Дата и час: Пет Юли 18, 2025 1:09 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
С какво предпочитате да се рaзмажете (напиете)? 

С какво предпочитате да се рзмажете (напиете)?
С блага ракия и салата до откат. 27%  27%  [ 10 ]
С бира. 11%  11%  [ 4 ]
С вино. 5%  5%  [ 2 ]
С водка и кола. 16%  16%  [ 6 ]
С водка и кола до откат и приключвам с бира. 8%  8%  [ 3 ]
С каквото падне, стига да не е отровно. 5%  5%  [ 2 ]
С мастика и таратор (айран). 11%  11%  [ 4 ]
С уиски и бадеми. 8%  8%  [ 3 ]
С друго. 8%  8%  [ 3 ]
Общо гласове : 37

С какво предпочитате да се рaзмажете (напиете)? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST С какво предпочитате да се рaзмажете (напиете)?
Въодушевен от един токущо завърнал се спомен за едно "размазване" преди 19 г., реших да пусна тази анкета, зада видим кой или кои видове алкохол се предпочитат във форума :cool:

Моят отговор е: С водка и кола до откат и приключвам с бира. :36_2_29:

Последна промяна sok1 на Съб Дек 22, 2007 11:42 pm, променена общо 1 път

Съб Дек 22, 2007 11:13 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Със вИно. Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Съб Дек 22, 2007 11:37 pm
Профил
UNREAD_POST 
И аз по принцип съм водкаджия, и гласувах за В и К, но като прилично прасе, не отказвам никакъв качествен алкохол :D

Нед Дек 23, 2007 12:14 am
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
И аз по принцип съм водкаджия, и гласувах за В и К, но като прилично прасе, не отказвам никакъв качествен алкохол :D

И аз като теб обичам всичко качествено. Дори бих казал, че май по-добро от сислистренската кайсиева на баща ми нема, но напоследък (не само заради лошата реколта тази година на кайсии) установих, че най добре (разбирай относително) се чувствам след "порязване" с В&К. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Нед Дек 23, 2007 12:28 am
UNREAD_POST 
Незнам за кайсиевата, но аз в момента помпам "керацуда", чиста кресненска керацуда, наточена от бъчва сутринта...е няма такова Вино...може би колегата Рокамбол, също е наясно с този елексир.

Нед Дек 23, 2007 12:40 am
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Незнам за кайсиевата, но аз в момента помпам "керацуда", чиста кресненска керацуда, наточена от бъчва сутринта...е няма такова Вино...може би колегата Рокамбол, също е наясно с този елексир.

Имам колега от Кресна, знам за какво говориш. :drunk:

Нед Дек 23, 2007 12:50 am
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Имам колега от Кресна, знам за какво говориш. :drunk:

Ааа да, Спас Мицов, ако не се лъжа :-D Надявам се да си вкусил от уникалното вино, създадено от грозде, растящо САМО и ЕДИНСТВЕНО в Кресна. Пък и доколкото имам спомени, баща му, цял живот бъчви продава :cool:

Нед Дек 23, 2007 12:55 am
UNREAD_POST 
Биричка...биричка....биричка :D

Нед Дек 23, 2007 3:23 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
sok1 написа:
И аз като теб обичам всичко качествено. Дори бих казал, че май по-добро от сислистренската кайсиева на баща ми нема, но напоследък (не само заради лошата реколта тази година на кайсии) установих, че най добре (разбирай относително) се чувствам след "порязване" с В&К. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

С теб да не се окажем земляци ? Аз самият съм роден и живял известно време в Силистра, а имам и много роднини там. А за алкохола - не обичам да стигам до "размазване", пия умерено и редовно, като от известно време прецених, че е прекалено редовно и вече мога да кажа, че пия малко и сравнително рядко. Любимият ми алкохол е домашната ракия, но по принцип пия всичко, което не е сладникаво на вкус. А за водката за пореден път се учудвам, как може да я хабите с кола, водката се пие с доматен сок, това е просто класика.

Нед Дек 23, 2007 11:50 am
Профил
UNREAD_POST 
snake написа:
С теб да не се окажем земляци ? Аз самият съм роден и живял известно време в Силистра, а имам и много роднини там.

До 18-тата си година съм живял в Силистра. Родотелите ми и брат ми все още живеят там. :cool:

snake написа:
А за водката за пореден път се учудвам, как може да я хабите с кола, водката се пие с доматен сок, това е просто класика.

Чак да я хабим... може да се поспори. Всичко е въпрос на вкус. Но да, прав си, водка и доматен сок си е класика. Все пак коктейлът е измислен през 1920 - 1921 г.

Нед Дек 23, 2007 6:25 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Водката си е водка, а като няма и ракията е водка :-P

Нед Дек 23, 2007 7:08 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
стига с тва В&К на мода е енергото :D .Аз залагам на 3 ракии с 1 салата.

Нед Дек 23, 2007 8:45 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
sok1 написа:
snake написа:
А за водката за пореден път се учудвам, как може да я хабите с кола, водката се пие с доматен сок, това е просто класика.

Чак да я хабим... може да се поспори. Всичко е въпрос на вкус. Но да, прав си, водка и доматен сок си е класика. Все пак коктейлът е измислен през 1920 - 1921 г.

Аз го написах на майтап, на тази тема да се спори е безсмислено. Руснаците са го казали много точно... Като се отворихме на алкохолни теми, ето моята класация "алкохол+мезе":

1. Ракия + салата + ледено студена сода
2. Водка + доматен сок
3. Коняк (Слънчев бряг..., спомняте ли си студентските години :) ) + кола + фъстъци
4. Червено вино + касапско сирене (сирене, кромид, червен пипер)

Извън класацията:
- Уискито не ме кефи. Пия го, донякъде ми харесват марковите Teachers, Jack Daniels и други такива, но като цяло малко ми сладни, с също така ми нагарча и не ми харесва.
- Джин + тоник (кола) - става за пиене, но само ако няма какво друго.
- Бира - това не е пиене, а разхладителна напитка :) . Бирата си е бира, харесвам я, едно от най-тежките ми напивания е точно с бира. Като студент след една паметна победа на ЦСКА над Левски с 4:1 се черпихме с бира (ама само с бира, без мезе) за всеки играч на ЦСКА. Точно бирата за Стоичков ми дойде в повече :).

Вермут, мастика, мента, бяло вино, пина колада, разни шоколадки и вишновки и др.подобни - само като си ги представя и ми се гади.

Нед Дек 23, 2007 9:16 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега Snake :-D , след прочетеното в последния ти пост, стигам до заключение, че дълги години си бил трезвеник :cool: , но все пак сте пили по една бира за играч, а не за гол на цска, ако бяхте избрали втората тактика, то Вие щяхте да пиете една биричка, срещу цели седем за "сините" състуденти, или нито една срещу пет за тях. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

п.п Всичко е в кръга на шегата, никакво заяждане :cool:

Нед Дек 23, 2007 9:31 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Естествено, че всичко е в кръга на шегата, мисля че изобщо темата е такава. Колкото до футбола преди години бях "болен" ЦСКА-р, не съм изпускал мач, кибичел съм с часове пред "Армията". От доста време вече почти не се вълнувам от футбол. Дори пропускам дербитата или докато ги гледам по телевизията, чета книга. Само моя кум редовно се обажда да ме дразни след загуба на ЦСКА, а след загуба на Левски си изключва телефона, но наистина тръпката изчезна много отдавна.

Весели празници !

Нед Дек 23, 2007 10:34 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща