Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 2:04 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Нов уеб сайт за ТЕМПРИЧКИТЕ ! 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
според мен този нов сайт не беше необходим. какъв е смисълът да се разцепват сайта и форума? само защото някой е искал да се поупражнява да измайстори сайт-че... извинявай, това е лично мое мнение, но ако толкова ти се работеше да беше се заел с правенето на fiat-bg.com, явно е че митко и марио нямат толкова свободно време, колкото им се иска... ти си решаваш...

Пон Юли 04, 2005 5:11 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
petzy написа:
според мен този нов сайт не беше необходим. какъв е смисълът да се разцепват сайта и форума? само защото някой е искал да се поупражнява да измайстори сайт-че... извинявай, това е лично мое мнение, но ако толкова ти се работеше да беше се заел с правенето на fiat-bg.com, явно е че митко и марио нямат толкова свободно време, колкото им се иска... ти си решаваш...

ПОДКРЕПЯМ .............

Пон Юли 04, 2005 5:25 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Kaто размисли човек (какъвто се надявам да съм аз :)) е вярно това което казват колегите преди мен. Излишна е цялата тази работа с отделен сайт.
А и чесно казано Tempra SX, разбира прекалено малко (за което се уверих от чата си с него в ICQ) за да направи един хубав сайт (говоря за код), а също така има 0-леви познания относно хостин, домейни и т.н..
Съветът ми към него е да продължава да се учи, да чете из форуми, FaQ-та и книги и когато има повече познания да се заеме с нещо толкова сериозно.
А сега искам да се обърна към Админите на форума.
Вземете направете отделни подфоруми за различните модели на Фиат, като разбирасе ги групирате (Типо/Темпра, Браво/Брава/Марея и т.н.)
Форума почва да става много объркан и след време ще се наложи тази мярка и тогава ще е много трудно защото ще трябва да се местят доста повече теми. Това го казвам, защото вече от 3-ма - 4-ма мои познати собственици на Фиат, чувам изречения от рода на: "Форума стана много претъпкан", "Вече неможе да се разбере кое за какво е" и т.н.
Също така имаше обещание да се сложи Кредор (Кирилизатор), а тука маи стана като при изборите в България, обещаваме, а нищо не правиме.
За сега това към админите. Иначе Форума си ни върши много хубава работа.

Пон Юли 04, 2005 7:50 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
petzy написа:
... но ако толкова ти се работеше да беше се заел с правенето на fiat-bg.com, явно е че митко и марио нямат толкова свободно време, колкото им се иска... ти си решаваш...
Извинявай, но не може ли и аз да си имам собствен сайт ? За това си мислех много преди да разбера за този сайт и форум.Ако знаех, че ще се получи така, въобще нямаше да се захващам.Твой си е и коментара, няма какво да упорствам повече... :dontknow: Захванал съм се да го направя и никой не може да ме спре :!:

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com

Вто Юли 05, 2005 11:58 am
Профил ICQ WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Petrov написа:
Също така имаше обещание да се сложи Кредор (Кирилизатор), а тука маи стана като при изборите в България, обещаваме, а нищо не правиме.
За сега това към админите. Иначе Форума си ни върши много хубава работа.

Гледай внимателно реда с бутони срещу надписа Писане на съобщение

Вто Юли 05, 2005 5:00 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Извинявам се :) Аз ползвам предимно "Бърз Отговор" :)
Значи сега остана да се направят Подфорумите за моделите :)

Вто Юли 05, 2005 8:34 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Petrov написа:
Kaто размисли човек (какъвто се надявам да съм аз :)) е вярно това което казват колегите преди мен. Излишна е цялата тази работа с отделен сайт.
А и чесно казано Tempra SX, разбира прекалено малко (за което се уверих от чата си с него в ICQ) за да направи един хубав сайт (говоря за код), а също така има 0-леви познания относно хостин, домейни и т.н..
Съветът ми към него е да продължава да се учи, да чете из форуми, FaQ-та и книги и когато има повече познания да се заеме с нещо толкова сериозно.

Абе оставете момчето да се учи бе. Който иска да влиза във сайта му да влиза, който не да не...То с проба най-лесно се учи. Не знам някой първо да е изучил всичко свързано с програмирането на сайт и тогава да е почнал да прави свой Всичко се почва в един по-начален стадий и се доразвива..А интереса към сайта му скоро ще се види. Пък и от това, което видях не е съвсем да не разбира :wink: Еваларка от мен пич

Сря Юли 06, 2005 2:52 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Tempra форуми
Отново сме на лице с форума - http://tempra.myfreebb.com
И сайтът е готов, от време - на време се обновявя - http://www.tempra-clube.hit.bg

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com

Пет Авг 19, 2005 12:59 pm
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2