|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
22-годишно момиче загина под козирка-убиец във Варна
Автор |
Съобщение |
Arnold
|
 22-годишно момиче загина под козирка-убиец във Варна
Темата е от друг форум, ама четете!
На 2ри вечерта козирката пред Райфайзен банк на бул. "8ми Приморки полк", до офиса на Мтел и резултата е
този :(
Точно 10тина минути преди случката минах подвъпросната козирка...
После пак минах към 23 часа и на мястото имаше 2 полицейски коли, и други хора който оглеждаха щетите.Не мога да разбера само едно, защо чак днес когато са решили да разчистват срутилата се козирка, трябва да разберат, че отдолу е имало момиче.Ако някой, на който преполагам му е било в задълженията да провери дали има някой под развалините, си беше свършил работата, нямаше да го има трагичният край, понеже доколкото разбрах от новините по Нова ТВ момичето е умряло от задушаване.
Отново държавни служители проявяват престъпна безотговорност, според мен трябва някой да поеме вината.[/QUOTE]
|
Съб Яну 05, 2008 4:01 am |
|
 |
tinalex
Кара кола
Регистриран на: Пет Дек 01, 2006 6:42 pm Мнения: 270 Местоположение: София 15 Младост
|
Някой нарочно или от безхаберие не си е свършил работата.Това е съвсем нормално за нашата държава и народопсихология.Виновни няма да има,бъдете уверени.
_________________ FIAT PUNTO JTD LANCIA CAPA 200020V
|
Съб Яну 05, 2008 10:49 am |
|
 |
Trojaneca
|
Просто нямам думи, не знам, какъв е този абсурд, какво е това некадърно строителство и стопанисване на сградите....каква е тази безотговорност на общината и на службите, отговарящи за такива аварии......България :evil: :cry:
|
Съб Яну 05, 2008 1:06 pm |
|
 |
sok1
|
Вчера гледак по новините, че в Неапол имало също криза с боклука. Общината решила да отвори едно вече препълнено сметище, но местните се вдигнали на бунт и запалили 4 автобуса. Ще попитате какво общо има това с темата? Искам да покажа как хората в белите държави реагират на несправедливостите на управляващите. Ако и ние бяхме бяла държава, от вчера София трябваше да е на крак и да е пред обшината, мин. съвет и т.н. и да настоява за сурови наказания на виновните. А то какво - джитка ме си по интернет (вкл. и аз) и нищо. Не знам кога ще се излекуваме от тази болест "овча робска дребна душица"... Дано да е по-скоро. че оправия няма да видим...
|
Съб Яну 05, 2008 3:51 pm |
|
 |
Arnold
|
Преди малко гледах новинитепо телевизията и побеснях.Тия тъпанари отначалото дори не проверили дали случайно под отломките няма някой. А и пшибаните банки,на които не им споменаха имената,щото са спонсори на всички телевизии нещастниците,утежнили конструкцията на козирката с разни техни пана и други простотии без да имат разрешително за това.
|
Съб Яну 05, 2008 9:05 pm |
|
 |
Rokambol
|
Още като гледах новината по ТВ, ми направи впечатление агресивното поведение на някакъв охранител към репортерите. Според мен са били наясно с вината си още тогава.
|
Пон Яну 07, 2008 6:10 pm |
|
 |
abarth77
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 7:12 pm Мнения: 124 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Според мен е доста рано така категорично да се коментира въпроса за вината. Тече разследване, което в детайли ще изясни всички спорни и неясни въпроси. Повярвайте ми, при подробното събиране на доказателства при всеки такъв случай се окзва, че има неща, които първоначално не знаем. По отношение на рекламните пана и облицовъчните плочи на банките в последващите репортажи по Нова ТВ беше казано от наблюдаващия прокурор при Окръжна прокуратура - Варна, че са поставени от банките след получаване на съответното разрешително. Дали при издването на това разрешително контролните органи са си свършили работата тепърва ще се разбере. Отново по телевизията беше съобщено, че след извършената съдебно - медицинска експертиза е установено, че смъртта на момичето е настъпила мигновенно, а не след часове, както беше казано по-рано. В същност всеки, който е минавал от там на следващия ден след срутването преди да започнат да се разчистват отломките е видял, че козирката е буквално "отрязана" от основната структура на блока, т.е. паднала е напълно хоризонтално. Представете си какво се случва на човека отдолу при падането на 30м. масивен бетон върху него. Остава въпроса "Ако охранителите на едната банка са видяли на камерите преминаващо момиче, защо не са съобщили това на дошлите полицаи?"
И след всичко казано до тук остава жестоката истина, че едно младо, красиво и умно момиче съмо на 22г. го няма. Остава вечната болка за родителите му и безсилния гняв на всички нас, че такива неща се случват...
_________________ FIAT Punto, 1.6 - Power is nothing without control!
|
Сря Яну 09, 2008 10:28 pm |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
Колкото и да ми е неприятно ще ви кажа,че момичето е братовчедка ми Гергана.Взехме я от Варна миналата събота.Погребението беше в неделя.Каквото и да се случи тя няма да се върне.Дано повече не се случват такива нелепи неща в България
_________________ COUPE 1.8 16V
VOLVO XC90 T6
|
Пет Яну 11, 2008 9:02 pm |
|
 |
abarth77
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 7:12 pm Мнения: 124 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Моите искрени съболезнования, колега :cry: !
_________________ FIAT Punto, 1.6 - Power is nothing without control!
|
Пет Яну 11, 2008 9:19 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Понякога живота е толкова жесток... не разбирам.
R.I.P.

|
Пет Яну 11, 2008 9:29 pm |
|
 |
Paparac
|
NPD написа: Колкото и да ми е неприятно ще ви кажа,че момичето е братовчедка ми Гергана.Взехме я от Варна миналата събота.Погребението беше в неделя.Каквото и да се случи тя няма да се върне.Дано повече не се случват такива нелепи неща в България
Искрено съжалявам за случилото се, колега :( :(
|
Пет Яну 11, 2008 9:29 pm |
|
 |
Trojaneca
|
Колега NPD, приеми мойте дълбоки съболезнования...голяма трагедия  :(
|
Пет Яну 11, 2008 10:11 pm |
|
|