|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Сеп 05, 2025 12:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Не работят скоростомера, оборотомера и датчиците на Браво
Автор |
Съобщение |
haz
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Юли 10, 2007 5:16 pm Мнения: 15 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Не работят скоростомера, оборотомера и датчиците на Браво
Колеги,
сбълсках се с един доста странен проблем днес. Купих си касетофон и го инсталирах сам, тъй като едниственото което тряваше да направя е да закача куплонзите и да го пъхна на мястото му. Обаче малко по-късно забелязах, че не ми работят скоростомера, оборотомера, датчика за гориво и топлина, както и диспрея с изминатите километри. Когато колата не е на контакт касетофона също не работи, а предполагам, че би трябвало?
Според вас какъв може да е проблема? На мен ми мина през главата, че е изгорял бушон, обаче не можах да открия кой от всичките бушони би трябвало да влияе точно на тези уреди.
|
Нед Юли 29, 2007 12:46 am |
|
 |
Lorenco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 7:58 pm Мнения: 70 Местоположение: Чирпан
|
Привет колега. По принцип като свалиш таблото с бушоните от вътрешната страна на капака е нарисувана схема с бушоните. Търси Service, те са 2 и отговарят единия за таблото а другия за централната конзоло кадето са ти копчетата за парното и тнт, както и за касетофона, но преди това имал ли си касетофон и тои работел ли е когато колата не е била на контакт. Защото при това положение касетофона взема ток от стартера и не е към веригата с бушона за централната конзола. Не ми се вярва да се е откачил некои от кабелите на таблото "километража" но ако не е бушон е добре да провериш да не се е измъкнал некои кабел. Как се сваля можеш да видиш ТУК от форума за да прочетеш и коментарите или диретно от ТУК. Успех!
_________________ 2 тръби всяка по 2 цола, пълнят басеен със скорост 20л. в мин. и в басеена се къпят 7 души. Пита се ако 2-ма от 7-те души пикаят безразборно в басеена с дебит половин метър в мин. след колко време ще плъзне епидемия? Brava 1.6i 16V
|
Пон Юли 30, 2007 12:33 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|