Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:49 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Санкционирани ли сте от КАТ ? 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Санкционирани ли сте от КАТ ?
От известно време си търся нова работа (засега безуспешно), тъй като след 11 г. на сегашната си работа се чувствам тотално изчерпан и демотивиран. Та пиша и изпращам разни CV-та и мотивационни писма и споменавам и за шофьорския си стаж. Покрай това се сетих за следното - ако ви е интересно, споделете следната информация:

От колко години имате шофьорска книжка, редовно ли управлявате МПС, колко пъти сте санкционирани от КАТ, за какво нарушение ?

Ето и моите отговори: От 1990 г. - т.е. почти от 18 г. имам книжка, почти всекидневно управлявам автомобил, за този период съм санкциониран само 1 път, глоба с фиш за превишена скорост.
И ... пари на ръка никога не съм предлагал и колкото и да е странно не са ми и искали. А е имало за какво. На няколко пъти съм се разминавал само с напътствия от катаджиите. Не знам, може би защото си признавам "без бой" грешките и обещавам, че повече няма да правя така :wink: .

Вие сте на ход.

Последна промяна snake на Пон Яну 21, 2008 3:09 pm, променена общо 1 път

Пон Яну 21, 2008 2:25 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Карам кола от 1993-а година. Няколко фиша за превишена скорост, 1 акт и 1 фиш за неправилно паркиране и вдигане с паяк (единия път се появих преди да я отнесат и се разминах само с фиша). Пари на ръка не давам.

Пон Яну 21, 2008 2:46 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Шофьор от 1992. Два акта - за неправилно паркиране и за влизане в забранена улица. И двата са подписани с писмено несъгласие от моя страна. И двата не са платени. Нямам и данъчни задължения. "Почерпка" на полицай до сега не съм давал.

Пон Яну 21, 2008 2:56 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
книжка от 2001г. активно шофиране всеки ден - 2002. нямам актове, нямам фишове, нямам глоби и отнети точки
няколко пъти съм "черпил" за дребни неща - един път за халогени, един път за колан незакопчан и др. такива.

www.bgestates.com www.bgimoti.com

Пон Яну 21, 2008 3:10 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
От 2,5 г съм шофер и наскоро отнесох първия акт с 21 привишена в градско - 100лв без точки като първо нарушение :cry:

Пон Яну 21, 2008 3:29 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Шофирам от 4 години. Карам ежедневно и на година изминавам приблизително около 40 000км.
Имам два акта за неправилно паркиране(паяк) и един за изтекъл ГТП :muhata: .
Лошото е ,че съм жена и напълно съзнателно нарушавам закона за движение по пътищата Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 - позор, за който си плащам - нямам време за 3-то гише на КАТ Сф. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Пон Яну 21, 2008 3:45 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Активен шофьор от 1992, няколко акта-за непр. паркиране, за без колан, за без винетка и др. такива простотии-само се заяждат, ако питате мен. Много мразя да им давам пари на тия търновските, особено, а те си искат. Ама аз нали беден даскал, все пари нямам и не давам. :D

Пон Яну 21, 2008 4:57 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Шофьорска книжка от 1993 година. Нямам отнети точки, нямам глоби с фиш и актове. Както би казала жена ми: "Непознавам по-изряден шофьор". (ех похвали манго:D )

Пон Яну 21, 2008 4:58 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Шофирам от 5 години , немога да кажа че навъртам кой знае колко километри но си карам редовно .Иначе за сега имам една единствена санкция и то скорошна, за превишена скорост :) (това ми провинение ще ме остави месец без книжка :? )

Пон Яну 21, 2008 5:05 pm
Профил
UNREAD_POST 
Аз имам книжка от миналата година. До сега имам един акт, защото се ударих в на един пич теглича. "Черпя" рядко, като ме заплашат с отнемане на точки, а на тези с отнети точки не се гледа с добро око. Повечето пъти минавам с невинно гледане и предаване без бой :)

Пон Яну 21, 2008 7:58 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Щофьорския ми стаж е в подписа.
Имам един фиш за 5 лв. за неминал на преглед и
едно спиране без забележки веднъж по пътя към морето... това е!

ПП.
m1t3t0 написа:
... До сега имам един акт, защото се ударих в на един пич теглича....

Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Пон Яну 21, 2008 8:51 pm
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Шофирам законно от две години.....три акта:
1-Без книжка,без лична карта,без каска,червен светофар и превишена скорост
2-Превишена скорост с +80км(за щастие радара снима някой друг и се разминах с +40 над ограничението)
3-Забранен ляв завой с челен удар в Ситроен Ц5

Пари на ръка НИКОГА!достатачен ми е един полицай вкъщи когото черпя от време на време :evil: :evil:

Пон Яну 21, 2008 8:53 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Имам свидетество от 1996год и досега имам два фиша за дребни нарушения.Точки досега не са ми отнемали. :-D По принцип управлявам автомобил със специален режим на движение. :D

Последна промяна sota на Пон Яну 21, 2008 8:55 pm, променена общо 1 път

Пон Яну 21, 2008 8:54 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Шофьор от 1990.Сменил съм 10 автомобила.През годините 3 глоби за превишена скорост до 20км в час,2 минавания на червено,1 почерпка за фарове за мъгла в града и една за износени гуми.Втория път даже ми върнаха ресто-10лв.Нямам ПТП.От 2002 година нямам никакви нарушения.Нито една от глобите не съм платил,те си изтекоха по давност.Пари на ръка вече не давам,предпочитам да си платя глобите,въпреки че смятам че на държавата пари не трябва да се дават.

Пон Яну 21, 2008 8:54 pm
Профил
UNREAD_POST 
Имам книжка от 1996 г. В началото на 1997-а имам един фиш за неспиране на червен светофар. Фишът не е плащан :D

Преди две години ме спряха за неправилен ляв завой, праснаха ми акт, искаха и за колана да пишат, ама ги отказах поне за него. Чудно, че ми всеха и точки после като излезе решението на акта, въпреки че ми беше първи акт, ама и аз не се усетих от правото си като водач без нарушения през последните години и син талон да не ми лапат точки. Я някой да каже как се възстановяват после точките? Т.е. от само себе си кога се възстановяват?

Имам и един фиш за неправилно паркиране в Кюстендил, много чудно беше, че ми бяха оставили написан фиш на чистачката, пишеше на него 20 лв. плюс 2 точки, което ме хвърли в тъча, не знаех, че и аз фиш могат да ти вземат точки. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Отделно откъде накъде ми писаха фиша на мен, без да знаят кой е карал колата. Можеше да е открадната и вместо на крадеца, да ми пишат фиша на мен :padane:

Пари на ръка не съм давал, двата фиша и акта не са платени, лошото е, че занапред стане ли гафа, няма да ни дават талоните преди да сме си платили актовете, които пък и са и вече бая по-солени. :angry:

Пон Яну 21, 2008 8:56 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща