Дата и час: Съб Юни 21, 2025 12:09 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Среща-13.01.2008 г./13.00 ч.-О'Шипка - ПРОВЕДЕНА 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ееее стига де :) появило се е червено Купе /моята слабост/ ...на кой е ????
А това синьо Пунто е страхотно :)

Fiat Barchetta 1.8 16V -now

Изображение

Нед Яну 13, 2008 9:25 pm
Профил
UNREAD_POST 
Срещата наистина беше не само многолюдна и весела, но и ползотворна за мен - имам си календар и ...CD в колата. :cool: . За монтажа му ще пусна отделна тема със снимков материал. А сега малко снимки от срещата:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Нед Яну 13, 2008 11:41 pm
UNREAD_POST 
:D

Нед Яну 13, 2008 11:43 pm
UNREAD_POST 

Нед Яну 13, 2008 11:45 pm
UNREAD_POST 

Нед Яну 13, 2008 11:49 pm
UNREAD_POST 

Нед Яну 13, 2008 11:52 pm
UNREAD_POST 

Нед Яну 13, 2008 11:56 pm
UNREAD_POST 
:D Последно:

Нед Яну 13, 2008 11:57 pm
UNREAD_POST 
Беше много яко! И аз си имам календар и благодарение на колегата Sok1 вече и CD, което още не мога да му се нарадвам. Вчера съм карал безцелно само и само да слушам на него :)

Пон Яну 14, 2008 11:54 am
UNREAD_POST 
:cool:

Пон Яну 14, 2008 12:20 pm
UNREAD_POST 
Срещата си беше на ниво, не бяхме кой знае колко навалица, но пък имаше и доста нови съфорумци. Веднага след акто пристигна червеното купе, и по булеварда мина и едно сиво, аз се надявах, че с него е колежката Деси, но уви останахме си две купета, надявам се другия път да се съберем повече. Синьото Пунто е уникално, така си е заводско, за което има и сертификат от Абарт. Относно календарите, останаха ми още шест. Тези 20 са за моя сметка, ако някой иска допълнително, ще трябва да поръчаме отново, цената е два лева за парче.

Пон Яну 14, 2008 12:31 pm
UNREAD_POST 
LEVSKI имаш бира заради календарите . Супер са донеси ми за другата среща един ама ме е страх да не ти дойдат в повече бирите :) Даже не по добре 2 календара .

Пон Яну 14, 2008 9:18 pm
UNREAD_POST 
arsenov написа:
LEVSKI имаш бира заради календарите . Супер са донеси ми за другата среща един ама ме е страх да не ти дойдат в повече бирите :) Даже не по добре 2 календара .

Колега ти без календар ли остана? Мисля че всички които ги дочакаха получиха, дори и прословутата ти братовчедка :cool: Ще ги взема другите шест идната неделя, за който стигнат, стигнат, след това ще поръчваме още. Сега писах на колегата Чилиев, ако се навие да пуснем една лимитед едишън, с леки корекции.

Пон Яну 14, 2008 10:15 pm
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Сега писах на колегата Чилиев, ако се навие да пуснем една лимитед едишън, с леки корекции.

Я дай подробности. :D

Пон Яну 14, 2008 11:02 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:
Я дай подробности. :D

бре тоз началника веднага да ме скастри :P Искам на една от снимките на моята кола, да я заменим с една много хубава задница, пак на същата кола :-D . Има три сними ка Купе, и трите са почти еднакво от пред, за това щеше да е хубаво да има снимка и отзад, не смятам че изглежда зле :-D . И другото ще се добавят снимки на уникалното Пунто - Абарт. С колегата сме го уточнили още на срещата. Все пак става дума за лимитед едишън. :D

Пон Яну 14, 2008 11:07 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща