Дата и час: Пет Ное 01, 2024 4:21 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 112 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
HGT на 400м? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
VirenEngel написа:
Abarth. написа:
Чичо Скруч написа:
Брат,наистина прекалих с тез 14-ки,така си е :36_2_49: ,не съм се регнал да се караме,ма квото и да си говориме 2.0 20В е доста назад от С20ХЕ! :beer:

Кажи ми С20ХЕ кои евронорми спазва? Аз ще ти отговоря-НИКОИ,просто защото е много стар мотор,с 20 20В сравнявай 2.0 16 екотек мотора на Астра G,тогава какво става :mrgreen: А калибрата ако я сравниш с типо седичивалволе същата година и става тегаво :)

в никви норми не влиза ...
седичито не е по бързо от хгт на 400м ... сток ...
бравото страда предимно от килограми в повече ...
калибрата е по-бавна и от двете ...
екотека е пък вече е ултра умрял ...

Смисъл,че С20ХЕ няма евронорми,които да го спъват,докато бравото ако не се лъжа е евро 2 ;) Мотора с евро 2 е астра Г 2.0 16В екотек ;) Тези евронорми спъват яко

Пет Фев 09, 2007 3:59 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Abarth. написа:
VirenEngel написа:
Abarth. написа:
Чичо Скруч написа:
Брат,наистина прекалих с тез 14-ки,така си е :36_2_49: ,не съм се регнал да се караме,ма квото и да си говориме 2.0 20В е доста назад от С20ХЕ! :beer:

Кажи ми С20ХЕ кои евронорми спазва? Аз ще ти отговоря-НИКОИ,просто защото е много стар мотор,с 20 20В сравнявай 2.0 16 екотек мотора на Астра G,тогава какво става :mrgreen: А калибрата ако я сравниш с типо седичивалволе същата година и става тегаво :)

Смисъл,че С20ХЕ няма евронорми,които да го спъват,докато бравото ако не се лъжа е евро 2 ;) Мотора с евро 2 е астра Г 2.0 16В екотек ;) Тези евронорми спъват яко

20хе се изчерпва със една хубава глава и добра инжекция ...
главата му "диша" добре ... и инжекцията върши останалата работа ...
и до тук това НЕ Е разработка на ОПЕЛ - и това им бърка в задничетата на опелджиите като им го кажеш ...

Пет Фев 09, 2007 4:44 pm
Профил
UNREAD_POST 
VirenEngel написа:
Abarth. написа:
VirenEngel написа:
Abarth. написа:
Чичо Скруч написа:

и до тук това НЕ Е разработка на ОПЕЛ - и това им бърка в задничетата на опелджиите като им го кажеш ...

Ти сега този мотор го изкара най-добрия в класа си,аз ще ти кажа един двулитров,карбураторен,двувалов,8 клапанов мотор който има много по добри показатели от С20ХЕ,15.6 до 400м и 7.7 от 0-100 в далечната 1981 година ;) ...130TC на Fiat Strada (Ritmo) ;)

Пет Фев 09, 2007 5:28 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Abarth. написа:
VirenEngel написа:
Abarth. написа:
VirenEngel написа:
Abarth. написа:
Чичо Скруч написа:

Ти сега този мотор го изкара най-добрия в класа си,аз ще ти кажа един двулитров,карбураторен,двувалов,8 клапанов мотор който има много по добри показатели от С20ХЕ,15.6 до 400м и 7.7 от 0-100 в далечната 1981 година ;) ...130TC на Fiat Strada (Ritmo) ;)

затова написах глава - инжекция ... като цялостна компановка е ясно че не е нещо върхово ... но - мисля че косуърт бяха, са си свършили работата по двигателя - демек идеята ми беше че Опел НЕ СА съответно ...
самия гай крофт мисля слага главата на 20хе на второ или трето място по аир-флоу след С16 на пежо (за който от тоя тип двигатели навремето е бил направо гениално направен) и някаква на фиат ... четох го по неговите форуми.
то 80-81година и бмв има един двигател на чиято база са правени чудеса че и в формула 1 е ползван, ама сега може ли да си купуваме коли само от преди втората световна ...
бе както и да е ... опел реално техни разработки нямат на по-интересните си двигатели ...
техните глупости са там 1.4 1.6 2.0 8в. малко дизели от които единствените свестни са с двигател на БМВ - (пак чужди :))останалите са направо плачевни ... и 20хе който е ползван в 890 модела щото е единствения който става за нещо а те така и не направиха различен агрегат по-добър в рамките на 15 години - който пукаше глави пък така готино и чак опелджиите по-едно време го водеха за нормално ... от тая марка кво повече да искаш ... ръждяк ръждяк и газ докато се разпадне и се хвърля направо ...

