|
|
Дата и час: Вто Дек 23, 2025 4:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Paparac
|
bob4017 написа: Тоя коефициент нз защо го искат в арената имам 4.33 а в замунда 3.223 и в 2-та сайта съм супер потрибетел обаче нямам никъкви предимства от обикновения потребител :roll:
Има нещо такова, уж си с ранг, ама на книжка само 
|
| Пет Фев 01, 2008 1:46 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Да има желаещи за 
|
| Пет Фев 01, 2008 11:34 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Да има желаещи за 
Мецни в темата в Общи за кой точно филм говориш 
|
| Пет Фев 01, 2008 11:55 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Аз пък си мислих, че искаш да те боцна  ей сегичка
|
| Пет Фев 01, 2008 11:56 pm |
|
 |
|
Ronaldinho
|
|
| Пет Фев 01, 2008 11:58 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Аз много не го следя предаването, че мъжете ми идват нежни и ими иде да се заточа в манастир  Мисля си, че винаги когато едно риалити, предаване или конкурс се появят за първи път са много интересни, защото са единствени по рода си. Но след няколко сезона вече не е същото. Мен лично ме издразни, че пускат песни от миналия конкурс. А и май не са токова добре организирани темите...сакяш се удят какво да измислят
|
| Съб Фев 02, 2008 12:04 am |
|
 |
|
Paparac
|
Уби коча с голямата лопата с тоя филм 
|
| Съб Фев 02, 2008 12:07 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Що...май не сте го чували филма...тъй като съм дребно гадже ползвам малка лопата. Лопата номер 10 я ползвам да ми прави сянка 
|
| Съб Фев 02, 2008 12:11 am |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Що...май не сте го чували филма...тъй като съм дребно гадже ползвам малка лопата. Лопата номер 10 я ползвам да ми прави сянка 
Абе гугъл го е чувал, ама ни торенти, ни DC++ го знае, това ми е по-трудно от сръбските песни, дето ме кара по разни сръбски DC++ да ги търся един приятел.
|
| Съб Фев 02, 2008 12:17 am |
|
 |
|
Arnold
|
 Има ли за мен?
|
| Съб Фев 02, 2008 12:18 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: Що...май не сте го чували филма...тъй като съм дребно гадже ползвам малка лопата. Лопата номер 10 я ползвам да ми прави сянка  Абе гугъл го е чувал, ама ни торенти, ни DC++ го знае, това ми е по-трудно от сръбските песни, дето ме кара по разни сръбски DC++ да ги търся един приятел.
Сръбско има бая...само душа да е широка 
|
| Съб Фев 02, 2008 12:22 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: :36_2_54: Има ли за мен?
Оооо от кога не сме се засичали. Каква инДжекция искаш - за или срещу нагон?
|
| Съб Фев 02, 2008 12:23 am |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Сръбско има бая...само душа да е широка 
Да, де, ама иди намери песен от 1985 г. 
|
| Съб Фев 02, 2008 12:23 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
ааа тогава съм ходила права под масата  аз слушам по-младо ретро
|
| Съб Фев 02, 2008 12:27 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: Оооо от кога не сме се засичали. Каква инДжекция искаш - за или срещу нагон?
Стига да е от теб - всяква 
|
| Съб Фев 02, 2008 12:30 am |
|
|