Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:34 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Овапцахме я работата, Пламен Марков пое националния отбор 
Автор Съобщение
Мнение 
Имаше и много по-лоши варианти.

Интересно ми е ако нещата потръгнат, тогава какво ще кажете. 8-)

(ще взема да снимам тази страница...) :D

Съб Яну 12, 2008 12:30 am
Мнение 
sok1 написа:
Имаше и много по-лоши варианти.

Интересно ми е ако нещата потръгнат, тогава какво ще кажете. 8-)

(ще взема да снимам тази страница...) :D

Дай боже!

Съб Яну 12, 2008 12:33 am
Мнение 
Валтер Дзенга да бяха взели,в пъти по добре щеше да е. :roll:

Съб Яну 12, 2008 12:47 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Макар, че съм ЦСКА-р, не съм във възторг от назначаването на Пламен Марков. Не смятам, че му липсват знания и умения, в квалификациите за ЕП в Португалия отборът играеше много грамотно и интелигентно. Но в същото време Марков е някаква такава извисена, студена натура и не може да нахъса футболистите, когато има нужда от това. Всички помним бездушната му физиономия, когато падахме на мачовете на самото европейско. Тогава той като че ли се отдръпна, абдикира от отбора. Двата му периода като треньор на ЦСКА също не се запомниха с добро.
Аз мисля, че той не е подходящия избор, но дано греша. Моето скромно мнение е, че от българските треньори подходящи бяха Георги Василев, Ераносян, Стоилов, а защо не и Стефан Грозданов - ако някой си направи труда да проследи кариерата му, ще види, че той е бил много успешен треньор на всички отбори, които е водил, просто няма провал.

Съб Яну 12, 2008 11:15 am
Профил
Мнение 
Кога му е първият мач на тоя серсемин някой знае ли?

Нед Яну 13, 2008 12:24 am
Мнение 
Paparac написа:
Кога му е първият мач на тоя серсемин някой знае ли?

Първият му мач е на 6 февруари в Белфаст. По-малко от месец остава.Ще сме гости на Северна Ирландия.

Пон Яну 14, 2008 12:09 am
Мнение 
Винаги съм харесвал Пламен Марков. Лошото е, че позволява да му "въртят" главата. Ако бъде оставен на мира от разни мениджъри като Лъчо Танев и игнорира лобитата на Сираков и сие, може да е справи. Лично аз, обаче не вярвам. Причината да се назначи българин, а не чужденец е точно в послушанието - кой да играе, кога да играе и на какъв пост. Чужд треньор няма да търпи такива работи, особено ако е изградил име във футболните среди.

Пон Яну 14, 2008 10:07 am
Мнение 
Гуус Хидинг :) той всяко първенство се явява с различен отбор и все стига напред. ;) натам трябва да се стремим

Пон Яну 14, 2008 4:09 pm
Мнение 
m1t3t0 написа:
Гуус Хидинг :) той всяко първенство се явява с различен отбор и все стига напред. ;) натам трябва да се стремим

И към световната купа. :D

Пон Яну 14, 2008 9:01 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Слушах по радиото Вуцата казваше за някаква тактика кога
точно да е мача с италиянците- много важно било стратегически... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Яну 14, 2008 9:22 pm
Профил
Мнение 
Kimi_Raikonen написа:
Слушах по радиото Вуцата казваше за някаква тактика кога
точно да е мача с италиянците- много важно било стратегически... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Буахахаха, е кажете в такъв случай какво може да се очаква и от БФС и от българския футбол като цяло.

Пон Яну 14, 2008 10:46 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
МЪлчи-
Вуцата е измислил да хи цапнеме италианците, когато са най- отмалели и да ги биеме със стратегия, не с игра- например, след като са празнували рожден ден на някой играч или на тренера най- добре- да са се отрезали и на другия ден да не могат да ходят по права линия. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Яну 14, 2008 11:42 pm
Профил
Мнение 
Kimi_Raikonen написа:
МЪлчи-

Кой, ЛЕВСКИ ли? Трудна работа :D

Пон Яну 14, 2008 11:44 pm
Мнение 
Kimi_Raikonen написа:
МЪлчи-

Аз да не съм фен на цска през последните няколко години та ще го правя. :dqdo_xmas: То принципно тактика му е майката, мислех преди време да постна нещо подобно, което щеше да гласи че е от значение кой кога какви ги е вършил. То че не можем да надиграем отбор като Италия(правили сме го), не можем, но все пак с нещо да ги хвърлим в тъча...

Пон Яну 14, 2008 11:51 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
На италианците трябва да им приложим тактиката отначало да се върнем в защита бетон 30 минути- да ни помислят че ни е шубе от тях,
и да ни поведат в резултата- се едно, важното е после да им подейства обяда, който сме им сервирали с развалените скариди и десерта от меки круши и да ги напъне второто полувреме само да се държат за стомасите, та белким Бербо им вкара изравнителния- и готово!- второто място ни е в кърпа вързано...
Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Вто Яну 15, 2008 12:21 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща