|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
 Стикери ?
Paparac написа: Колегата kluchar мисля, че все още разполага със стикери. Иначе ще се правят нови и понеже старите вече буквално свършиха, затварям темата, докато не се изработи поне дизайна за новите.
Какво им има на дизайна на старите стикери ... защо трябва половината от клуба да имат едни стикери , а другата половина - други 
|
Нед Дек 09, 2007 1:31 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
Chiliev ... и аз искам стикер :o
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Нед Дек 09, 2007 2:08 pm |
|
 |
stormi
|
Също така и аз искам стикери вътрешни 2 бр.
|
Нед Дек 09, 2007 2:10 pm |
|
 |
CHILIEV
|
FiatPunto1.1 написа: Chiliev ... и аз искам стикер :o
темата за поръчването и разпращането на стикерти е затворена...
тази тема е за съвсем друго нещо ...
|
Нед Дек 09, 2007 2:19 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
CHILIEV написа: FiatPunto1.1 написа: Chiliev ... и аз искам стикер :o темата за поръчването и разпращането на стикерти е затворена... тази тема е за съвсем друго нещо ...
добре ... аз да питам 
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Нед Дек 09, 2007 2:20 pm |
|
 |
CHILIEV
|
FiatPunto1.1 написа: CHILIEV написа: FiatPunto1.1 написа: Chiliev ... и аз искам стикер :o темата за поръчването и разпращането на стикерти е затворена... тази тема е за съвсем друго нещо ... добре ... аз да питам 
и аз искам стикер от старите ама няма  :pirate:
Последна промяна CHILIEV на Нед Дек 09, 2007 2:25 pm, променена общо 2 пъти
|
Нед Дек 09, 2007 2:23 pm |
|
 |
stormi
|
Добре сега.Последно ще има ли нови стикери или ще си останат старите?!?!Вчера писах, че и аз искам и ми казаха, че щяло да се пуснат нови стикери с новото лого.
Последна промяна stormi на Нед Дек 09, 2007 2:35 pm, променена общо 1 път
|
Нед Дек 09, 2007 2:24 pm |
|
 |
CHILIEV
|
stormi написа: Добре сега.последно ще има ли нови стикери или ще си останат старите?!?!Вчера писах, че и аз искам и ми казаха, че щяло да се пуснат нови стикери с новото лого.
това трябва да кажат началниците  аз откак съм се регистрирал  подскачам за лепенка ама пусто нали съм надалече и няма 
|
Нед Дек 09, 2007 2:30 pm |
|
 |
stormi
|
Аз и на среща не мога да отида поради факта, че имам акт и ми излезе решението и трябва да си платя, защото ми взеха и талона и самият акт :cry:.Иначе с акта карах до сега.Няма ли друг начин да получа стикер?По куриер, но например за 2 стикера няма смисъл.
|
Нед Дек 09, 2007 2:38 pm |
|
 |
Paparac
|
Дайте първо да изчистим въпроса с календарите, веднага след Нова година ще задвижим нещата и около новите стикери. И какво пречи някой да си има и от старите, и от новите 
|
Сря Дек 12, 2007 10:50 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|