Пет Фев 09, 2007 6:37 pm
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
За евронормите,ако не знаете за Опел отговарят първата/вите букви от мотора.Да така!
Второ,просто написах,че тези коли отстъпват на С20ХЕ и не съм почнал да пиша недостатъците на другите коли,нали?
Абе брат,като не ти харесва Опел,ми не си взимай и всичко ще е ок,нали?А не това било така,онова едикакси и тн.
Да С20ХЕ е съвмесна разработка с Cosworth,ма я ми кажи ти като разбирач,щот аз съм си ламер и хал хабер си неам,колко ХЕ-та си виждал с глава на Cosworth,не си и нема да видиш,повечето са с Колбеншмит,те са проблемните,да пукат се!
Ако почнем да изброяваме много видните проблеми на колите,то май няма да остане кола без одумки!Така че карай си колата,която е супер,от малък си мечтая за такава ма все си взимам некви кошници,които са с по 3-4 коли пред същите!
Поздрави!

Съб Фев 10, 2007 2:27 pm
Профил
UNREAD_POST 
Чичо Скруч написа:
За евронормите,ако не знаете за Опел отговарят първата/вите букви от мотора.Да така!
Второ,просто написах,че тези коли отстъпват на С20ХЕ и не съм почнал да пиша недостатъците на другите коли,нали?
Абе брат,като не ти харесва Опел,ми не си взимай и всичко ще е ок,нали?А не това било така,онова едикакси и тн.
Да С20ХЕ е съвмесна разработка с Cosworth,ма я ми кажи ти като разбирач,щот аз съм си ламер и хал хабер си неам,колко ХЕ-та си виждал с глава на Cosworth,не си и нема да видиш,повечето са с Колбеншмит,те са проблемните,да пукат се!
Ако почнем да изброяваме много видните проблеми на колите,то май няма да остане кола без одумки!Така че карай си колата,която е супер,от малък си мечтая за такава ма все си взимам некви кошници,които са с по 3-4 коли пред същите!
Поздрави!

Само да ти поясня,че C20XE НЕ ОТГОВАРЯ НА ЕВРОНОРМИ,тоест евро 0 е,докато седичито на новата маска отговаря на евро 2 както и бравото,както и астра 2.0 16В екотек,не мислиш ли,че с нея трябва да сравняваш,тогава опелската бегачка куца нали :?: А относно
Цитат:
Абе брат,като не ти харесва Опел,ми не си взимай и всичко ще е ок,нали?

Ми не му харесва опел и затова не си е взел :idea: Ходи си във форума и там си говорете за бързите опели колко са добри ;)

Нед Фев 11, 2007 1:41 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Главата на ФИАТ за която говори Guy Croft е под капака на моето Типо, както и под капака на Типото на Abarth. Това е т.нар. FIAT Twin-Cam.

Нед Фев 11, 2007 2:00 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Чичо Скруч написа:
Поздрави!

ако не сме знаели за опел хахахахаха :36_2_33:
какво да не знаеме за кочината която иска да е кола ...
аке не сме знаели - какво ти можеш да ни кажеш :D
ти тоя лаф с "карай си колата" май ти е най-силния като не знаеш кво да кажеш а?
ламер си - като те гледам как разсъждаваш ...
печелиш - златен фалос за "най-фанатизирано дрогиран представител на марката опел" :36_2_33:

Нед Фев 11, 2007 2:02 am
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Да,точно така е!
За пореден път доказваш,че след Околовръсното сте си още с ония старите миниерчета:Важното е на комшията да му е зле!Седи си в Панчарево,сутринта да не забравиш да изкараш козите,ей!
Влизам си в Опел форума споко,ма влезнах и тук да видя кво става,добре е че имате една кола да ви отсрамва иначе сте...
А по-добре е да си се друсам с качествена дроига,отколкото като теб да ми се е набил оборския тор до мозъка на костите!Скрий се бе мишок! :wink:
Добре че ви пуснаха и кабелна В Панчарево,та да научите и вие нещо,бравос! :haha:

Пон Фев 12, 2007 10:01 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Чичо Скруч написа:
Да,точно така е!
За пореден път доказваш,че след Околовръсното сте си още с ония старите миниерчета:Важното е на комшията да му е зле!Седи си в Панчарево,сутринта да не забравиш да изкараш козите,ей!
Влизам си в Опел форума споко,ма влезнах и тук да видя кво става,добре е че имате една кола да ви отсрамва иначе сте...
А по-добре е да си се друсам с качествена дроига,отколкото като теб да ми се е набил оборския тор до мозъка на костите!Скрий се бе мишок! :wink:
Добре че ви пуснаха и кабелна В Панчарево,та да научите и вие нещо,бравос! :haha:

