Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:43 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Бензин 1.87 лв., съмнително ли ви е? 
Автор Съобщение
Мнение 
Paparac написа:
Абе вие двамата що се не вземете, та белким се влюбите? :D

Навит съм на тройка, ще участваш ли? :dqdo_xmas:

Пет Дек 07, 2007 1:56 am
Мнение 
Сандвич :D :D :D

Пет Дек 07, 2007 1:56 am
Мнение 
Aaaбе стига оффтопик, само това ни трябва сега, администраторско-модераторски наденици да хванем да разхождаме като някои недотреснати гургулици. Иначе е ОК, стига да намерите и няколко адреналинки, та да има какво око да види, ръка да пипне.

Отклоняваме се от темата!

Пет Дек 07, 2007 1:58 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
infineon написа:
Какво си правил?
Не ме плаши така бе човек :shock:

Не съм сигурен дали от този бензин стана, но зареждах там в продължение на няколко месеца. Колата рязко загуби мощност, прекъсваше, гаснеше на празен ход. Ремонтите правих тази есен. Нова помпа, нов регулатор на налягането на горивото и почистване на дюзите.

Пет Дек 07, 2007 9:25 am
Профил ICQ YIM
Мнение 
m1t3t0 написа:
Гориво Цена (лв/л)
Shell Безоловен 95 1.97
Shell V-Power 98 2.07
Shell V-Power Racing 100 2.19
Shell Дизел 2.07
Shell V-Power Diesel 2.21
Shell Gas за автомобили 1.1

Това го намерих в един сайт, но не съм сигурен че е вярно. Може и да съм се объркал, но се съмнявам 6 месеца да сипвам несъществуващ бензин :)

Ами така ще се окаже. Предполагам има грешка в поста ти, и съм я цитирал с червено. Незнам от къде си го свалил, но не е от официален сайт, особено от този на Шел.

п.с Дай тук сайта, който цитираш.

Пет Дек 07, 2007 11:45 am
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

Мнение 
Ferrari написа:
infineon написа:
Какво си правил?
Не ме плаши така бе човек :shock:

Не съм сигурен дали от този бензин стана, но зареждах там в продължение на няколко месеца. Колата рязко загуби мощност, прекъсваше, гаснеше на празен ход. Ремонтите правих тази есен. Нова помпа, нов регулатор на налягането на горивото и почистване на дюзите.

бензина им е от лукойл и е хубав.
1 година сипвах от там преди да мина на газ, сега слагам там 98 като ходя на божурище. Баща ми 3-та година сипва само там, има и карта за отстъпка, като и с предишната и със сегашната му кола няма проблем.

Пет Дек 07, 2007 12:47 pm
Профил
Мнение 
като се заговори за бензина-от постовете на колегата LEVSKI се замислих да пробвам тоя V-power racing и сложих миналата седмица около 15 литра.отначало ми се видя по-добре от иначе ама не бях кой знае колко очарован.Какво се случи в неделя-тръгвам си за софия обаче си мисля-малко остана я да сипя за 20 лв.И понеже наскоро направиха една нова Лукойл бензиностанция в Дупница си викам щом е нова значи всичко е ОК.да ама не-като каза тая кола "няма да вървя пък" и това си е.Все едно слязох от фиата и се качих на москвича-ужас.Дотътрузих се до софия и цялата седмица си карах до работа и обратно с "бензина" на лукойл.И сега вечерта на Шел преди да се заприбирам сипах 35 лв V-power racing.Малиии като тръгна тая кола-не дава да и пипнеш газта.Та затова отсега ще гледам само от Racing-а да наливам.

Пет Дек 14, 2007 10:45 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Аз последно се разочаровах от Петрол. Не е възможно с OMV да горя не повече от 10.5л/100км градско, а като заредя на Петрол да отчитам разход 13-13.5 литра. Това или е лъжа в зареденото количество или бензина е с ужасно качество.

