|
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 1:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
blondy_driver
|
blader написа: Колеги темата е относно колежките в Форума. Стига офф топик :evil: :evil: :evil: Офф: Не съм съгласен че човек може да се олицетвори с една кола. Да си дойдем на думата колко ли от 503 поребители са жени  ? А колко са блондинките, брюнетките и червенокосите? Аз лично съм фен на красивите :lol: . Предполагам каквито са и колежките от форума 
хехе е сега какво значи на мен не си ми фен ехх
а що се отнася до олицетворяването и така и така.....хмм според мен защото ако човека Х е отделил условно 6000лв за кола то си зависи лично от него каква ще предпочете тъй като за въпросната сума той може да закупи както ФИАТ, така и опел и пежо и тн тн.... което съгласете де е въпрос на интлект илиии... пък селяния :?
защотооо има "пичове" който казват така:"кат си купя голфче или 3 бмв за 6000 бона моа пак да съм тежкарче и сички мацки да са мой кат тегля една ръчна... ":evil:
в същото време ще има хора като нас, които за 6000лв ще си купят що годе сносна количка (поне за БГ) с която няма да правят селсните изпълнения,но ще са най-бързите,сладки и джиджани  :lol: :!:
PS. хаха да не се смеете ей :lol: аз като видя Фиат по светофарите докато не видя зад кормилното не мирясвам :roll:
|
Съб Юли 02, 2005 5:28 pm |
|
 |
blondy_driver
|
 нещо, което си Ви е в кръвта момчета !
:lol: нали от нас шофьорки не става..... сега колко става колко не става е друг въпроса, но на мъжете си Ви е в кръвта като видите жена зад волата няма хубава няма грозна няма блондинка,блондорка,червенокоса и тн.... да не си отпуснете душата като я поздравите едно "хубаво" на ум поне, а пък може и до родата да се стигне след 200-татина метра :lol: и то не за друго ами в съзнанието ви е насадено да изпсувате жената :roll:
със всеки изминал ден все повече се убеждава в гореизложеното  ама съдба така е :!:
Спокойно де  хаха то и за мен всички са Лели или в по добрия случай Вуини на пътя :mrgreen:
ох айде стига от поемата "Из размислите на блонди"
|
Съб Юли 02, 2005 5:48 pm |
|
 |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
blondy_driver написа: blader написа: Колеги темата е относно колежките в Форума. Стига офф топик :evil: :evil: :evil: Офф: Не съм съгласен че човек може да се олицетвори с една кола. Да си дойдем на думата колко ли от 503 поребители са жени  ? А колко са блондинките, брюнетките и червенокосите? Аз лично съм фен на красивите :lol: . Предполагам каквито са и колежките от форума  хехе е сега какво значи на мен не си ми фен ехх
Защо да не съм  Кефиш ме, ето отправят ти предизвикателство да се видим, да пием по кафе и да пробваме кое Браво е по добро :lol: :lol: :lol:
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Съб Юли 02, 2005 10:33 pm |
|
 |
ivo098
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
blader написа: blondy_driver написа: blader написа: Колеги темата е относно колежките в Форума. Стига офф топик :evil: :evil: :evil: Офф: Не съм съгласен че човек може да се олицетвори с една кола. Да си дойдем на думата колко ли от 503 поребители са жени  ? А колко са блондинките, брюнетките и червенокосите? Аз лично съм фен на красивите :lol: . Предполагам каквито са и колежките от форума  хехе е сега какво значи на мен не си ми фен ехх Защо да не съм  Кефиш ме, ето отправят ти предизвикателство да се видим, да пием по кафе и да пробваме кое Браво е по добро :lol: :lol: :lol:
аа ако ше пробвате фиатките, свиркайте да се включа :lol:
_________________ Fiat Bravo GT
|
Съб Юли 02, 2005 11:02 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
lulinsquad написа: blader написа: blondy_driver написа: blader написа: Колеги темата е относно колежките в Форума. Стига офф топик :evil: :evil: :evil: Офф: Не съм съгласен че човек може да се олицетвори с една кола. Да си дойдем на думата колко ли от 503 поребители са жени  ? А колко са блондинките, брюнетките и червенокосите? Аз лично съм фен на красивите :lol: . Предполагам каквито са и колежките от форума  хехе е сега какво значи на мен не си ми фен ехх Защо да не съм  Кефиш ме, ето отправят ти предизвикателство да се видим, да пием по кафе и да пробваме кое Браво е по добро :lol: :lol: :lol: аа ако ше пробвате фиатките, свиркайте да се включа :lol:
може ли и аз ама с Волво, чв фиата ми остава в Германия 
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Нед Юли 03, 2005 1:13 am |
|
 |
blondy_driver
|
може ли и аз ама с Волво, чв фиата ми остава в Германия  [/quote]
ееее пак няма дасрещнем близнаците тстстстстстс  чак очичките ми се насълзиха
|
Нед Юли 03, 2005 1:35 am |
|
 |
blader
Кара кола
|
blondy_driver написа: може ли и аз ама с Волво, чв фиата ми остава в Германия  ееее пак няма дасрещнем близнаците тстстстстстс  чак очичките ми се насълзиха[/quote]
Е защо да не си срещнем близнаците  :roll:
|
Пон Юли 04, 2005 1:11 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
blader написа: blondy_driver написа: може ли и аз ама с Волво, чв фиата ми остава в Германия  ееее пак няма дасрещнем близнаците тстстстстстс  чак очичките ми се насълзиха Е защо да не си срещнем близнаците  :roll:[/quote]
не бе имаше предвид мене. Нашите са абсолютно еднакви и цветовете даже. Твота какъв цвят е???
|
Пон Юли 04, 2005 2:19 pm |
|
 |
blader
Кара кола
|
divaka написа: blader написа: blondy_driver написа: може ли и аз ама с Волво, чв фиата ми остава в Германия  ееее пак няма дасрещнем близнаците тстстстстстс  чак очичките ми се насълзиха Е защо да не си срещнем близнаците  :roll: не бе имаше предвид мене. Нашите са абсолютно еднакви и цветовете даже. Твота какъв цвят е???[/quote]
Синя Перла (светло сив по документи) :roll:
|
Пон Юли 04, 2005 3:07 pm |
|
 |
blondy_driver
|
 ех като го видя този цвят и ми става хубаво  толкова съжалявам че моето не е такова :!:
|
Пон Юли 04, 2005 9:05 pm |
|
 |
teti
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 10:46 pm Мнения: 33 Местоположение: София 14 Искър
|
и са кво стана, тема за браво.... аре моля без офф топик.. хехехех.... това браво си е новия голф в София.... темата не беше ли за блондинките 
_________________ Punto 1.1
|
Пон Юли 04, 2005 10:57 pm |
|
 |
ivo098
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
teti написа: и са кво стана, тема за браво.... аре моля без офф топик.. хехехех.... това браво си е новия голф в София.... темата не беше ли за блондинките 
офф верно си е..., аз се отказах от голф 3 щото много се навъдиха, а те сега и браво почнаха много да се появяват..
_________________ Fiat Bravo GT
|
Пон Юли 04, 2005 11:06 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
|
без сравнения на браво с голф моля!!!
|
Вто Юли 05, 2005 12:18 am |
|
 |
blondy_driver
|
teti написа: и са кво стана, тема за браво.... аре моля без офф топик.. хехехех.... това браво си е новия голф в София.... темата не беше ли за блондинките 
:lol:  е това е най-смешното и тъпо нещо което съм прочела 
|
Вто Юли 05, 2005 1:58 am |
|
 |
blondy_driver
|
 хахаха
доживяхме и с голфове да ни сравняват 
|
Вто Юли 05, 2005 2:05 am |
|