Дата и час: Пет Юли 18, 2025 1:56 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Хубав компютър 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Хубав компютър
Колеги поредното доказателство в колко мизерна държава живеем. Преди няколко дни се чух с брат ми в Лондон, и ми се похвали, че си е купил нов компютър със следните параметри:

CPU Core 2 duo 2.6GHz
RAM 2x2GB
HDD 1TB
Video GeForce 8600GT - 768 RAM
DVDRW duble lightscribe
Monitor ViewSonic - 19'
Заедно с всичките му други принадлежности мишки, клавиатури, микрофони и тонколони на цена равняваща се точно на 1350лв.

Чет Яну 10, 2008 11:02 pm
UNREAD_POST 
Това тука не може да се намери посмъртно...иначе компютъра е супер. Особено рам-а и хард-а са невероятни 1 тб и 2х2гб :) да му е честит и със здраве да си го ползва :)

Чет Яну 10, 2008 11:06 pm
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Това тука не може да се намери посмъртно...

Това е абсолютно вярно, тук просто няма предлагане на подобна техника, а за цени просто няма какво да говорим.

Чет Яну 10, 2008 11:11 pm
UNREAD_POST Re: Хубав компютър
LEVSKI написа:
Колеги поредното доказателство в колко мизерна държава живеем. Преди няколко дни се чух с брат ми в Лондон, и ми се похвали, че си е купил нов компютър със следните параметри:

CPU Core 2 duo 2.6GHz
RAM 2x2GB
HDD 1TB
Video GeForce 8600GT - 768 RAM
DVDRW duble lightscribe
Monitor ViewSonic - 19'
Заедно с всичките му други принадлежности мишки, клавиатури, микрофони и тонколони на цена равняваща се точно на 1350лв.

Божкеее, а аз се оглеждам за някой изостанал 40 ГБ диск. По-добре да не беше споменавал нищо, че бях започнал да си вярвам ... :roll:

Последна промяна sok1 на Чет Яну 10, 2008 11:29 pm, променена общо 1 път

Чет Яну 10, 2008 11:12 pm
UNREAD_POST 
Дори и да предлагаха цената щеше да е от сорта на 2500-нагоре...поне според сегашните цени :)

Чет Яну 10, 2008 11:23 pm
UNREAD_POST 
Такова 8600GT със 768 Mb памет нЕма. По-скоро е 8800GTX с толкова памет, което си е още по-голяма лудница. Иначе 8600GT е слабичка карта за новите игри, особено във високи резолюции...

Още дълго ще чакаме ние такива цени, брат ти добре се е уредил, още по-интересни са доходите там, всеки месец по едно такова може да си взима човек и да не го усеща като разход. :D :cool:

Последна промяна Paparac на Чет Яну 10, 2008 11:40 pm, променена общо 1 път

Чет Яну 10, 2008 11:30 pm
UNREAD_POST 
Много вероятно е да сте прав другарю началник, сигурен е единствено за РАМ-та на видеокартата. Най интересното е,че отиде да работи като системен администратор, но нещо се разсъхнаха нещата с фирмата дето имаше уговорка, искали му и някаква тяхна си тапия да има. Временно започна работа на автомивка, където изкарва по 100 паунда чисти на ден. В най лошите случаи, като сега след празнично, изкарва по 80 чисти на ден. Като си е пресметнал всички разходи за храна, квартира, интернет, телефон, и всичко останало. Хайде кажете къде сме ние?

Чет Яну 10, 2008 11:36 pm
UNREAD_POST 
дали можеш да дадеш цени по компоненти за да направим сравнение с цените в нашите фирми? 8-)

Пет Яну 11, 2008 12:28 am
UNREAD_POST 
Дал съм като задача, да ми намери цени на компоненти, на мен също ми е интересно. Ако изобщо на напия пазар се предлагат подобни компоненти, със сигурност разликата ще е в пъти. Скоро ще постна какво ми е дал като цени.

Пет Яну 11, 2008 12:33 am
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Дал съм като задача, да ми намери цени на компоненти, на мен също ми е интересно. Ако изобщо на напия пазар се предлагат подобни компоненти, със сигурност разликата ще е в пъти. Скоро ще постна какво ми е дал като цени.

Супер,ще е много добре ако стане това с компонентите поотделно :cool:

Пет Яну 11, 2008 12:44 am
UNREAD_POST 
Аз дори умувам вариант, да ми изпраща разни компоненти и тук да пра'им далавера с тях :mrgreen:

Пет Яну 11, 2008 12:57 am
UNREAD_POST 
Е то ще ти е достатъчно да ти праща компоненти ТИ да си сглобиш една такава машина на времето... :cool:

Пет Яну 11, 2008 1:26 am
UNREAD_POST 
Кор2Дуо Е6750 струва към 300лв в Стилтех компютърс
Картата ако е 8600ГТ струва към 250..ако е 8800GTX - към 700...нататък няма смисъл да продължавам...абсурд в Б-я да вземеш такова нещо на такава ниска цена :evil:

Пет Яну 11, 2008 1:29 am
UNREAD_POST 
Наистина разликата е огромна. Даде ми за справка цени на лаптопи за около 1000 лв, си взимаш перфектна машина, която тук е поне 2000, а за 1500лв нещо което още го няма на нашия пазар. В тази наша скапана държава, просто е нечовешко. Плащат ни десет пъти по малко, а ние плащаме десет пъти по скъпо!

Пет Яну 11, 2008 1:42 am
UNREAD_POST 
Мда...този факт е ужасен, убива всяко желание на човек за живеене на територията на своята родина... :(

Пет Яну 11, 2008 1:51 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща