Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:33 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Искаме ли службите да следят личния ни живот? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Trojaneca написа:
Tuzarka написа:
Троянеца е бил 37мия троянски кон :D дано не е източил голите снимки

М*мка му, знаех си, че нещо съм пропуснал :shock: :D Готви се за 38мият троянски кон 8-)

Ц ц ц ц.... с ориджинал Касперски съм :P (Нека да не спамим. Ако искаш да си лафим за троянци - в кафенето)

Ама купила си си го легално ли, айде беее :D

Сря Фев 06, 2008 5:47 pm
UNREAD_POST 
Също така има и една програмка "Hide IP" и пак няма да видят какво правя из нета.И аз мисля, че не би трябвало да следят с кого си пиша и какво пиша.Все пак всеки има право на личен живот!Не ме разбирайте погрешно ,но аз така поне мисля.

Сря Фев 06, 2008 6:59 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:
Tuzarka написа:
Trojaneca написа:
Tuzarka написа:
Троянеца е бил 37мия троянски кон :D дано не е източил голите снимки

М*мка му, знаех си, че нещо съм пропуснал :shock: :D Готви се за 38мият троянски кон 8-)

Ц ц ц ц.... с ориджинал Касперски съм :P (Нека да не спамим. Ако искаш да си лафим за троянци - в кафенето)

Ама купила си си го легално ли, айде беее :D

Да легално....само че си купих ключа на далавера...бяха му изтекли 2 от 12те месеца и го взех на половин цена - 25лв. Това прави по 2,50 лв на месец...нищо пари. Иначе и аз бях на принципа да не давам пари за програми. Но като видях какво ме връхлетя и ако трябва 2 пъти годишно да ходя на чичо доктор - по-добре да дам малко парички за ключ. А и ми писна с търсене на работещи серийни номера и т.н. Поне на домашния компютър си струва при условие, че се ровя къде ли не.

Тази програма "HIDE IP" няма ли да прецака трупането на коефициенти по торентите?

Сря Фев 06, 2008 8:16 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
stormi написа:
Също така има и една програмка "Hide IP" и пак няма да видят какво правя из нета.И аз мисля, че не би трябвало да следят с кого си пиша и какво пиша.Все пак всеки има право на личен живот!Не ме разбирайте погрешно ,но аз така поне мисля.

Програмите от този род обикновено са троянски коне или пък чрез тях предоставяш компютъра си на други потребители, които искат да скрият IP-то си, компютъра ти става един от многото по маршрута. Не знам дали са съвсем безопасни.

Последна промяна snake на Сря Фев 06, 2008 9:53 pm, променена общо 1 път

Сря Фев 06, 2008 9:11 pm
Профил
UNREAD_POST 
Демек мога да си натрупам много повече провинения на IP-то ако го предоставям на други, от колкото ако си го ползвам само аз. :roll:

Сря Фев 06, 2008 9:30 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Не съм съвсем наясно какъв е механизма на скриване на IP-адреса, но както е известно, безплатен обяд няма, така че със сигурност има уловка с този род програмки. Но ако има някой по-в час с хакерските инструменти, нека да пише, по принцип темата е интересна.

Сря Фев 06, 2008 9:51 pm
Профил
UNREAD_POST 
Тази програма Hide IP практически не ти променя IP-to, а го скрива, пускайки те през произволно избран от нея proxy server. Много хора се оплакват, че с нея имат забавяне на нета, което се дължи не на самата програма, а на това, че proxy servera, през който те прекарва, обикновено е на майната си в Китай, а на повечето потребители международният им интернет е в пъти по-бавен от БГ пийринга. Също така с тази програма няма да може да се влиза w определени БГ сайтове, които принципно не се виждат отвън, т.е. от чужбина.

Чет Фев 07, 2008 10:31 am
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Неискам някой да ми следи какво си пиша по скайп или където и да е от личния ми компютър!!!!!!!!! :evil:

Чет Фев 07, 2008 6:45 pm
Профил
UNREAD_POST 
HOLY_MARTYR написа:
Неискам някой да ми следи какво си пиша по скайп или където и да е от личния ми компютър!!!!!!!!! :evil:

То да ти кажа няма как да стане тая работа чак да ти следят скайпа. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Освеб ако не си качиш без да искаш сам някой троянец в компира. :D

Чет Фев 14, 2008 3:41 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:
То да ти кажа няма как да стане тая работа чак да ти следят скайпа. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Освеб ако не си качиш без да искаш сам някой троянец в компира. :D

не е задължително компа ти да изпраща информация... всеки може да си я хване в момента в който кабела излезе от апартамента ти ..

ако се прокара тоя закон всеки упълномощен ще може да отиде до кварталната кабеларка и да си изхваща канала към сървъра, пакети, заявки и други али-бали .... имаш информацията по канала, имаш ИП-то от което иде тая информация ... не разбирам къде му е точно мистерията... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Чет Фев 14, 2008 4:13 pm
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
Paparac написа:

не е задължително компа ти да изпраща информация... всеки може да си я хване в момента в който кабела излезе от апартамента ти ..

ако се прокара тоя закон всеки упълномощен ще може да отиде до кварталната кабеларка и да си изхваща канала към сървъра, пакети, заявки и други али-бали .... имаш информацията по канала, имаш ИП-то от което иде тая информация ... не разбирам къде му е точно мистерията... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Ами ще си криптираме връзките и после бая зор ще види доставчика, а и ще му трябва бая мощна техника, каквато имат само 3-4 играчи на пазара. Наскоро прочетох, че някои доставчици ограничавали потребителите сък откъм ъплоуд и им следели трафика като буквално виждали какво точи всеки един от клиентите им от торентите. Лекарство има, ще го видиш в тази тема "Слуша" ли ви вашият доставчик и ограничава ли вашият p2p трафик?]

Чет Фев 14, 2008 4:24 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:

Ами ще си криптираме връзките и после бая зор ще види доставчика, а и ще му трябва бая мощна техника, каквато имат само 3-4 играчи на пазара. Наскоро прочетох, че някои доставчици ограничавали потребителите сък откъм ъплоуд и им следели трафика като буквално виждали какво точи всеки един от клиентите им от торентите. Лекарство има, ще го видиш в тази тема "Слуша" ли ви вашият доставчик и ограничава ли вашият p2p трафик?]

Точно това прочетох и аз и си настроих веднага торент клиента да криптира :cool:

Чет Фев 14, 2008 4:37 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Точно това прочетох и аз и си настроих веднага торент клиента да криптира :cool:

Ами те с такива огромни букви го бяха изпляскали на заглавната страница на черния сайт, че предполагам не са много хората, които са влизали в сайта и не са го прочели. :36_2_46:

Чет Фев 14, 2008 4:39 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:
Tuzarka написа:

Ами те с такива огромни букви го бяха изпляскали на заглавната страница на черния сайт, че предполагам не са много хората, които са влизали в сайта и не са го прочели. :36_2_46:

Евала поне, че са го направили...аз обаче не намирам разлика в скоростите на даунлоуд и ъплоуд

Чет Фев 14, 2008 4:47 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:

почти съм сигурен и съм готов да заложа малка сума пари за това че ти в момента не си си криптирал целия канал .. не говорим само за торент клиента, ами за скайп, КЮ, интернет браузъри, мейл клиенти ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
възможно е да си криптираш целия канал .. но това ще го направиш ти и още няколко човека които знаят и могат ... но все пак минимум 95% от потребителите няма да могат, няма да искат, няма да им се занимава или ще го направят, но няма да е по правилния начин...
а и ако някой иска да прави атентат и без да се подслушва канала пак ще си криптира връзката .. така че ефекта си мисля че ще е нулев Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Чет Фев 14, 2008 5:58 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща