Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 1:57 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
тонколони TIPO 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST тонколони TIPO
Бихте ли ми казали размера на задните тонколони наТИПО и коя марка дава най-качествен звук за този размер

Съб Май 05, 2007 9:29 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Според мен, каквито и колони да нахакаш на мястото на стандартните, звука ще ти е съкс. Просто няма как колони с такъв размер да предизвикат добър звук. На практика разбира се, в българските условия, на теория е възможно и да има някакви колони, които да звучат добре, но не ми се вярва да намериш такива тук.
Ако не ти се реже кората, направи си такава от ... каквото искаш, ПДЧ, шперплат [не ти препоръчвам] или друго. Пробий му отвори, облечи си го, сложи си едни колони за 100-200 лева и им се радвай.

Съб Май 05, 2007 9:36 pm
Профил
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Имах до вчера сутрин такава +буфер,но вече съм с ново задно стъкло и нава кора,за това не мисля да слагам нищо което дрогите могат да гепят

Нед Май 06, 2007 8:45 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Предните на таблото са елипси 4х6", водят се custom made за фиат, а задните са 10 см и се намират по-лесно.
С тази размери има и хубави говорители, стига да не си твърде голям маниак на разтърсващи звуци. Марките са Kenwood, Pioneer, JBL... Общо взето цените на комплект от две предни колони варират между 80 и 150 лева, задните може и за 50-60 да се намерят, но добрите са над 80.

Пет Авг 17, 2007 11:15 am
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Има начин
Не зная къде живееш ама Типо-то вече не е център на внимание т.е. Не ги разбиват освен ако няма фрапиращи на вид колони или други ценности. Багажника на Типото е идеален за музика, ама мисля че фабричните места не стават ... Колко и да е от там идва Баса а от 10см. говорител... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Моя съвет е да се сложат поне едни 20см. говорители на кората или елипси от 6х9 инча нагоре ако са фирмени вадят много добър звук. За да не бият на очи ти предлагам да се монтират отдолу на кората и отгоре да се сложи платно без да се изрязва т.е. Да ги скрие Хем ще имаш звук хем няма случайни гаднярчета да ти разбият колата за тях. Ако някой те познава и има желание - Нищо няма да го спре :|

Чет Сеп 06, 2007 3:36 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: тонколони TIPO
diko661 написа:
Бихте ли ми казали размера на задните тонколони наТИПО и коя марка дава най-качествен звук за този размер

Колега попринцип има и малки колони които вадат добър звук но цените им са майка си баща си.Марката е BOSE. Мое предложение е както и други колеги ти казаха за едни елипски като да речем тези:
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09012715
вадат много добър звук

Чет Сеп 06, 2007 9:30 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]