Съб Дек 15, 2007 9:35 am
Профил ICQ YIM
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
На не повече 500 метра от къщи има бензиностанция на Петрол. Не знам каква е причината, но макар че е на много удобно място, много малко коли зареждат там. Още по соц. време й се носеше лоша слава на тази бензиностанция, имаше разни истории със замръзнал в маркучите "бензин" и т.н. Мареата не съм я зареждал на Петрол, но палиото, а още преди това опела ми бяха много чувствителни. Щом заредях от Петрол, ставаха като спънати. Една бензиностанция не е показателна разбира се, но в Пазарджик май остана само тя на Петрол, та затова споделям.

Между другото в Пазарджик първа от големите вериги влезе ОМВ и дълго време зареждах само там, макар че ми е малко далече. Бях доволен в интерес на истината от бензина им. След това се появиха Шел и Лукойл-Петрол, а отскоро и само Лукойл. От бензина на Шел съм с противоречиви впечатления - опела например редовно получаваше детонации при гасене, ако е с бензин от Шел. От Лукойл-Петрол бях доволен до момента, в който след едно зареждане при тях започна да чука аванса. Оттогава не съм зареждал и при тях. Мареата я зареждам основно на Шел (най-близко ми е) с обикновения 95 и Лукойл и рядко на ОМВ. Засега нямам оплаквания и от трите, но съм убеден, че след бензин на Лукойл и най-вече на ОМВ динамиката е по-добра. За разхода не знам, не съм го засичал още.

Съб Дек 15, 2007 10:40 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение цени те навен неса като тук
като търсих нещо внета намерих това

Fuel Prices (Mar. 2007) това е от Нова Зенландия разликата от белзина до нафта та е доста а тук обратно
Petrol 91
NZ$ 1.46
Petrol 96
NZ$ 1.52
Diesel
NZ$ 0.99

http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/
http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat

Пет Яну 04, 2008 1:19 am
Профил WWW
Мнение 
Ferrari написа:
Аз последно се разочаровах от Петрол. Не е възможно с OMV да горя не повече от 10.5л/100км градско, а като заредя на Петрол да отчитам разход 13-13.5 литра. Това или е лъжа в зареденото количество или бензина е с ужасно качество.

Много странно. Аз зареждам почти винаги само и единствено на петрол (98 ) и съм много доволен. Няколко пъти мигрирах към Шел и ОМВ, но не мога да кажа същите неща за тях. Може би всичко зависи от конкретната бензиностанция, а не от фирмата.

Пет Яну 04, 2008 1:24 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Вчера на Шел скъпата нафта - 2.26 Yellow_Flash_Colorz_PDT_44

"Евтината" - 2.12 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
OMV - 2.08/2.18 :shock:

Еб*х ти цените, еб*х ти и работата, кво става с това гориво, 100$ за барел стигнало

Продава се печеливш бизнес!

Пет Яну 04, 2008 1:31 am
Профил WWW
Мнение 
LEVSKI написа:
m1t3t0 написа:
Гориво Цена (лв/л)
Shell Безоловен 95 1.97
Shell V-Power 98 2.07
Shell V-Power Racing 100 2.19
Shell Дизел 2.07
Shell V-Power Diesel 2.21
Shell Gas за автомобили 1.1

Това го намерих в един сайт, но не съм сигурен че е вярно. Може и да съм се объркал, но се съмнявам 6 месеца да сипвам несъществуващ бензин :)

Ами така ще се окаже. Предполагам има грешка в поста ти, и съм я цитирал с червено. Незнам от къде си го свалил, но не е от официален сайт, особено от този на Шел.

п.с Дай тук сайта, който цитираш.

Колега прав си. Сайта не е официален. Трябва обаче да погледна за този В пауър че все забравям...

Пет Яну 04, 2008 2:30 am
Мнение 
С новите акцизи цуни мамо бебчето, честито на всички в кавички!

Пет Яну 04, 2008 2:35 am
Мнение 
И сега колко се очаква да скочи че аз не съм се ровил...?

Пет Яну 04, 2008 2:40 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща