Дата и час: Чет Юни 19, 2025 7:04 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 133 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
СРЕЩА 09.12 СОФИЯ О'Шипка в Люлин в 13.00 ч.- ПРОВЕДЕНА 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Е не ме ли видя същински Дон Жуан. Не бе просто там съм само 2 дена и после се връщам тука там гадже не ми трябва трябва ми тука :-D

Будала. Хората имат във всеки град, а ти "трябва ми тука". :kiss 2:

Вто Дек 04, 2007 10:07 pm
UNREAD_POST 
Ххахахахахаха мене по селата не ми трябват. Там само минавам забърсвам и се връщам тука при жената :P :D

Вто Дек 04, 2007 10:09 pm
UNREAD_POST 
Да кажа че и аз ще дойда ,тъкмо колегата с мареата ще обясни ако знае как се сваля лайсната на покрива, че имам малка мизерия с нея , ей ще я разкъсате момичето :) . Чудя се как ще си я поделите ? ;)

Последна промяна arsenov на Вто Дек 04, 2007 10:38 pm, променена общо 1 път

Вто Дек 04, 2007 10:19 pm
UNREAD_POST 
Ще излизаме като първобитните хора на дуел :) хахаха

Вто Дек 04, 2007 10:36 pm
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Ххахахахахаха мене по селата не ми трябват. Там само минавам забърсвам и се връщам тука при жената :P :D

Сладък, какви села те гонят теб сега? Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, че дори и сравнително малки градове като някои други села ли са?
Ето ти малко история: По време на Руско-турската война от 1877-1878 г. София е освободена на 4 януари 1878 г. (23 декември 1877 г. стар стил) от руски части, под командването на генерал Йосиф Гурко. По това време градът има 11 649 жители, от които 56% българи, 30% евреи, 7% турци и 6% цигани.

Така, понастоящем в София има НАД 2 милиона население, което се удвои до тази цифра буквално през последните 10 години. Т.е. има един милион хора от други градове, села и паланки, които сега се вживяват като софиянци. Не казвам, че ти точно си от тях. А и да ти кажа, по "селата" имаме доста добре изглеждащи "селянки". :D

Вто Дек 04, 2007 10:37 pm
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST FIAT
Добре де ще ти я пазят тази братовчедка ,та ти беше толкова настоятелен

Вто Дек 04, 2007 10:42 pm
Профил
UNREAD_POST Re: FIAT
diko661 написа:
Добре де ще ти я пазят тази братовчедка ,та ти беше толкова настоятелен

Куотвай за кого ще я пазят, че аз дори не я знам, а така всеки ще си помисли, че ще я пазите за мен :D :D :D

Вто Дек 04, 2007 10:43 pm
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST FIAT
Ами,че то си личи.Горкия бая ще му е трудно в Търново хем работа ще върши ,хем ще си мисли дали случайно някой друг не демонстрира обема на Бравото при свалени облегалки на предните седалки

Вто Дек 04, 2007 10:51 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Извинявайте,но някой ще ми обясни ли къде точно е това О'Шипка,че Люлин не го знам добре.След тунела стигаме до светофара и после на къде???:))) само не ми давайте карта,че няма да се оправя,ако може с прости думи за мен :D

Fiat Barchetta 1.8 16V -now

Изображение

Вто Дек 04, 2007 11:16 pm
Профил
UNREAD_POST 
Dessy написа:
Извинявайте,но някой ще ми обясни ли къде точно е това О'Шипка,че Люлин не го знам добре.След тунела стигаме до светофара и после на къде???:))) само не ми давайте карта,че няма да се оправя,ако може с прости думи за мен :D

След тунела, правиш десен завой на първия светофар, и после първата възможна отбивка в ляво(забранен е левия завой) на около 50-100м след кръстовището на което правиш левия завой. Ако нямаш възможност там да завиеш, продължаваш напред още поне 500м, и пак търаиш възможност да завиеш наляво(пак си в нарушение ако го направиш), правиш левия завой, и дефакто се връщаш на обратно, но в локалното. След това при първата възможност, завиваш на дясно...и там ще видиш фиат-аджииските ни мутри :mrgreen: Ако не смяташ, че няма да се оправиш, може да се разберем да се чакаме на кино "Арена - Запад".

Вто Дек 04, 2007 11:28 pm
UNREAD_POST 
Dessy написа:

И аз ще направя опит да те насоча: Та като минеш тунела на първия светофар завиваш на дясно и продължаваш. От дясната ти страна има нещо като представителство+сервиз на Пежо - няма как да го сбъркаш. Спираш до него и звъниш на 0887698157 - Иво (sok1) или 0885319122 - Ангел (Levski). Един от двамата ще дойде да те посрещне. :cool:

Сря Дек 05, 2007 2:15 am
UNREAD_POST 
На Sok1 варианта мисля че е по-добър ;)

Сря Дек 05, 2007 2:22 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
дано не спя до 5 вечерта пак за да дойда да се присъединя :)

Сря Дек 05, 2007 2:32 am
Профил WWW
UNREAD_POST 
forkson написа:
дано не спя до 5 вечерта пак за да дойда да се присъединя :)

Навий си будилника, колега...да го видим това Купе :twisted:

Сря Дек 05, 2007 2:34 am
UNREAD_POST 
Нправи като мене :). Аз си навих 2 телефона и часовника :). Поне отидох по-рано от всички :P за първи път

Сря Дек 05, 2007 2:39 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 133 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща