|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Относно Pioneer DEH-2900MP
Автор |
Съобщение |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
Fiater написа: Made1nFIAT, аз забравих да спомена, че онази тема съм я гледал и това не е вярно за цените, което пише там. Сигурно е така, понеже хората, писали в другата тема, са купували преди 1-2 години, изглежда оттогава цените са се вдигнали. Проверил съм в посочените в темата магазини. Дано някой друг ме посъветва. 
е, съжелявам тогава, ама не знаех, че е така, а исках да помогна :?
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Вто Дек 04, 2007 9:30 pm |
|
 |
Fiater
Кара балканче
Регистриран на: Пет Ное 30, 2007 7:13 pm Мнения: 43 Местоположение: София
|
Изглежда няма смисъл да се търси по-евтина пластмаса, не си струва за тези пари.
Искам друго да попитам. Плейъра, за който говориме, т.е. Pioneer DEH-2900MP, дали има функция димер - да свети по-слабо дисплея, когато са пуснати фаровете? Гледах в сайта на Pioneer, но нищо такова не споменават.
_________________ Marea Weekend HLX 1.8/16/'98
|
Вто Дек 11, 2007 11:23 pm |
|
 |
Rokambol
|
Fiater написа: Изглежда няма смисъл да се търси по-евтина пластмаса, не си струва за тези пари.  Искам друго да попитам. Плейъра, за който говориме, т.е. Pioneer DEH-2900MP, дали има функция димер - да свети по-слабо дисплея, когато са пуснати фаровете? Гледах в сайта на Pioneer, но нищо такова не споменават.
Мисля, че не. В техн. характеристика не е споменато.
|
Сря Дек 12, 2007 1:51 am |
|
 |
presiqn
|
Пионера си е Пионер . Направо го лепвай , и после да поюерпиш ;)
и едни колонки си взем на Пионер, ама да не са елипси а кръгли и направо не ти трчбат туби и глупости.Ще се родиш.Праскаш РВ-то с мп3 и шк осаубда да дъни 
|
Чет Дек 20, 2007 12:32 am |
|
 |
Fiater
Кара балканче
|
То на мене ми харесва как звучат фирмените колони. Даже мисля, че с хубав плеър ще звучат по-добре, отколкото с оригиналното радио. 
|
Чет Дек 20, 2007 5:48 pm |
|
 |
Rokambol
|
Fiater написа: То на мене ми харесва как звучат фирмените колони. Даже мисля, че с хубав плеър ще звучат по-добре, отколкото с оригиналното радио. 
Напълно съм съгласен, но има едно голямо "НО" - ще ги разбиеш за отрицателно време, просто са много слаби.
|
Чет Дек 20, 2007 7:15 pm |
|
 |
koleca
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 8:20 pm Мнения: 62 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
И аз съм с тоя пайнер - много ме дразни факта че няма mute или att.
А като е студено времето незнайно как излиза mute на дисплея и спира звука и трябва да натисна пластмасата под касетофона и пак се оправя, а коп mute няма - голяма магия.
Другото което също ме дразни е че като пусна диск не ми върти заглавието на песента а показва само началото което се вижда на дисплея и трябва да задържа едно копче за да превърти цялото заглавие за да разбера коя е песента и групата.
Доста е поорязан от функции - иначе има някви тъпанарски функции като scan пуска ти първите няколко секунди от песената и така върти целия диск - ебаси безмислицата.
Иначе много добре се чува с оригиналните говорители - задните обаче са по слаби и малко грачат.
Иначе чете много бързо дисковете и не запецва като сонитата примерно - досега през каквата и дупка да съм минал не се прекъсвал диска - явно шокзащитата е много добра.
_________________ Браво 1.6 16v
|
Пет Дек 21, 2007 10:40 am |
|
 |
Fiater
Кара балканче
|
Това, че не превърта автоматично заглавията на песните е гадно. Аз искам да може да се въртят автоматично, а някъде бях чел, че тоя плеър има тази функция, ама явно я няма.
|
Пет Дек 21, 2007 4:50 pm |
|
 |
Rokambol
|
Fiater написа: Това, че не превърта автоматично заглавията на песните е гадно. Аз искам да може да се въртят автоматично, а някъде бях чел, че тоя плеър има тази функция, ама явно я няма.
Може и да има, но да е изключена. Опцията е "autoscroll". С позиции ON и OFF.
|
Пет Дек 21, 2007 6:13 pm |
|
 |
engboris
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Юли 25, 2007 7:21 am Мнения: 36 Местоположение: София 02 Красно Село
|
колега какво стана с deh-2900, взели си, как е, доволен ли си и т. н.
казвай бързо че и аз съм се огледал в такъв само че е 2920 защото свети в залено
|
Пон Яну 07, 2008 8:07 am |
|
 |
petare-tipo1.4i.e
Регистриран на: Пон Яну 07, 2008 2:33 pm Мнения: 1 Местоположение: София 05 Сердика
|
аз сам сас същия и сам много доволен.
а на един приател му монтирах същия с субуфер на pioneer в едно bmw m3 и ста супер.
|
Пон Яну 07, 2008 2:40 pm |
|
 |
Fiater
Кара балканче
|
engboris, още не съм го взел, но съм решил да е точно този плеър. Първо трябва да взема пластмасовия преход, но аз търся този, който е по-тесен, а по магазините има само от широките, та искам първо да взема пластмасата, след което да махна оригиналния касетофон и тогава ще взема нов. Също така съм замислил след време да свържа, евентуално, Pioneer-а с контролите на волана, а този плеър има вход за контрол. Преходници се намират по фирмите, макар и да са на половината от цената на новия плеър.
|
Вто Яну 08, 2008 12:05 am |
|
|