Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:44 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
>>> Uno Turbo i.e. - Вълк в овча кожа!!! 
Автор Съобщение
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

Мнение hah
както и да е не плаштам на никои да верва :-)

Чет Дек 13, 2007 1:28 am
Профил WWW
Член на клуба
Член на клуба

Мнение 
bebito^^^ написа:
хаха колко малко им надуват турбините хихи :D :D мойта 6те надува до 1.3.. дигат не само 240 но и повечко само...ти трябва окачване и гуми подходяшти... :D аз сам заложила на 42мм фланци +16' борбет 9 джаула с 225/45/16...като картинг сам :D :D
и преди да я заземим последно с и направих едно кръг4е катострелката одари 1 бар :D :D няма такув кеффф
и смея да твърдя че от всичките километражи тоз модел е най добрия..много по подредени са нещата и много по изчистено!!
Изображение
а за тези дето се чудят колко са 9 джаула :D
Изображение

Toва уно в кал не го виждам, ама ... всъщност на калта ще го виждам, а на асфалта ще го видя 1 път и повече няма да го видя :D
Тая джанта колкото 3 мои бе :D:D:D

Чет Дек 13, 2007 1:47 pm
Профил ICQ
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

Мнение :>
за в оригинален вид имах предвид иначе за надуване маиче почти сички каде имат уно турбо надуват турбините яко :-)

Чет Дек 13, 2007 2:08 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение Re: :>
CodeMasters написа:
за в оригинален вид имах предвид иначе за надуване маиче почти сички каде имат уно турбо надуват турбините яко :-)

я ми кажи пък каде са тези всички,дето надуват...че не сам ги мяркала аз..то да не е надуванка ейй така.с 10 "клуче" :D :D

Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Чет Дек 13, 2007 6:28 pm
Профил ICQ
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

bebito^^^ написа:
CodeMasters написа:

я ми кажи пък каде са тези всички,дето надуват...че не сам ги мяркала аз..то да не е надуванка ейй така.с 10 "клуче" :D :D

адресите ли искаш да ти дам или ?! :Д :-)

Чет Дек 13, 2007 7:26 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

[/quote]адресите ли искаш да ти дам или ?! :Д :-)[/quote]ти как мислиш?????
айде покажи ги да ги видиме многото унота със голям надув!!!!!! :D

Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее

Чет Дек 13, 2007 8:08 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

bebito^^^ написа:
адресите ли искаш да ти дам или ?! :Д :-)[/quote]ти как мислиш?????
айде покажи ги да ги видиме многото унота със голям надув!!!!!! :D[/quote]

Абе колко и да надувате, Уното си е Уно!Карал съм такова близо 3 години!Вярно добре дърпа, на светофарите си първи ,ама вътре - "комфорт" от класа, няма що!!! :D А и двигателя, отстъпва много здраво на 16V мотори!

Сега ще има нападение май! :D :D :D

Пък и с тези джанти на Камион ,сто процента го спъват здраво!Колата не е лоша, ама вие я направихте самолет!Я се качете примерно на Хонда Сивик с VTEC двигател да усетите за какво става дума!
То е добре да си хвалим нашето, ама чак пък толкоз!

Последна промяна pifakiz на Чет Дек 13, 2007 9:45 pm, променена общо 1 път

Чет Дек 13, 2007 8:51 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

pifakiz написа:
bebito^^^ написа:
адресите ли искаш да ти дам или ?! :Д :-)
ти как мислиш?????
айде покажи ги да ги видиме многото унота със голям надув!!!!!! :D[/quote]

Абе колко и да надувате, Уното си е Уно!Карал съм такова близо 3 години!Вярно добре дърпа, на светофарите си първи ,ама вътре - "комфорт" от класа, няма що!!! :D А и двигателя, отстъпва много здраво на 16V мотори!

Сега ще има нападение май! :D :D :D

Пък и с тези джанти на Камион ,сто процента го спъват здраво!Колата не е лоша, ама вие я направихте самолет!Я се качете примерно на Хонда Сивик с VTEC двигател да усетите за какво става дума!И то без никакви "подобрения"!
То е добре да си хвалим нашето, ама чак пък толкоз![/quote]
верно колко то и да надуваме уното си е уно..то нямда да се промени 6тото правим двигател????????не каросерия :D бъркаш понятията..
и никой тука не говори за класа!!!! ти от каде си ги измисля6 тез въпроси на които отговаряш????и как стигна до мислълта че девигателя отстъпва на 16в-то..ептрен си са смахнал ти знаеш ли какво е ковано бутало и на уното колко е диаметъра на буталата ..ако иска6 да ти помогна .80.6 айде сега ходи да сравнява6 на кои коли са толкова буталата!!! и не ги говоря на изуст тези работи щото ако беше по наблудателен щеше да видиш на подписа едно 16в..така че имам наблудения върху двата автомобила и то много добри.. повярвай ми..
нека продължим на татака от кога борбет правят джанти за камион???и как достигна до мисълта че ще го спъват... :D като ако пак беше обърнал внимание щеше да види'ш че сам писала надув 1.3 бар..
а за самолета.....
http://www.youtube.com/watch?v=4_-OFCGlzNk
http://www.youtube.com/watch?v=8FZch7SE ... re=related
както и много други..
аман от непросветени дето идват и изсират едно лайно :evil:
айде една задачка за теб виж колко ти тежи сивика и раздели конете на килограмите му..като получиш резултата..го сръвни с тоз резултат от уното и едо на ум че е турбо..абе ко ти говоря!!!!

Чет Дек 13, 2007 9:09 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Щом мислиш, че 8 клапановите двигатели, са по-добри от 16 клапановите ми е ясно колко си в час!Незнам тогава защо новите спортни коли са с такива мотори, а не с 1.3 турбо с подковани бутала и тем подобни!Ти като го кова толкова уното колко коня стана?Нещо за спортни валове да си чула, вариатори и т.н.
А широките гуми винаги товарят двигателя, за това няма нужда да ме убеждаваш!!!Ако искаш си сложи и още по широки, ще заприличаш не само на картинг, а и на валяк!Все същото!Има си допустими граници за размер на гуми и джанти, в зависимост от мощност, и т.н.Едва ли Уното ти е за такъв размер гуми!Трябва да е 300 к.с. :D
А за сивика, за който говоря, е 360 к.с. последният път го толкоз показа дино-теста- сама го раздели на теглото - мисля ,че ще се справиш, или пък не!!!Той също е с турбина, и тя не е в такъв окаян вид/съдя от снимката ти/ като твоята, ами е чистак нова!В Сивика братовчед ми е налял около 5000 $ и то са го правили в САЩ!Не вярвам ти да си направила уното по-добро!Сегурен съм даже!!!

А ти "ко" искаш си говори!!! 8-)

Просто като почнете да "ъпгрейдвате" някакви вече морално остаряли бараки,/нама лошо де/ и да се хвалите наляво и надясно не мога да се сдържа!Сори :D

Последна промяна pifakiz на Чет Дек 13, 2007 9:53 pm, променена общо 1 път

Чет Дек 13, 2007 9:38 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Щом мислиш, че 8 клапановите двигатели, са по-добри от 16 клапановите ми е ясно колко си в час!Незнам тогава защо новите спортни коли са с такива мотори, а не с 1.3 турбо с подковани бутала и тем подобни!Ти като го кова толкова уното колко коня стана?Нещо за спортни валове да си чула, вариатори и т.н.
А широките гуми винаги товарят двигателя, за това няма нужда да ме убеждаваш!!!Ако искаш си сложи и още по широки, ще заприличаш не само на картинг, а и на валяк!Все същото!Има си допустими граници за размер на гуми и джанти, в зависимост от мощност, и т.н.

А ти "ко" искаш си говори!!!
16 клапановите са по добри от 8 капановите... но уното е по добро от много 16в-та. и говорех като цяло за турбо коли и атмосферни!!
защото колегата сравнява турбо кола с атмосферна и казва,че втората е по добрата....а колко е вложено в единия мотор и колко в другия....те просто не са сръвними...
а това колко коня е първо теб ще оведумя като стане..и като го замеря..щото мога дати кажа че последно го карах на 1бар.. и си вървеше много..но не знам колко коня е такаче..
а за валове малко повече от теб сам чувала...
а за гумите ти как предлагаш да го оставя с 165/65/13 ли и с надув от 1.3бар и с целия сетъп на колата ли...айде обеди ме да ги оставя ..а не да сложа по широки..
и я покажи ти колко тунинга си направил гледаме много си в час!!!

Чет Дек 13, 2007 9:53 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
bebito^^^ написа:
А широките гуми винаги товарят двигателя, за това няма нужда да ме убеждаваш!!!Ако искаш си сложи и още по широки, ще заприличаш не само на картинг, а и на валяк!Все същото!Има си допустими граници за размер на гуми и джанти, в зависимост от мощност, и т.н.

А ти "ко" искаш си говори!!!
16 клапановите са по добри от 8 капановите... но уното е по добро от много 16в-та.като
а това колко коня е първо теб ще оведумя като стане..и като го замеря..щото мога дати кажа че последно го карах на 1бар.. и си вървеше много..но не знам колко коня е такаче..
а за валове малко повече от теб сам чувала...
а за гумите ти как предлагаш да го оставя с 165/65/13 ли и с надув от 1.3бар и с целия сетъп на колата ли...айде обеди ме да ги оставя ..а не да сложа по широки..
и я покажи ти колко тунинга си направил гледаме много си в час!!!

Аз не съм направил никакъв тунинг!Имах Уно 1.4 турбо, което вървеше супер, и бях много доволен от него!
Не ме разбирай погрешно - нито искам да се заяждам нито пък говоря против обичаната марка "Фиат"!Знаеш ли колко си ме е слушало това Уно!Никъде не ме е оставило!

А японските коли са си много добри - недей да отричаш!Сивика е светлинни кодини напред, не само двигателите, също така и окачване, комфорт и т.н.Кофти ми е да го кажа ама си е така!!!Братовчед ми беше САЩ около 10 години и е страшен маниак на тема тунинг и т.н.Ще го накарам да снима Сивика и да ви покажа снимки!Найстина си го бива!Карах го само веднъж, просто няма къде да го надуеш както трябва!

Още веднъж мир и да живеят Фиатчетата - та те са ни слабост все пак!Зарежи тези Хонди и т.н.

И мисля, че вече си сигурна ,че не съм "смахнат" ,както се изрази, и не съм"изсрал" лайно нали!Предполагам ,че си го казала в момент на дива ярост :D , и не си го мислила!Чао и успех с "ъпгрейда" :D

Последна промяна pifakiz на Чет Дек 13, 2007 10:03 pm, променена общо 1 път

Чет Дек 13, 2007 10:00 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
а си апгрейдваме морално стари бараки,6тото ако искаш се хвани ти да правиш турбо кола от твойта да те видим..
и тази кола е взета за да се прави по нея не6то и за развлечение.не за ежедневна кола..имаме си други коли за каране ...
за да тръгнеш да си правиш бегачка първо трябва да си имаш ежедневна кола за да може да си осигориш транспорта и тогава да си вземеш втора за да си правиш каквото си намислил..ако бе6е много в час трябваше да го знаеш..и ти казах като много го разбираш вече гледам си имаш ежедневна коал купи си и си направи по добра от моята!!!! и тогава застани тука и приказвай а не да осираш темата...
а ако си мислиш че твоята кола е достатачно мошна и не трябва да си земаш друга пак заповядай да се друпнем с нашта ежедневна кола..айде с поздрави.. и не спами темата тука има Л.С. ако имаш въпроси

Чет Дек 13, 2007 10:02 pm
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

Я се качете примерно на Хонда Сивик с VTEC двигател да усетите за какво става дума!
То е добре да си хвалим нашето, ама чак пък толкоз![/quote]
я се качи в Type R ... :D :D аз съм карал на чичо ми Авенсиса 1.6 VTEC ... нема стигане ... :D

п.п:bebito^^^ - ежедневната кола да не ти е реното ... каде пак нема стигане един от моя клас има такова 115 коня казва че е ?? толкова ли е ? :o

Изображение

Последна промяна FiatPunto1.1 на Чет Дек 13, 2007 10:09 pm, променена общо 1 път

Чет Дек 13, 2007 10:06 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
bebito^^^ написа:
а си апгрейдваме морално стари бараки,6тото ако искаш се хвани ти да правиш турбо кола от твойта да те видим..
и тази кола е взета за да се прави по нея не6то и за развлечение.не за ежедневна кола..имаме си други коли за каране ...
за да тръгнеш да си правиш бегачка първо трябва да си имаш ежедневна кола за да може да си осигориш транспорта и тогава да си вземеш втора за да си правиш каквото си намислил..ако бе6е много в час трябваше да го знаеш..и ти казах като много го разбираш вече гледам си имаш ежедневна коал купи си и си направи по добра от моята!!!! и тогава застани тука и приказвай а не да осираш темата...
а ако си мислиш че твоята кола е достатачно мошна и не трябва да си земаш друга пак заповядай да се друпнем с нашта ежедневна кола..айде с поздрави.. и не спами темата тука има Л.С. ако имаш въпроси

Е тука вече ме уби - да имаш две коли за да правиш едната - много гениално просто!Хората ги правят за няколко дни, а не за години, та да си купуват други коли :D :D Пък има и друг вид транспорт!А ти ,можеш да я правиш години, и нищо да не излезе!
И кой ти говори за Мареата сега, та се буташ там където не ти е работа!Казал ли съм ,че колата ми е достатъчно мощна а?И защо трябва непременно да имам правена кола, за да изкажа мнение!Вообще и не искам да заставам до твоята, само ще ми загрози гледката/като гледам снимката ти долу/!Първо се научи да пишеш, пък тогава ще говорим!!!
Ама хайде стига спам, че и на мен ми писна!С теб над глава не може да се излезе :D Това жените сте......мани мани!!!Чакай да не ме чуе жената ,че......... :paddle: :D

Поздрави!Чао :D

Последна промяна pifakiz на Чет Дек 13, 2007 10:24 pm, променена общо 4 пъти

Чет Дек 13, 2007 10:09 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

FiatPunto1.1 написа:
Я се качете примерно на Хонда Сивик с VTEC двигател да усетите за какво става дума!
То е добре да си хвалим нашето, ама чак пък толкоз!

я се качи в Type R ... :D :D аз съм карал на чичо ми Авенсиса 1.6 VTEC ... нема стигане ... :D

п.п:bebito^^^ - ежедневната кола да не ти е реното ... каде пак нема стигане един от моя клас има такова 115 коня казва че е ?? толкова ли е ? :o[/quote]

Абе колега, тези Рена са страшни - нищо не знаеш ти :D Точно такова съм го късал до 100 км/ч. отвсякъде!Ама хайде да не задълбаваме, че дамата се връзва здраво :D

А пък кованите Унота ще изядът и Type R и всичко, каквото им падне! :D Хищници брато!!!

Последна промяна pifakiz на Чет Дек 13, 2007 10:25 pm, променена общо 1 път

Чет Дек 13, 2007 10:12 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща