|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Не си мийте колите на този студ :)
Автор |
Съобщение |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Наистина, снимката на Монк от аватара ми беше много подходяща за темата  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Чет Дек 20, 2007 2:25 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Външно и мойта кола си е мърлява но съм и казал, че чак на пролет ще я къпя!:)
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Чет Дек 20, 2007 5:22 pm |
|
 |
Rokambol
|
dimmX написа: Външно и мойта кола си е мърлява но съм и казал, че чак на пролет ще я къпя!:)
Успокоих се. Бях започнал да си мисля, че аз карам най-мърлявата кола във форума. 
|
Чет Дек 20, 2007 7:38 pm |
|
 |
Paparac
|
Rokambol написа: Успокоих се. Бях започнал да си мисля, че аз карам най-мърлявата кола във форума. 
Предлагам да обявим конкурс за НАЙ-МЪРЛЯВА КОЛА на форума!
Награда за победителя - автомивка и последващо подсушаване на колата в отопляем гараж до самата автомивка от четири лолитки с плитки. 
|
Чет Дек 20, 2007 7:47 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Paparac написа: Rokambol написа: Успокоих се. Бях започнал да си мисля, че аз карам най-мърлявата кола във форума.  Предлагам да обявим конкурс за НАЙ-МЪРЛЯВА КОЛА на форума! Награда за победителя - автомивка и последващо подсушаване на колата в отопляем гараж до самата автомивка от четири лолитки с плитки. 
Не е честно, мен лолитки не ме топлят. Понеже синият дзвер е едноличен победител в конкурса, предлагам да помислиш за варианта с четири левента /не държа на плитките/ 
|
Чет Дек 20, 2007 8:36 pm |
|
 |
Rokambol
|
Paparac написа: Предлагам да обявим конкурс за НАЙ-МЪРЛЯВА КОЛА на форума! Награда за победителя - автомивка и последващо подсушаване на колата в отопляем гараж до самата автомивка от четири лолитки с плитки. 
Моята е най-мърлява, моята, моятаааааааа....  Ама не искам левенти, само лолитки, може и една без плитки 
|
Чет Дек 20, 2007 8:40 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Rokambol написа: Paparac написа: Предлагам да обявим конкурс за НАЙ-МЪРЛЯВА КОЛА на форума! Награда за победителя - автомивка и последващо подсушаване на колата в отопляем гараж до самата автомивка от четири лолитки с плитки.  Моята е най-мърлява, моята, моятаааааааа....  Ама не искам левенти, само лолитки, може и една без плитки 
Може да спорим доста, в подкрепа на моята кандидатура ще добавя няколко факта /да се откажеш от участие ;) / :
- всеки ден паркирам пред офиса в кал, до строеж
- понеже се прибирам сравнително късно вечер и няма места за паркиране, запушвам седана успоредно на улицата, срещу изхода на друг строеж, на който му правят основите
- минавам 30км на ден по Околовръстното шосе
То се знае кой е победителя, така че стягайте левентите 
|
Чет Дек 20, 2007 8:50 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Моята не я мия зимата- защото няма да я карам до февруари.

|
Чет Дек 20, 2007 9:10 pm |
|
 |
Paparac
|
Airis написа: То се знае кой е победителя, така че стягайте левентите 
С радиоточка, телевизор и с началник не се спори, така че...едва ли ще да си ти победителят
Освен това засега сме подсигурили само лолитки с плитки... 
|
Чет Дек 20, 2007 9:12 pm |
|
 |
Rokambol
|
Paparac написа: Airis написа: То се знае кой е победителя, така че стягайте левентите  С радиоточка, телевизор и с началник не се спори, така че...едва ли ще да си ти победителят Освен това засега сме подсигурили само лолитки с плитки... 
Ей на това му казвам мъжка солидарност. Освен това, аз пък паркирам под дърво, на което врабците от три околии си правят банкет
А като се напият, как драйфат, не е истина 
|
Чет Дек 20, 2007 9:16 pm |
|
 |
Rokambol
|
Airis написа: То се знае кой е победителя, така че стягайте левентите 
То и това може да стане, кой знае PDT_031 Ако аз ги избирам.... 
|
Чет Дек 20, 2007 9:20 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Rokambol написа: Ей на това му казвам мъжка солидарност. Освен това, аз пък паркирам под дърво, на което врабците от три околии си правят банкет  А като се напият, как драйфат, не е истина 
 Тогава може и да имаш шанс в конкурса 
|
Пет Дек 21, 2007 1:44 am |
|
 |
LEVSKI
|
Хайде, хайде, не сте видяли моята на какво прилича, на всичкото отгоре, не е и в движение. Мисля че е едноличен лидер в класацията "Най противно изглеждаща кола". Решил съм да я мия само в неделя за срещите, и до вечерта я карам докато се умърля качетвено, така може би, няма да бъде толкова трън в очите на съседите. Сега чакам пътна помощ да закара колата до Стефчо, бас ловя че ще си направят клипчета, снимайки от балконите. Този път не бих се учудил, ако се окажат срязани маркучи на спирачките, казанчето е празно, а като сипвам течност, изтича все едно направо си я изливам под колата.
|
Пет Дек 21, 2007 12:45 pm |
|
 |
CHILIEV
|
LEVSKI написа: ... така може би, няма да бъде толкова трън в очите на съседите. Сега чакам пътна помощ да закара колата до Стефчо, бас ловя че ще си направят клипчета, снимайки от балконите. Този път не бих се учудил, ако се окажат срязани маркучи на спирачките, казанчето е празно, а като сипвам течност, изтича все едно направо си я изливам под колата.
какво си направил на съседите бе колега че толкова са те намразили .. чак се съмняваш за срязани маркучета 
|
Пет Дек 21, 2007 12:48 pm |
|
 |
LEVSKI
|
CHILIEV написа: какво си направил на съседите бе колега че толкова са те намразили .. чак се съмняваш за срязани маркучета 
Нищо не съм им направил, явно има комплексари, а и паркирането пред блока, почти винаги е невъзможно. Всяка сутрин по колата ми е плювано, ритано и всякакви гадории за каквито се сетиш. Имаше една сутрин, когато намерих повече от кило добре узрели домати, разбити в шофьорската врата.
|
Пет Дек 21, 2007 12:52 pm |
|
|