи нямам, ама и пари също.
Защото сигурно Община Г. Оряховица ми плати двете съдрани гуми след влизането в една яма, пълна с вода преди 3 дни-защото си плащам пътния данък, тогава платих и данък "Вулканизатор". Не знам дали ви се е случвало да ви се съдерат 2 гуми наведнъж-резервната е само една... :D

Чет Фев 07, 2008 8:34 pm
Профил
UNREAD_POST 
На Голямо Конарско шосе на излизане от Пловдив пропаднах и леко се завъртях на пътя заради едно прикрито с вода издълбаване на границата път/сервитут. Как не замина гума и оси и т.н. не знам.Мислих да пиша на кмета...но се отказах.

Решила съм, че ако намеря много добър адвокат ще подавам жалби нон-стоп. И ще информирам за много неща евро парламента :cool:

Чет Фев 07, 2008 8:43 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Имаше един такъв случай в Пловдив преди години, не знам дали си го чувала. Шофьор осъди общината, след като си потроши предницата в една дупка на Асеновградско, близо до Мебелна къща. Но тогава застрахователите на колата заведоха делото, след като му изплатиха щетата.

Чет Фев 07, 2008 8:47 pm
Профил
UNREAD_POST 
georgian написа:
Имаше един такъв случай в Пловдив преди години, не знам дали си го чувала. Шофьор осъди общината, след като си потроши предницата в една дупка на Асеновградско, близо до Мебелна къща. Но тогава застрахователите на колата заведоха делото, след като му изплатиха щетата.

При мен нямаше щети..явно онзи горе ме е пазил :roll: Пък нервната система никой за нищо не я е*бе. Нужни са по-сериозни дела. Да се стреснат поне малко ония :shakey: В крайна сметка щети по автомобилите стават не само от раз, а и от многобройни по-малки нередности на пътя. Но тогава нищо не можеш да докажеш :x

Чет Фев 07, 2008 8:55 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Никой няма да обърне внимание-на управляващите сме им интересни един месец преди избори-захапят ли кокала-мигом забравят за нас...

Чет Фев 07, 2008 9:01 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
разчитаме на вас софианци.От вас започва всичко т. е. ако ни поведете-ние сме с вас.Има една версия-в България се било изпробвало психотронното оръжие и ефекта бил много голям-сиреч стоим и се подченяваме на всички безсмислени закони.Защото така както върви дали няма да ми вземат данък и на това,че се ,,качвам ,,на жената :D

Чет Фев 07, 2008 10:07 pm
Профил
UNREAD_POST 
АХхахахаах :)

Ако се направи митинг и простес ще съм там!!! Според мен може да се имзмисли нещо. Да се пусне във всеки един форум тема за митинг/шествие в протест на таксите 100000% ще има много жеалещи. Ако се навити да се започне нещо почвам да пускам теми във всички автомобилни форуми :)

Чет Фев 07, 2008 10:11 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Тия нашите управници гледат само как да цицат от нас и се управдават с ЕС.Иаз съм за да направиме нещо стачки ли митинги ли, но тка не се търпи вече. 36_2_42

Пет Фев 08, 2008 10:21 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Re: Пак ще цакат шофьорите!
Tuzarka написа:
...Като вдигнат данъците, еко-таксите и въведат хиляди плащания за ползване на пътищата - ще работим само за колите си!!!

То и сега си е скъпо удоволствие да притежаваш автомобил:
- Годишна винетка - 67 лв.
- Застраховка ГО - 110 лв.
- Автокаско (аз го правя, поне за колата да не мисля) - 400 лв.
- Данък МПС - 130 лв. (е на палиото ми беше 15 лв, но на мареата ще е 130 ...)
- ГТП - 30 лв.

Дотук са към 750 лв., ако не съм пропуснал нещо.
Едно време баща ми като се пенсионира, пресметна че при положение, че със старата шкода изминава не повече от 2-2500 км. на година, му е по-изгодно да ползва такси и я продаде. Аз не съм стигнал до това положение, колата за мен освен необходимост е и едно от най-големите удоволствия в живота. Има 2 неща, без които просто "не се виждам": спорта и автомобила. Аз съм влюбен в тези машини, отвреме навреме съседите ме питат "Ти какво все правиш по колата ?". Ами нищо конкретно не правя, просто ми е приятно да се занимавам с нея: или въображаемо петънце ще почистя, или просто ще погледна под капака как е хавата, абе намирам си причина ...

Малко се отплеснах, но конкретно по темата наистина е скъпо удоволствие да си собственик на автомобил. Поне да се виждаше за какво си даваме парите, а то пътищата ли са пътища ? Само по-новите участъци на магистралата са добри, всичко останало е под всякаква критика.

Пет Фев 08, 2008 10:28 am
Профил
UNREAD_POST 
чухте ли снощи по новините че обмисляли нова такса еди-си-каква за ползването на автомагистралите или нещо такова .. с оправдания че трябвало да напълнят бюджета за довършването на еди-си-кое... как не ги досрамя е*ах мааму ... нямали пари да платят на концесионерите и затова ще ви сложим още един камък в каруцата .. апък ние нали сме добитък - ще мъкнем...
да отиде човек и .... Изображение

Пет Фев 08, 2008 10:42 am
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Аз отдавна съм на мнение, че докато не влезне една въоръжена група в парламента и да разчисти малко тая гад там, няма да има оправяне! Те вече се държат крайно нагло и се подигравят с целия народ! Принуждават ни да се борим за оцеляване, а не да се радваме на живота си! Има примери в световната история при които коренно се променя хода на развитие на дадена държава след въоръжена намеса. Тия мърльовци трябва да разберат, че са там за да оправят благосъстоянието на народа, а не тяхното лично!!!
Мен ме е яд да си купувам винетка при вида на нашите пътища, а те ще ме карат и още данъци и такси да плащам! За трепане са!!! Това е моето мнение! Трябва ясно и категорично населението ни да покаже, че не може да търпи вече тая свинщина, а не да се подчиняваме като стадо овце!!! :evil:

Пет Фев 08, 2008 4:04 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ]