|
|
Дата и час: Сря Дек 24, 2025 2:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Ама, че съм глупава  Очаквах по друг начин да изглежда инфото, а не да търся буквите и цифрите из някакво дългоо наименование. Х86 съм.
Благодарско Айрис..ти си пич...а аз ще се боядисам руса 
|
| Вто Фев 05, 2008 10:43 pm |
|
 |
|
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Tuzarka написа: Ама, че съм глупава  Очаквах по друг начин да изглежда инфото, а не да търся буквите и цифрите из някакво дългоо наименование. Х86 съм. Благодарско Айрис..ти си пич...а аз ще се боядисам руса 
НЕДЕЕЕЕЕЕЙ, пробвай първо да си руса по душа и ако ти уйдисва тогаз се дегизирай ;)
|
| Вто Фев 05, 2008 10:56 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Аз преди 2-3 годинi...една неделя бях изтрещяла и влязох в един фризьорски салон..от чернокоса станах русо-рижава и след месец станах окончателно руса. Майтапът на страна, обаче започнах да забравям имена...на хора, на обекти...може и да е вярно всичко това за блондинките... Уплаших се и се боядисах лилаво-червена...HOT
Да ти кажа, понякога си мечтая да съм блонди по душа....ама брюнетката от вътре все се обажда  (да не се сърдят русите мацки от форума...разбира се присъстващите винаги правят изключение)
|
| Вто Фев 05, 2008 11:08 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Сори мацки, ма няма как да съм съпорт вечер, сменям си нет-доставчика и седмица-две няма да имам нет в къщи!!! :(
|
| Сря Фев 06, 2008 12:16 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Сори мацки, ма няма как да съм съпорт вечер, сменям си нет-доставчика и седмица-две няма да имам нет в къщи!!! :(
Ще ти дадем 2 седмици гратисен период....но после лаф в двойни дози ще искаме 
|
| Сря Фев 06, 2008 12:20 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
От кой доставчик си недоволна и към кой минаваш?
|
| Сря Фев 06, 2008 12:23 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: Сори мацки, ма няма как да съм съпорт вечер, сменям си нет-доставчика и седмица-две няма да имам нет в къщи!!! :(
ще седиш там де'ка има нет

|
| Сря Фев 06, 2008 12:56 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: Eli's BRAVO написа: Сори мацки, ма няма как да съм съпорт вечер, сменям си нет-доставчика и седмица-две няма да имам нет в къщи!!! :(
ще седиш там де'ка има нет 
С едно топло одеало и храна и ще живее в някоя интернет зала. Обикновено тука не се пише много, така че може и да не си струва чак такава саможертва 
|
| Сря Фев 06, 2008 1:01 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Бях на ADSL на BTK.....малиииииииииии нема такъв смотан, бавен нет никъде другаде........ PDT_004 Можеш да остарееш (брадясаш, кой кво'то където може) докато чакаш да ти зареди някоя страница......
|
| Сря Фев 06, 2008 1:15 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: CHILIEV написа: Eli's BRAVO написа: Сори мацки, ма няма как да съм съпорт вечер, сменям си нет-доставчика и седмица-две няма да имам нет в къщи!!! :(
ще седиш там де'ка има нет  С едно топло одеало и храна и ще живее в някоя интернет зала. Обикновено тука не се пише много, така че може и да не си струва чак такава саможертва 
Ауууу и без това от работа не мога да се наспя!
|
| Сря Фев 06, 2008 1:17 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Аз не обичам БТК, особено едно време когато нещо филтрираха достъпа. Аз съм на Мегалан и съм доволна. В твоя квартал има МЕгалан мрежа
Като чета как от работа не можеш да се наспиш....се чудя какво ли работиш..хамалин? 
|
| Сря Фев 06, 2008 1:29 pm |
|
 |
|
Arnold
|
Със скромните възможности на зрителните ми органи виждам, че Eli's BRAVO не само не е пуснала снимка, ами си е и сменила аватара, където с известни трудности можеше да се види, че е мадама и половина 
|
| Сря Фев 06, 2008 1:56 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Със скромните възможности на зрителните ми органи виждам, че Eli's BRAVO не само не е пуснала снимка, ами си е и сменила аватара, където с известни трудности можеше да се види, че е мадама и половина 
Такааа ...я да видим кви ги вършиш..явно зрителните ти органи имат скромни въможности...но други органи са далеч не чак толкова скромни 
|
| Сря Фев 06, 2008 2:01 pm |
|
 |
|
Arnold
|
Ако имаш предвид органите на МВР, че видях за тях си питала в другата тема - не, нямам никакви допирни точки (почти де, щото в родата имам милиционери). 
|
| Сря Фев 06, 2008 2:26 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Тузарка, Интел Пентиум 4 на 3Гхз няма НИКАКЪВ начин да е нещо различно от x86, т.е. 32 битов процесор.
|
| Сря Фев 06, 2008 2:34 pm |
|
|