|
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 12:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
100 000km с Гранде Пунто!!!
Автор |
Съобщение |
doofiat
|
Пича има една снимка на Пандата, но тя е копната от някой сайт. Така,че я ги има я ги няма.
Това е с бана ме заинтригува.
|
Пет Ное 24, 2006 5:35 pm |
|
 |
Yavor
|
Kuku написа: Казал ли е с какво се занимава - явно много пътува :idea:
Интересното е че говори за якооооо бизнес, мнооооооо пътуване и мнооо коли и пари а точно какъв е бизнеса - не.
Даже някои колеги вече са готови да почнат работа при него...
|
Пет Ное 24, 2006 6:46 pm |
|
 |
panda climbing
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Май 17, 2006 10:14 pm Мнения: 25 Местоположение: София
|
Прибрах се...
Очаквах да стане така.НЕ искам да карам никой да ми вярва за какво и да е...
За фирмата имах предложение още от лятото. Просто бързо взех решението защото загубата ми е наистина голямо.Доблата са на сервиз в Германия, защото се оказа че има повреда и на двигателя на едното.
Кромата беше под наем от Германия.Затова казах, че е временно решение.Излезе ми около 2500евро с превоза и всички части и боя защото от дясната страна беше за пребоядисване.От рент а кар не искат да ме виждат, но поне успях да покрия щетите.
С пунтото съм карал всяка седмица до Германия + въпросните 500км на ден.
Фирмата си я създадох аз, бях на 20 години и започнах колата на баща ми, после си купих една стара и така до сега. Колите са на лизинг естествено, защото не мога да си позволя да вкарам толкова пари в една кола, като мога имам няколко с които да се изкарват пари.
Още не съм я продал 100%,както казах го назначих за управител, за да може така най-бързо да взима каквито си иска решения, а сделката ще я приключим в началото на другата седмица, за да влезе във владение от Декември.
Уча финанси, а с баща ми имаме библиотека с около 150 книги за маркетинг, бизнес и други подобни....Разбира се че не съм се хванал като последния глупак за първото нещо което съм прочел иначе още щях да си ходя пеша
Колите не се водят на мое име а на името на фирмата.Който иска нека проверява, въпреки че ще ми е много интересно кой от Ауто Италия ще изнася информация за клиентите си тука така, за кеф на някой
Който иска да ми сложи не само доживотен бан, но и такъв за втория ми живот.Въобще се чудя защо се занимавах да пиша.
който ми е писал за работа ще получи телефона на новия шеф, защото обичам да си държа на думата
_________________ Fiat Croma 2006 2.4jtd 200кс
+ Fiat Grande Punto 1.3Jtd
+ Fiat panda 1.2Cng Climbing
|
Пет Ное 24, 2006 7:04 pm |
|
 |
Kuku
|
panda climbing написа: Който иска да ми сложи не само доживотен бан, но и такъв за втория ми живот.Въобще се чудя защо се занимавах да пиша. За да обясниш на колегите нормално и културно ситуацията - нищо повече :idea: спокойно 
|
Пет Ное 24, 2006 7:23 pm |
|
 |
ilkor
|
Цар си
Ама аз още чета и
Бе кой купува гуми на кола рент-а-кар бе ?
Цитат: Даже си купих едни малко по-евтини гуми да не си търкам другите, че са по 180евро бройката.
То е ясно че коли имаш ама ако ти се намира и един телефон щтракни ги тея машини да се уверим и ние. Ако ти пука де ...
Или най добре цъфни на някоя среща - доста ивинения ще получиш
Аз и друго забелязвам в момента две теми бият всички рекорда по посещаемост. И другата е пълна с вицове 
|
Пет Ное 24, 2006 7:47 pm |
|
 |
Kuku
|
panda climbing написа: който ми е писал за работа ще получи телефона на новия шеф, защото обичам да си държа на думата Кажи и с какво се занимаваш, за да разсееш напълно съмненията?!
|
Пет Ное 24, 2006 7:52 pm |
|
 |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
Мноооого яко. Чакам развитие по темата. Може и сериал да стане. 
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Пет Ное 24, 2006 8:52 pm |
|
 |
masterkar
|
 Стига вицове!!!
|
Пет Ное 24, 2006 9:36 pm |
|
 |
Nino
|
Пичове, заебете я тази тема и сами я ЗАКЛЮЧЕТЕ с НЕписане в нея.Пък ако толкова Ви интересува дали тези коли издължат тези километри си поръчайтe някоя сутрин SOFIATAXI!!!!Там според мен ще Ви отговорят почти по-компетентно, меродавно.... и най-важното без този латиноамерикански привкус! Таксиджийските клюки са по информативни в случая! :mrgreen: Със здраве и наздраве! :mrgreen:
|
Съб Ное 25, 2006 12:21 am |
|
 |
RoMeO_156_GTA
Кара Фиатче 126
|
Много ми е чудно ако се направи тест на две Grande Punto-ta , едното карано в бг , другото на запад , коя ли ще бъде по-издръжливата кола.  . Доколкото за Grande Punto беше на последно място по точки в класацията "Автомобил на годината в Европа" :( Странно нали ?!? 
Съб Ное 25, 2006 2:00 pm |
|
|