Дата и час: Сря Юни 18, 2025 5:32 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща
НОВА СРЕЩА НЕДЕЛЯ 02.12 СОФИЯ О'Шипка в Люлин - проведена 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Спраскана броня всеки е виждал

Пет Ное 30, 2007 10:38 am
Профил ICQ YIM
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ferrari написа:
Спраскана броня всеки е виждал

Да не си си спретнал някакво рали тия дни :)

Иначе по темата, още съм въпросен за срещата. Между другото понеже виждам, че има доста запалянковци, дет се вика можем мача да го гледаме и в О'Шипката. Само преди това трябва всеки един от нас да мине през метален детектор за оръжия щото .... за по сигурно :twisted:

Пет Ное 30, 2007 10:49 am
Профил
UNREAD_POST 
Това за мача е добро. Аз в момента съм в Смолян. Не знам кога ще тръгна в неделя, но успея ли да стана в 8 да знаете че ще дойда на срещата. Но няма да обещавам, защото не знам на 100%.

Пет Ное 30, 2007 11:12 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
и аз няма да дойда защото поради крайния резултат на мача един човек със синя кола :cool: ще иска да ме бие :roll:

Пет Ное 30, 2007 7:59 pm
Профил
UNREAD_POST 
Made1nFIAT написа:
и аз няма да дойда защото поради крайния резултат на мача един човек със синя кола :cool: ще иска да ме бие :roll:

Хахаха, ама ние ще се виждаме преди мача, след мача няма да сме заедно. :cool: А след това който е загубил, ще се заканва за пролетната среща между двата отбора :cool:

Пет Ное 30, 2007 8:09 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Мисля да си взема и фотоапарата, че четох из форума за календар за новата година, мислея да направя някоя и друга снимка и да ги кача после във форума, който иска да ги ползва за целата. Много съм добра в снимките (не че си правя реклама, ама циганката дето ме хвалеше се спомина :wink: )

Съб Дек 01, 2007 12:10 am
Профил
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Това за мача е добро. Аз в момента съм в Смолян. Не знам кога ще тръгна в неделя, но успея ли да стана в 8 да знаете че ще дойда на срещата. Но няма да обещавам, защото не знам на 100%.

Няма да дойдеш, знам аз, няма и да ти е за първи път :D

Съб Дек 01, 2007 12:11 am
UNREAD_POST 
Thea написа:
Мисля да си взема и фотоапарата, че четох из форума за календар за новата година, мислея да направя някоя и друга снимка и да ги кача после във форума, който иска да ги ползва за целата. Много съм добра в снимките (не че си правя реклама, ама циганката дето ме хвалеше се спомина :wink: )

Ами супер значи вече си имаме във форума Paparac-чка, или както и да е там :D Началниииик те ся ша та видим и теб :twisted:

Съб Дек 01, 2007 12:13 am
UNREAD_POST 
Папарак да те е яд!!! Вече съм си в София и Неделя съм на линия 8-) , само че трябва да ходя на стадиона че имам билет за мача. Може с колегата Левски да ходим заедно и да оставим колите пред нас в Красно село. После ще си я прибере, за да не му я преебат пияните фенове.

Съб Дек 01, 2007 1:24 am
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Папарак да те е яд!!! Вече съм си в София и Неделя съм на линия 8-) , само че трябва да ходя на стадиона че имам билет за мача. Може с колегата Левски да ходим заедно и да оставим колите пред нас в Красно село. После ще си я прибере, за да не му я преебат пияните фенове.

Аааа аз съм с пропуск паркирам си пред стадиона. До стадиона може да стигнем заедно, но незнам за къде ще ти е билета аз съм с карта под козирката в ложите. Важното е да присъстваш, аз пръв реших че пак ще се скатаеш и споделих с началника :twisted: хайде ела най-после, всяка поредна среща се превръща в малко тържество за нас.

Съб Дек 01, 2007 1:33 am
UNREAD_POST 
МИ какво да направя че имам все някаква работа или не ставам на време. В неделя навивам всички часовници за да мога да стана. Иначе аз съм си при хулиганите в сектор "Б". Но ти ще ме оставиш на опашката за сектора аз ще си влезна. Аз не знаех че си баровец. Винаги съм се чудил кои са тези дето все влизат с колите си там, а то какво било...

Съб Дек 01, 2007 1:38 am
UNREAD_POST 
Аре батка да си направим поредната готина среща, ако беше след мача, щях да донеса 3-4 бутилки уиски по случая. Но преди товя няма да дърпам дявола за опашката, важното е:
1. Левски да бие(като гледам коефициенти те на букмейкърите, няма как да не стане :mrgreen: )
2. Да си направим поредната качествена среща.

Съб Дек 01, 2007 1:50 am
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Аре батка да си направим поредната готина среща, ако беше след мача, щях да донеса 3-4 бутилки уиски по случая. Но преди товя няма да дърпам дявола за опашката, важното е:
1. Левски да бие(като гледам коефициенти те на букмейкърите, няма как да не стане :mrgreen: )

За второто съм сигурен, че ще се справим, ама първото ... е като ученическа мокра мечта, насочена към класната ръководителка.

Съб Дек 01, 2007 1:57 am
UNREAD_POST 
sok1 написа:
като ученическа мокра мечта, насочена към класната ръководителка.

Ъъ...аз имах много секси госпожица по Биология в 7ми и 8ми клас...знам какво е :D :D

Съб Дек 01, 2007 2:04 am
UNREAD_POST 
sok1 написа:
LEVSKI написа:

За второто съм сигурен, че ще се справим, ама първото ... е като ученическа мокра мечта, насочена към класната ръководителка.

Ах ти магаре такова, ще си говорим съвсем скоро, ще взема утре да те зарежа някъде насред полето, може и да ти дойде акъл. Мача е в Неделя от 15.30, не случайно е вечното дерби и мега сблъсък на българския футбол, в който винаги победителят е един :mrgreen: Ако на някой не му е ясно, да чете статистика!

Съб Дек 01, 2007 2:04 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща