|
|
Дата и час: Вто Дек 23, 2025 4:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: Оооо от кога не сме се засичали. Каква инДжекция искаш - за или срещу нагон?
Стига да е от теб - всяква 
Стига да не е кожена инДжекция
Требе да ти видим здравния и емоционалния статус..да сложим диагноза и тогава екип от светила в медицината ще реши какво да ти бодне
Ма тъй кат тъ гледам - здраво младо момче..хормоните се бият....по-скоро ще е против нагон
|
| Съб Фев 02, 2008 12:33 am |
|
 |
|
Arnold
|
Най-много светилата да ги изплющя едно по едно, докато се добера до твоя милост 
|
| Съб Фев 02, 2008 12:38 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Начи шъ караш на ред...мъжко, женско...аз съм малко светилце....още ненаплющяно
Ти къде се губиш тия дни  ...некви мадами да не са те отвлекли  ..лафа съвсем затихна тука 
|
| Съб Фев 02, 2008 12:44 am |
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 13, 2005 7:45 pm Мнения: 152 Местоположение: Благоевград
|
Здравейте група! Виждам, че мохабета е набъбнал с още няколко страници. Гледам и медицинска тематика сте включили!
Не бях се отбивал в кафенето тези дни и си мислех, че може би е затворило, но гледам още го поддържате!
Обаче пак е Петък вечер и пак никой няма по това време! Май мернах тузарката, че е онлайн...
|
| Съб Фев 02, 2008 12:48 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: Начи шъ караш на ред...мъжко, женско...аз съм малко светилце....още ненаплющяно Ти къде се губиш тия дни  ...некви мадами да не са те отвлекли  ..лафа съвсем затихна тука 
Ааа, не, ако си правиш сметки мъжки чада да ми пробутваш, няма да стане тази работа, само женски плюс твоя милост за основно ястие.
Иначе нье 
|
| Съб Фев 02, 2008 12:53 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Тука съм..отсрамвам липсващите...вместо да ида и да се наквася порядъчно някъде...Лафът крета..не е като едно време  Вече жените сме прочетени книги..секна интереса към нас :roll:
Медицинската тематика е класика в жанра..онзи жанр след 24ч 
|
| Съб Фев 02, 2008 12:54 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Арнолд...ни съ скатавай..казвай къде ходиш га те нема 
|
| Съб Фев 02, 2008 12:55 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Предпочитам да съм за десерт...кога си се наситил на основното...тъй де да не ме мъчиш много 
|
| Съб Фев 02, 2008 12:57 am |
|
 |
|
sok1
|
Голяма грешка направих!!! Влязох да видя какво става в тази тема, а то се размяткват някакви кожени инджекции. Излизам докато някой нИ мъй "уважил". 
|
| Съб Фев 02, 2008 12:58 am |
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 13, 2005 7:45 pm Мнения: 152 Местоположение: Благоевград
|
[quote="Tuzarka"]Тука съм..отсрамвам липсващите...вместо да ида и да се наквася порядъчно някъде...
 Тъкмо отново се питах на какво се дължи твоето постоянство тук и до момента не мога да си отговоря....Хубаво, ерудирано, интелигентно момиче с чувство за хумор...би трябвало да е ангажирана с някой мъж или с няколко мъже и да не и остава време за компютър и интернет форуми, но фактите говорят друго...
|
| Съб Фев 02, 2008 1:01 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Нидей бяга сок1....сложи си една тапа отзад и си пиши спокойно...пък то от един път не се ставало педи...
|
| Съб Фев 02, 2008 1:03 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
manot24 написа: Tuzarka написа: Тука съм..отсрамвам липсващите...вместо да ида и да се наквася порядъчно някъде...  Тъкмо отново се питах на какво се дължи твоето постоянство тук и до момента не мога да си отговоря....Хубаво, ерудирано, интелигентно момиче с чувство за хумор...би трябвало да е ангажирана с някой мъж или с няколко мъже и да не и остава време за компютър и интернет форуми, но фактите говорят друго...
Их как дълбаеш...ангажирана - да, но не и до последната секунда  а и на работата съм по-свободна да пиша. Иначе до вчера имах изпити и за това се задържам вкъщи. А и мразя зимата..това ме кара да си седя в къщи и да си мечтая за топло време...
|
| Съб Фев 02, 2008 1:06 am |
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
|
sok1 написа: Голяма грешка направих!!! Влязох да видя какво става в тази тема, а то се размяткват някакви кожени инджекции. Излизам докато някой нИ мъй "уважил". 
Споко!  Тези виртуални кожени инджексии са безобидни! Пък и до момента са насочени основно към единствената представителка на женския пол тази вечер, да не кажа по принцип в темата от доста време на сам!
|
| Съб Фев 02, 2008 1:06 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
manot24 написа: sok1 написа: Голяма грешка направих!!! Влязох да видя какво става в тази тема, а то се размяткват някакви кожени инджекции. Излизам докато някой нИ мъй "уважил".  Споко!  Тези виртуални кожени инджексии са безобидни! Пък и до момента са насочени основно към единствената представителка на женския пол тази вечер, да не кажа по принцип в темата от доста време на сам!
Има и друга мацка в темата..Айрис
|
| Съб Фев 02, 2008 1:09 am |
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
|
Ангажирана, но отдадена на форума и на колегите! Това е похвално! А това, че до вчера си имала изпити значи ли, че от утре вече по-рядко ще те виждаме? И защо не ни разкажеш малко за този твой "ангажимент"?! Мисля, че на всички ще бъде любопитно!
|
| Съб Фев 02, 2008 1:11 am |
|
|