|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Глоба за липса на винетка
Автор |
Съобщение |
Paparac
|
swetly написа: Предния път като ми писаха акт за неправилно паркиране ми бавиха талона 3 месеца!!!
Как цели три месеца ще ти мотаят талона? Ти като ходеше да си го вземеш какво ти казваха?
|
Чет Яну 17, 2008 12:57 am |
|
 |
mitakkk
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 2:19 pm Мнения: 114 Местоположение: София 16 Студентски
|
Може ли глобата за липса на винетка да е по-висока от други нарушения на ЗДП, например минаване на червено или превишена скорост или неправилно изпреварване.Ей за това много ме е яд. Излиза че е по-голямо нарушение че не се пълни бюджета отколкото сигурността при движение по пътищата.И аз имам акт за липса на винетка-не се отемат точки. Въпреки ,че предпочитам отети точки пред глоба от 100 лв. Ама аз сам си виновен, а и полицая се оказа уставняк ( не приемаше подаръци).
|
Пет Яну 18, 2008 11:31 am |
|
 |
dimo_J85
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Дек 15, 2007 2:11 pm Мнения: 75 Местоположение: Бургас
|
добре де тука само чета и нищо не разбирам.ти си си купил винетка през 2007 година и тя трябва да важи до края на януари 2008 нали така ?че нещо от тези мнения взех да се разколебавам
kluchar Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 9:39 pm Заглавие: винетка
--------------------------------------------------------------------------------
значи нетрабва да те глобяват това трябва да става слет 7 януари
а за инвалиди след 25 януари иако имаш белешка и по нататак
_________________ Fiat Brava 1.9TD 100
|
Пет Яну 18, 2008 11:56 am |
|
|