Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:20 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
С какво предпочитате да се рaзмажете (напиете)? 

С какво предпочитате да се рзмажете (напиете)?
С блага ракия и салата до откат. 27%  27%  [ 10 ]
С бира. 11%  11%  [ 4 ]
С вино. 5%  5%  [ 2 ]
С водка и кола. 16%  16%  [ 6 ]
С водка и кола до откат и приключвам с бира. 8%  8%  [ 3 ]
С каквото падне, стига да не е отровно. 5%  5%  [ 2 ]
С мастика и таратор (айран). 11%  11%  [ 4 ]
С уиски и бадеми. 8%  8%  [ 3 ]
С друго. 8%  8%  [ 3 ]
Общо гласове : 37

С какво предпочитате да се рaзмажете (напиете)? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
snake написа:
LEVSKI написа:
Наздраве колеги, наздраве :beer: Аз се задоволих само с две домашни еликсирчета, че тази на тъста е точно 65 градуса. Току що приключих и с втората водка, и продължавам да наливам... :cool:

Аз продължавам с бирата. Колега, 65 градуса, това си е жив първак :). Интересното е, че да пиеш такава огнена вода е нещо като да стоиш на ленинградски студ от -40 градуса, понася се по-добре от нашенски студ -5 градуса (респективно магазинерски алкохол 40 градуса).

Аз имам тренинг бе колега :mrgreen: Пък и периодично, излизам на балкона да пуша... Направиш и един час почивка, че наистина ми се завъртя главата от двете огнени пърцуци. След ободряващо капучино, сега бавничко си помпам вокда... Още веднъж наздраве!!!

Пон Дек 31, 2007 11:07 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Аз приключих с алкохола. С малкия син тръгваме към центъра на Пазарджик (т.нар. "Торта"). Въоръжен съм с пиратки "Big Tiger" и ключове за драскане на лъскави голфове (опели не драскам по сантиментални съображения).

Колеги, разчитам че не сте оперирани от чувство за хумор :). Всичко останало е майтап, наистина излизаме да видим има ли нещо интересно на центъра.

Пон Дек 31, 2007 11:11 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
А сега вече съвсем сериозно. Снощи с малкия син се разходихме до площата пред театъра, за да видим как се посреща новата година културно, по европейски, както се изрази нашия кмет :). Пазарджик приличаше на бойно поле, не съм и предполагал какво означава в този момент да си навън, беше хем опасно, хем интересно, не може да се опише ако не си в центъра на бойните действия :). Бомбички хвърчаха отвсякъде, а някои от тях гърмят зверски и подозирам, че могат сериозно да наранят човек. Една от тези "Big Tiger" гръмна почти в краката ми, съвсем ясно усетих ударната й вълна, а в едното си ухо още чувам само силно пищене. Това изобщо не е играчка и забавление, някои от тези пиратки са си живо оръжие ...

Вто Яну 01, 2008 11:17 am
Профил
UNREAD_POST 
Каква я мисли човек, то какво става. Гласувах за водка и кола в тази анкета, а снощи само това не пих. То беше кайсиева, червено и бяло вино, уйски, някакъв френски лик6ор (сутринта като го помирисах щях да се издрайфам) и завърших с 4 бири. И странното е, че въобще не ми липсваше това В&К. Чувствах се прекрасно! :drunk: :wowwow:
Щом и накитара съм бил свирил, че и пял... :D

Вто Яну 01, 2008 11:29 pm
UNREAD_POST 
Хахахах Сок1 ти си артистична личност в теб не се съмняваме. Аз го карах на уиски с вода и от време на време с Шарк. Ударих и един шейкър шотове :). Ама ми се развали цялата нова година че ми свиха фотоапарата. Който тамън ми беше оправен... :(. Направо съм полудял.

Сря Яну 02, 2008 2:25 pm
UNREAD_POST 
Гласувах С друго.Както знаем,алкохолът особено в големи количества засилва желанието и проваля после изпълнението :dqdo_xmas: Затова по-добре да не се натряскваме,ама не че и аз не пия. :angdevil: :drunk:

Сря Яну 09, 2008 6:33 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3