братле - вилата ми е там бе :)
какво оковръстно бе - село рила къде е бре пацул :)
коя е тая една кола дето да ни отсрамва бре ? на фил типо ли ? то няма нужда да ни отсрамва - то си е една локална легенда - тогава опелите още ги ползваха само за носене на овчи кожи от циганите дето изкупуваха по селата ... сега състезателите са с тех - ИМА градация ... все пак ...
кой е тоя опел бързия дето вас ви отсрамва бе младеж ? - да не кажеш оранжевия ? :) дето след всеки старт е в бокса за сваляне на двигателя ... :)
или онзи фиат с опелов двигател дето е сменял 5 или 6 мотора и той след всяко състезание направо му хвърлят карантиите щото е кораво копеле :)
не те знам с каква дрога се друсаш и т.н. - не съм запознат там ма много те друсат знам голфчета с тоя танкер твоя :) колкото и да пикаеш на емблемата им няма да я отмиеш мой :D
братле - как се чувстваш като си с най-бавния опел измежду 20хе-тата бре ? :) кофти знам :) и аз да бях и аз щях да имам запек :)
ааа ... имаш клима - забравих - ти караш само на клима затова не върви :)
колко 100 умрели коня от 150 са останали в твойта калибра бе ? смени ли и ролките и антифриза да тръгне :D или тури ф16 да е по-бръшка :)
смешко - тва доброто челно няма нищо общо с ускорението да те светна ... само като ти паднат калниците .. пода ... предполагам селинджър спойлера отзад барабар с задницата и олекне с 150 кила колата може и да тръгне :D

Пон Фев 12, 2007 1:44 pm
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Глей са,не съм от Рила,нарочно съм го сложил,та такива пичове като теб да се вживяват на шерифи,с вълнени чорапи!
Да за на Фил типото говорех!
Явно си много назад с материала,питай някой който е в час с опелите да те светне колко са бегачките!
А за килата с много прав,тежичка е,но въпреки това ми се струва че няма да имам никакъв проблем с твоята!Пиша с добри чувства,ма как да не се вбеси човек като само пишеш глупости!
Ало модераторите,защо само аз имам картони,а?Щото не карам Фиат ли? :roll:

Пон Фев 12, 2007 9:28 pm
Профил
UNREAD_POST 
Чичо Скруч написа:
Глей са,не съм от Рила,нарочно съм го сложил,та такива пичове като теб да се вживяват на шерифи,с вълнени чорапи!
Да за на Фил типото говорех!
Явно си много назад с материала,питай някой който е в час с опелите да те светне колко са бегачките!
А за килата с много прав,тежичка е,но въпреки това ми се струва че няма да имам никакъв проблем с твоята!Пиша с добри чувства,ма как да не се вбеси човек като само пишеш глупости!
Ало модераторите,защо само аз имам картони,а?Щото не карам Фиат ли? :roll:

А на жорко пунтото преди години не мачкаше ли всички наред :?: На последния драг миналата година Дани с интегралето без нитро завърши втори (замалко първи)...а опелите къде се класирахте в клас С,че ми е интересно?

Пон Фев 12, 2007 10:09 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Мдам, опелите са много бързи наистина.Само ръждата е по-бърза от тях. :roll:

Вто Фев 13, 2007 10:44 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Хора каквото и да спорите да се карате да се обиждате фактите са си факти Опел Астра ГСИ 2.0 16 клапана 150 коня ще разцепи, който и да е Фиат с горе долу същите показатели . На кой му пука за Евронорми като колата не ти върви . Колко от вас като си купуват кола , която искат да върви яко гледат евронорми или стандарти или квото е там ... сигурен съм , че никой просто после като видят , че колата не върви започват да търсят да се оправдаят с нещо . Сега е момента да ме нахраните и мен :D ааа и още нещо абе не разбрахте ли че Браво ХГТ НЕ ВЪРВИ .

Вто Фев 13, 2007 1:02 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
BOIT написа:
Хора каквото и да спорите да се карате да се обиждате фактите са си факти Опел Астра ГСИ 2.0 16 клапана 150 коня ще разцепи, който и да е Фиат с горе долу същите показатели . На кой му пука за Евронорми като колата не ти върви . Колко от вас като си купуват кола , която искат да върви яко гледат евронорми или стандарти или квото е там ... сигурен съм , че никой просто после като видят , че колата не върви започват да търсят да се оправдаят с нещо . Сега е момента да ме нахраните и мен :D ааа и още нещо абе не разбрахте ли че Браво ХГТ НЕ ВЪРВИ .

не бре защо трябва някой да те храни :) просто ти така ги мериш на око работите ...
самосезирай се че Не говорихме за астра - там нещата са ясни - сток срещу сток - хгт НЕ може да бие - мисля сме го написали няколко пъти ... но ти просто не си прочел ами дойде и написа накрая на темата малко глупости ... винаги има такива :D

приказки от типа - "айде без оправдания" звучат като на голям пичага с грам незнание и веднага ще ти кажа защо ...
а то е много просто - 147 к.с. и 150к.с. - почти 1200-250 килограма че понякога и повече в зависимост от хаканиците вътре и годината ... срещу 1100-1150 ... килограм конска сила просто е избягал далеч не в полза на фиат ... на мен ми пука за евронормите - ако твоята гражданска позиция е че "майната им" ... много зле ... но това си е твой проблем ... аз знам колко дава мойта на божура - да я пусне тая калибра тоз бързак - да даде едни мазни 17+ и да се успокои ...
що да не върви хгт-то бре :) ... щото нямаш ли ? :D
аз колкото хгт-та съм видял все са в движение бре :) :D и всичките влизат в 16-ките - с газови уредби като гледам - нали знаеш кво ше рече тва ... предоволно време за кола с клима и килограми на 147 к.с.
никога не съм се оправдавал - но да кажа че не съм ги млял калибри и вектри сток срещу сток специално няма как да стане ... :)
... тежка е тая кола калибрата и ако ще 20-00хе да и сложат пак ше е бавна ... че тя турбо калибрата е бавна като за класа си ... има една бърза калибра атмосферна и тва е на тоя маняк бобо пич ... човека е нялал пари и улекотил достатъчно за да му е калибрата ниски 15-ки а може и в 14-ките да е влязъл ... незнам ... с нея също уточнихме че няма закво да се пуска хгт ... ясно е че пада :D
какво не ви е ясно не мога да разбера ???

гледам че си писал едни глупости за хгт-то в други теми които ако беше карал ... проучил и гледал малко фифт гиър и т.н. щяха да са ти по-ясни нещата но ... винаги има такива :D - сравнението беше между хгт-147к.с. не 155 ... пежо 160 к.с. и 6 степенна скоростна и голф 4 (не 3) 1.8 20в турбо 150к.с. ли е колко е не си спомням ...
фиата втори на 400метра ... как е ? там коли не жалят ...
ОПЕЛ НЕ Е показан доколкото виждам - като темата на предаването беше хот хечбек и какво да изберат там от доброто на пазара потребителите ... а не - коя кола не е покрила ни един стандарт и колко бързо се разпада купето за сметка на косуъртския двигател :) << някъде името опел да прочете ? въпреки че ако има такова предаване то ше е за опел нали ..
пежо само заради конете и скоростите си дърпаше много ... но то идва и със семи спортно окачване директно ...
фиата е с добро окачване като за хот хечбек - ни да друса ни да е меко и бие голфа ...
а голфа возеше най-меко но много се гънеше по завоите ...
избраха си хората голфа по ред причини - тука си говориме обаче за бързина ...
и като за финал да те светна само - когато 2 коли ще се пускат на 400м и искат реално да видят кой е по добър в смяната на предавки и кой двигател е по добре засилен и брАз ... килограмите на колите винаги се изравнявят и кубатурата да е поне що годе близка ако не равна ... иначе е като да се пуска пежо 206 кола с предно и 150-160к.с. със бмв некво ис 150к.с. и тоя с предното понеже бие ... да се удря в гърдите че бие бмв-та ... незнам тук ли беше или в другата тема написах че аз такива гонки НЕ правя ... не смятам че е честно ...
бмв-то има загуби от к.с. в трансмисия и е по тежко ... какво на кой да доказваш с такива победи - аз примерно се пускам с над 170к.с. бмв-та ?
и на 400-500метър съм половин до една кола зад 192к.с. бмв - което е разцепило не една и две калибри с 8 травопоста 4 трамвая 12 вагонетки и 6 улични лампи - от дългите ... долу горе става ли ти ясно за какво иде реч ... в целия свят така го правят хората които си правят кефа с гонки и така е честно ... ако на тебе ти изглежда тъпо - значи просто си далеч от истината и т.н. - но - винаги има И такива :D
да не говориме ако една от колите е нитрирана и т.н. ама то кой го боли нали състезателите така на "въри и не въри" ги преценят ... оня бие дюза 50коня на 3-та и после другия бил мнооооого бавен ... едно време така се лъжеха ...

и я да те питам приятел - кое е това пунто ГТ - с евтина поддръжка - ти карал ли си го или си чувал за такова :)
хехехе :D

Вто Фев 13, 2007 2:19 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 112 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща