|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 3:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Колеги с BRAVO/BRAVA/MAREA въпрос за аварийните
Автор |
Съобщение |
Stoyo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Авг 18, 2006 9:24 am Мнения: 123 Местоположение: София 04 Оборище
|
 Колеги с BRAVO/BRAVA/MAREA въпрос за аварийните
Колеги, интересувам се дали когато натиснете бутона за аварийните светлини, мигат и двете страни!
При мен когато го натисна започва да мига само дясната страна, а за да мигат и лявите мигачи трябва да натисна и лостчето за мигачите! Това е така, и на запален и на изгасен автомобил!
Благодаря предварително на тези които ще споделят мнението си!
_________________ FIAT Brava 1.4 12V
|
Вто Яну 09, 2007 7:52 pm |
|
 |
Roko
|
При мен си мигат всичките! Да не би да имаш проблем с алармата?
|
Вто Яну 09, 2007 8:24 pm |
|
 |
Todor_Gagovski
Кара кола
Регистриран на: Сря Юли 20, 2005 11:48 am Мнения: 315 Местоположение: Пловдив
|
И при мен си мигат всички колега.
_________________ BRAVA 1,6 16V ELX-
|
Вто Яну 09, 2007 8:41 pm |
|
 |
Stoyo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Авг 18, 2006 9:24 am Мнения: 123 Местоположение: София 04 Оборище
|
Мисля че нямам проблеми с алармата! Или поне не знам.
Интересно, ако е скапан самия ключ за пускане и спиране, как тогава дори когато не е на контакт ми работят левите мигачи при натиснато копче и натиснато лостче за мигачите?
Ако някой от вас има идея какво може да е, нека сподели, аз самия не разбирам много от електроника и не си го обяснявам това явление!
Проблема всъщност не е чак толкова сериозен, неудобно ми е само когато трябва да паркирам по центъра и като си я направя системата, и почна да въртя волана ми се връща лостчето за мигачите и нали се сещате става едно пускане спиране, ту светкат всички ту само десните 
|
Вто Яну 09, 2007 9:48 pm |
|
 |
Vladim
|
Аз залагам на ключа за аварийните! 
|
Вто Яну 09, 2007 11:18 pm |
|
 |
Yavor
|
Vladim написа: Аз залагам на ключа за аварийните! 
Аз пък на релето за аварийните!
На Уното ми беше станало така и се оказа че от вибрациите се е привадило реленцето. А като включиш мигачите затваряш веригата....
|
Сря Яну 10, 2007 10:15 am |
|
 |
Stoyo
Кара Фиатче 126
|
Къде седи това реле да го размърдам малко?
|
Чет Яну 11, 2007 5:42 pm |
|
 |
Stracimir
Кара балканче
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 4:51 pm Мнения: 41 Местоположение: Провадия
|
Релето е едно и за аварийните, и за "обикновените" мигачи, намира се в самия ключ на волана.
Проблема най - вероятно е в ключа за аварийните светлини, там мигачите са разделени на два кръга - ляв и десен. 
_________________ FIAT Marea 1.8 16V ELX
|
Пет Яну 12, 2007 1:44 pm |
|
 |
Vladim
|
Stracimir написа: Релето е едно и за аварийните, и за "обикновените" мигачи, намира се в самия ключ на волана. Проблема най - вероятно е в ключа за аварийните светлини, там мигачите са разделени на два кръга - ляв и десен. 
При Брава произведена ноември 98-ма релето е под волана! Сам съм се убедил в това, защото имах проблеми с крачетата му-трябваше да ги презапоя! Сваля се кората под волана и релето се вижда! Но пак казвам-за мен проблема е в ключа на аварийните, а не в релето! Релето е едно и за двете страни, ключа обединява двата кръга!
|
Пет Яну 12, 2007 3:44 pm |
|
 |
Stoyo
Кара Фиатче 126
|
Има ли начин ако сваля ключа за аварийните да го замеря с нещо за да съм сигурен че бъг-а е именно в него, защото когато ми изгоря бубината смених и кабели и свещи, а се оказа че проблема бил само в бубината!
|
Пет Яну 12, 2007 5:05 pm |
|
 |
msotiroff
|
Аз имах аболютно същия проблем преди два месеца. Отидох при един жичкаджия, който кза, че проблема е в копчето на аварийките. Действително беше там и го оправи точно за 5 мин. Сега също ми прави тоя номер, но много редко, може би 1:20.
Най - добре иди на ел.техник и си го оправи срещу 5 лева.
|
Вто Яну 23, 2007 5:19 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|