Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 12:13 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Депутатите гласуваха увеличението на заплатите си 
Автор Съобщение
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST Депутатите гласуваха увеличението на заплатите си
По принцип не обичам да засягам теми свързани с политика, хо това просто ме възмути, особено на фона на учителските заплати, пенсиите и заплатите на повечето хора, които си работят чинно в работно и извънработно време за да свържат 2та края накакси...

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=1 ... 1&p=1#msgs

А са искали да си вдигнат заплатите още повече - към 27% - да не повярваш, че не са го приели и това?!?!

Вто Дек 18, 2007 11:36 am
Профил ICQ
UNREAD_POST Re: Депутатите гласуваха увеличението на заплатите си
malkata.ve6tica написа:
По принцип не обичам да засягам теми свързани с политика, хо това просто ме възмути, особено на фона на учителските заплати, пенсиите и заплатите на повечето хора, които си работят чинно в работно и извънработно време за да свържат 2та края накакси...

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=1 ... 1&p=1#msgs

А са искали да си вдигнат заплатите още повече - към 27% - да не повярваш, че не са го приели и това?!?!

гледах по ТВ-то как един дебел чичко се изправи и общо взето думите му бяха "как не ви е срам след този шамар с данъците, цените на газта, цените на хляба и т.н. - такава наглост че да си вдигнем заплатите" .. нещо такова ... и след това дават една куха вуйна дето му отговори "тебе никои не те кара да си вземаш увеличената заплата.. като не искаш недей да си я вземаш" ...

какво да кажа освен ... ДАЕ*А и дебилите, безочливи, дебелокожи, мързели и хрантутници на народа !!!! ... крайно съм възмутен от нашите управници ... ще се махна се от БГ при първа възможност .. досега ме спираше някаква патриотичност на отминали и забравени времена дето НИКОГА няма да се върнат .. това е жестоката истина и да не се самозалъгваме с крилатата фраза "ще се оправим" .... осъзнайте хора ... НЕЩАТА НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ...

Вто Дек 18, 2007 12:16 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
аз ги гледах сутринта по "Тази сутрин" и един вуйчо се оплакваше как депутатите живеели в стари жилища(които са им предоставени от държавата, най-вероятно фор фри), карали стари коли на по 10 години(които пак държавата им предоставя, сигурно и горивото им е безплатно, не знам), как улиците в кварталите, в които живеели били разбити и кални, просто живи да ги ожалиш горкичките - е това ме вбеси!!!
Просто нямам думи...или поне не са особено цензурни.... :evil:

Вто Дек 18, 2007 12:22 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Ако продължаваме така, ще става все по-зле.... :evil:

Вто Дек 18, 2007 12:25 pm
UNREAD_POST 
Trojaneca написа:

имаме ли избор ?

Вто Дек 18, 2007 12:38 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Избор има. Народа си го е казал "здрав прът здраво брули".

Вто Дек 18, 2007 12:43 pm
Профил ICQ YIM
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
Trojaneca написа:

имаме ли избор ?

За съжаление да ги разкараме с Шифт +Дел тия паразити не става :-(

Вто Дек 18, 2007 12:43 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
malkata.ve6tica написа:
CHILIEV написа:
Trojaneca написа:

имаме ли избор ?

Аз имам по-добра идея: ТНТ - действа безотказно :)

Вто Дек 18, 2007 1:59 pm
Профил
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Airis написа:
malkata.ve6tica написа:
CHILIEV написа:
Trojaneca написа:

имаме ли избор ?

Аз имам по-добра идея: ТНТ - действа безотказно :)

Хахаха добра идея.... :D :D :D
Само трябва да изчислим необходимото количество.... :D :D :D

Вто Дек 18, 2007 2:52 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Ferrari написа:
Избор има. Народа си го е казал "здрав прът здраво брули".

Мда, въпросът е, че нещо народа не е много единен :(

Вто Дек 18, 2007 2:54 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Още Алеко го е казал "всичките са маскари". И какво повече работят от трудовите хорица? Като погледнеш и от ляво и от дясно и в средата парламента все празен, голяма работа хвърлят. Уж ние им даваме работните места а нямаме право да ги уволним, а те нас имат. Ако аз не се явя на работа на другия ден ще забравя от къде се отваря вратата на службата, а те си правят каквото си искат и си плащат колкото си искат. Защо трябва да вземат допълнителни пари за някои "извънредни" случаи и кой определя кой случай е "извънреден". А бе и аз като malkata.ve6tica намирам само нецензурни думи...

Вто Дек 18, 2007 3:07 pm
Профил
UNREAD_POST 
malkata.ve6tica написа:
един вуйчо се оплакваше как депутатите живеели в стари жилища(които са им предоставени от държавата, най-вероятно фор фри), карали стари коли на по 10 години(които пак държавата им предоставя, сигурно и горивото им е безплатно, не знам), как улиците в кварталите, в които живеели били разбити и кални, просто живи да ги ожалиш горкичките - е това ме вбеси!!!
Просто нямам думи...или поне не са особено цензурни.... :evil:

Жилищата първо не са стари и второ наистина са безплатни, колите им на повечето не са на по 10 г., защото преди 3-4 години се купуваха нови, които вече били на по 500 000 км. Тия километри определено не са навъртени от срещи с електората, иначе си напълно права, БЕНЗИНЪТ ИМ Е БЕЗ ПАРИ (разбирай плаща им го държавата, демек ние), сметките за мобилните им също ние ги плащаме...

Гледах го снощи един идиот...ъъ, така де, депутат, та той дори не знаеше колко пари взима, а като го питаха колко е средната заплата за страната рече 300 лв. :evil: Тия толкова са се ояли, че заплатите им идват като нещо от сорта на бонус възнаграждения.

Вто Дек 18, 2007 7:18 pm
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST FIAT
С тези заплати живи да ги оплачеш хорицата. :-D Единственния начин да се променят нещата е наказателен вот на следващите избори.Все още има хора които вярват,че избранниците им ще се грижат за тях което е пълна заблуда.

Вто Дек 18, 2007 8:12 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Re: FIAT
diko661 написа:
С тези заплати живи да ги оплачеш хорицата. :-D Единственния начин да се променят нещата е наказателен вот на следващите избори.Все още има хора които вярват,че избранниците им ще се грижат за тях което е пълна заблуда.

Кучето си лае, керванът си върви.... Законодателя се е погрижил да няма възможен сценарий на наказателен вот. Изискването за минимален процент на гласувалите граждани, го има в Сърбия. Дори само избраниците и родата им да гласуват на изборите, те се считат за проведени. Липсата на Гражданско Общество обаче е тема на друг неизчерпаем разговор, като настоящата тема например, колкото и каквото да се каже - все няма да бъде достатъчно. Дерзайте!

Вто Дек 18, 2007 8:38 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ами да си направим едно общество, колко му е...?

Вто Дек 18, 2007 8:49 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща