|
|
Дата и час: Вто Дек 23, 2025 10:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Я ни съ карайте, а ми кажете от къде да гледам FTV - FAshion TV, че ще изтърва самба фестивала в Бразилия
Ааа, ти за онождането говориш  Бразилският карнавал де, бухахахахаа 
|
| Съб Фев 02, 2008 1:53 am |
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 13, 2005 7:45 pm Мнения: 152 Местоположение: Благоевград
|
Где па ги виде ти тия бухалки, бре, градски, та ти си малко по-дърт от мен даже, аз таз година чак ще млатна трийсетака.  [/quote]
Меч, бухалка, то все боли!
И на трийсе е като на 29! Ъкъл не идва!
|
| Съб Фев 02, 2008 1:54 am |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: PAparak....На Нова година бях в Благоевград
Па не си се отбила в наш'та колиба, а 
|
| Съб Фев 02, 2008 1:54 am |
|
 |
|
Paparac
|
manot24 написа: Меч, бухалка, то все боли! И на трийсе е като на 29! Ъкъл не идва!
Куотвай ме как требе, бре, градски, я речи ти в кой кварталец беше?
|
| Съб Фев 02, 2008 1:55 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: Я ни съ карайте, а ми кажете от къде да гледам FTV - FAshion TV, че ще изтърва самба фестивала в Бразилия Ааа, ти за онождането говориш  Бразилският карнавал де, бухахахахаа 
Ти къде си видял да съ онождат..да не си объркал канала 
|
| Съб Фев 02, 2008 1:55 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: PAparak....На Нова година бях в Благоевград Па не си се отбила в наш'та колиба, а 
Коя ви е колибата?
|
| Съб Фев 02, 2008 1:56 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: Paparac написа: Tuzarka написа: Я ни съ карайте, а ми кажете от къде да гледам FTV - FAshion TV, че ще изтърва самба фестивала в Бразилия Ааа, ти за онождането говориш  Бразилският карнавал де, бухахахахаа  Ти къде си видял да съ онождат..да не си объркал канала 
Не знам да е сбъркал канала, ама там по цицони си клатят телесата, чат пат може наистина да ги ощастливяват 
|
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 13, 2005 7:45 pm Мнения: 152 Местоположение: Благоевград
|
Куотвай ме как требе, бре, градски, я речи ти в кой кварталец беше?[/quote]
Първо отговори на дамата! Иначе съм в циганската махала откак съм женен!
|
|
 |
|
Tuzarka
|
Брей форума се е напълнил...Арнолд къде сииии...закуската ли ми спряташ 
|
| Съб Фев 02, 2008 1:57 am |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Коя ви е колибата?
Ромската мааала, как къде 
|
| Съб Фев 02, 2008 1:57 am |
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
|
И нали каза, че си мяркал Марейката? Или си забравил? А ти по кои баири си?
|
| Съб Фев 02, 2008 1:58 am |
|
 |
|
Paparac
|
manot24 написа: Първо отговори на дамата! Иначе съм в циганската махала откак съм женен!
Пак ме куотваш през пръсти, абе ние да не сме комшии в таз маала ромска, бре, мъни мъни мъни мъни 
|
| Съб Фев 02, 2008 1:59 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: Paparac написа: Tuzarka написа: Я ни съ карайте, а ми кажете от къде да гледам FTV - FAshion TV, че ще изтърва самба фестивала в Бразилия Ааа, ти за онождането говориш  Бразилският карнавал де, бухахахахаа  Ти къде си видял да съ онождат..да не си объркал канала  Не знам да е сбъркал канала, ама там по цицони си клатят телесата, чат пат може наистина да ги ощастливяват 
Там хич не им пука и май да си със силикон е нещо нормално....Но май циците са им ген донякъде.....едва ли се плющят на улицата...виж след финала....фантазирай
|
| Съб Фев 02, 2008 2:00 am |
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
|
Paparac написа: manot24 написа: Първо отговори на дамата! Иначе съм в циганската махала откак съм женен! Пак ме куотваш през пръсти, абе ние да не сме комшии в таз маала ромска, бре, мъни мъни мъни мъни 
Хай, братчето ми, ай съседи сма, напълно вероятно!
|
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: Брей форума се е напълнил...Арнолд къде сииии...закуската ли ми спряташ 
Замятам яйцата из тигана
Само не знам как ше ги удържа горещи до сабааале 
|
|
|